- 22 Nisan 2017
- 975
- 5.668
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ederim canm benzer ilaclar benimde gobegim morardi artik igne yerleri acıyorFOLİK ASİT
ESTROFEM
ASPİRİN
PROGASTERON İĞNE
PROGESTERON FİTİL ÜÇ TANE BİRDEN AKŞAMLARI
E VİTAMİNİ
METİLPRUOD 4 MG
TRANSFERDEN BİR GÜN ÖNCEDE MGB6 BAŞLANACAK 2X2
CLEXAN YAPILACAK
OKSİ PROGESTERON İĞNE YAPILACAK
(POPOM ELEĞE DÖNDÜ)
aa bilmiyordum kievde böyle yaptıklarını.ayy ben bilgi isterim yaa,çatlarımBEN SORDUM TRANSFER GÜNÜ BİLGİ VERİLECEKMİŞ BİZE.KAÇ TOPLANDI VE AA KALİTE NE KALDI DİYE.
Belkide normalde böyle değildir.Bilemiyorum.Cumartesi orda olmama rağmen yoğunlardı.Bende çok taciz etmek istemedim.Az-çok benim olsun yeter.aa bilmiyordum kievde böyle yaptıklarını.ayy ben bilgi isterim yaa,çatlarım![]()
evet olabilir,belki yoğunlukla ilgilidirBelkide normalde böyle değildir.Bilemiyorum.Cumartesi orda olmama rağmen yoğunlardı.Bende çok taciz etmek istemedim.Az-çok benim olsun yeter.
Transferden sonra bunlar sanirimFOLİK ASİT
ESTROFEM
ASPİRİN
PROGASTERON İĞNE
PROGESTERON FİTİL ÜÇ TANE BİRDEN AKŞAMLARI
E VİTAMİNİ
METİLPRUOD 4 MG
TRANSFERDEN BİR GÜN ÖNCEDE MGB6 BAŞLANACAK 2X2
CLEXAN YAPILACAK
OKSİ PROGESTERON İĞNE YAPILACAK
(POPOM ELEĞE DÖNDÜ)
Hayır şuan öncesinde kullanıyorumTransferden sonra bunlar sanirim
Transfer genelde kolay ve ağrısız oluyorYok yok canm sizlerden tecrübeliyim hep 5. Güne kalsin dediniz ogrendim iyi oldu ins bakalim.nasip canm youtubedan tüp bebek transferine baktm cok tatli bir gebe kiz anlatti cok kolaymis ağrı sizi olmuyrmis bu zamana kadar hic bakmamistim merak ettm ins benimde kolay olur
Benim bu defa ngs olucakArkadaşlar ben kiev de direkt embriyo donasyonu düşünüyorum.ama mutlaka ngs yaptırmak istiyorum.
Fakat aklıma takılan şu.Tr de bu embriyodan biyopsi alma işi başarılı şekilde yapılıyor.fakat kiev de bu işi embriyoya zarar vermeden yapıyorlar midir? Labaratuvar şartları vs yeterli midir Tr deki gibi
Donasyona karar verince çok hafiflemiştim ama şimdi de kafama bu çok takıldı
Bir de şu 5 hak olan paketi mi alsam acaba ?
Kiz orda daha pahaliymis biz gidis dönüs aktarmasiz 2 kisi 367 euro aldikCanim almanyadan dami fiatlar tavan yapmis burdada aktarmasiz kisi basi 5.830 tl ye bilet bulabildik bizde .aktarmali cok zor ve yorucu oluyor kibristan biliyorum zorluğunu.
evet canım bildiğin aspirinKızlar günaydınlar. Kievcilere bir sorum olacak bu acekor cardio aspirin oluyor değil mi?
Teşekkür ederim bugün itibariyle başladım ilaçlara hadi hayırlısıevet canım bildiğin aspirin