Ben adet baslangicindan 1 hafta sonra icmeye basliyordum cylo yu doktor oyle soylemisti ilac degisti buda aynisina basladim.

Nasip olursa bu cuma/cumartesi ön görüşme için Kiev’e gidiyoruz .
Allah hepimizi bebek Sevgisinden mahrum bırakmaz inşallah, inşallah en yakın zamanda güzel haberler verirsiniz

Allah hepimizi bebek Sevgisinden mahrum bırakmaz inşallah, inşallah en yakın zamanda güzel haberler verirsiniz
Rabbim yolunu acik etsin kardesim su gi git su gibi gel hersey istedigin gibi olsun.amiinnnnnn cok amiinnnnn

Bende özledim canım, çok şükür her şey yolunda. Senin de Kiev' e karar vermene cok sevindim. Hayırlısıyla bebeğini al gel inşallah
Canim benim evet kieve gidicez yakinda on gorusmeye kibrista yine sorunlar yasadim artik kapattim orayi.insallah burasi hayirli olur.rabbim en kisa zamanda senide bebegine kavustursun❤❤❤❤❤❤❤❤

Rabbim yolunu açık etsin
Bu yoldan mutluluğuna kavuşasın inşallah

Yolunuz acik olsun cnm hayirli haberlerle dönün insallah

neyi yazıp çizmişim sayın admin anlayamadım

Zirkaa lütfen beni salak yerine koyma. İkinci üyelik kurallarına uyuyorsun ama uyarken yukarıda ki sorunu asla iyi niyetli bulmuyorum. Zirkaa üyeliği ile yazdığın 975 mesajdan bahsediyorum. Hesabını kapatıp ikinci hesap qlman en doğal hakkın ama gidip buraya yazdıklarımız dışarıdan okunuyor mu dedin mi? Bunda iyi niyet aramıyorum. Neyse en güzeli seni siteden kalıcı olarak uzaklaştırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…