• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin aramıza bu son diye birşey yok umut hep var. İnşallah 19 unda güzel gümbür gümbür sesleri duyarsın da herkese hepimize moral olsun
Hoşbuldum🤗tesekkurederim sizler o kadar samimi sıcak insanlarsınızki iyiki zaza dikkatimi cekmis ve girmisim bu sayfaya Allah razi olsun dualariniz icin guzel yurekli ınsanlar 💕🤗🙇‍♀️

Metro bize çok yakın yani ibis otele bu yönünü çok sevdim 🥰İlk biraz zorlansak ta bulmakta sonrası kolay oldu 👍 kırmızı hat ve 3 durak sonra kreşatatik cad ve bağımsızlık meydanındasınız … andrevski yokuşu globo avm meydan kreşatik oralardaydık hepsi birbirine çok yakın 👍meydanda internet te bulduk . Çok eğlenceli çok güzel bir gün geçirdik 🙏🙏kesinlikle tavsiye ederim gezmenizi . Pazar günü tekrar atıcaz kendimizi tekne turu düşünüyoruz katedral gidemedik bugün kapandı 1/2 yer daha var
Ohhh ne güzel pazar size takılalım bari biz neler yapamiyacagiz acaba 😂😂

Hoşbuldum🤗tesekkurederim sizler o kadar samimi sıcak insanlarsınızki iyiki zaza dikkatimi cekmis ve girmisim bu sayfaya Allah razi olsun dualariniz icin guzel yurekli ınsanlar 💕🤗🙇‍♀️
Ahh o Zaza yokmu o Zaza onun sayesinde yüzlerce yürek umut dolu heyecan dolu Allah binlerce kez razı olsun ondan bu güzel yüreği sayesinde Allah'ım evladına kavuştursun

Ahh o Zaza yokmu o Zaza onun sayesinde yüzlerce yürek umut dolu heyecan dolu Allah binlerce kez razı olsun ondan bu güzel yüreği sayesinde Allah'ım evladına kavuştursun
Aminnnn🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️hissettim bende ondaki enerjiyi O kadar guzel dualar alan biri gunun birinde muhakkak muradına ericektir bence🙇‍♀️🤗

Kızlar bugün andre ile konuştum bana dediki burda zirkanın gelişini bekleyenler var ben bir güldüm ama şok oldum tabi sen nerden biliyorsun benim zirka olduğumu yoksa Kk yı mı takip ediyorsun dedim yok dedi eşi takip ediyormuş.Andrenin eşi “biz eşini çok seviyor ve saygı duyuyoruz görmeden bebeğinizide çok sevdik ve eşin gerçekten bize çok ama çok yardımcı oluyor keşke senide tanısaydık” 🥰🥰🤗😘🙏🧿

Umuyorum aynı otelde oluruz ve seve seve gezmek isterimm 🥰🥰🙏o kadar çok türkle karşılaştık ki inanamadık 🙈bizden önce çıkartma yapmışlar meğer 😂😂😂
Durubalım tanış olduğun türk çifti oldumu?
Ne diyorlar?
İlk tedavileri mi?

Kızlar bugün andre ile konuştum bana dediki burda zirkanın gelişini bekleyenler var ben bir güldüm ama şok oldum tabi sen nerden biliyorsun benim zirka olduğumu yoksa Kk yı mı takip ediyorsun dedim yok dedi eşi takip ediyormuş.Andrenin eşi “biz eşini çok seviyor ve saygı duyuyoruz görmeden bebeğinizide çok sevdik ve eşin gerçekten bize çok ama çok yardımcı oluyor keşke senide tanısaydık” 🥰🥰🤗😘🙏🧿
👏👏👏👏👏👏👏 Her söylediğine katılıyorum ilave olarak ; Vakitsiz yazdığımız soru soru sorduğumuz için özür diliyor affına sığınıyoruz …Uzun uğraşlar sonucu anne olmaya yaklaştığımızı hissettiğimiz için heyecanımıza vereceğini , Sizde aynı yollardan geçtiğiniz için anlayışla karşılayacağını umuyoruz 🙏🙏🙏

Durubalım tanış olduğun türk çifti oldumu?
Ne diyorlar?
İlk tedavileri mi?
Yok csnımm bugün gezi sırasında karşılaştık konuşanlar selamlaşanlar onları kastetmiştim🥰🥰Dün ismini unuttum (2 mesaj yazan ) bayanla beraberdik gün boyu aynı oteldeydik ve klinikte B bir hayalim var ile tanıştık ve almanyadan gelen tük vardı ama o bize hiç bakmadı 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Aynısını bende katılıyorum. Andrey çok sabırlı nezih ve kibar biri ne mutlu bize sizler sayesinde gönül rahatlığıyla dilini bilmediğimiz hiç aklımıza gelmeyen bir yere umut dolu uçuyoruz sabırsızlıkla 🙏🙏🙏🥰🥰

Bir de urfadan gelen bir çift vardı 🙏🙏🙏Eşim eşiyle konuşmuş bayan sürekli hamile kalıyor fakat karnında ölüyormuş taşıyıcı annelik programı için gelmişler 🙏Diğer arkadaşla adamı çok takdir ettikk 👏👏👏Valla doğuda çocuk doğurmayan kadına yaklaşımı biliyorsunuzdur helal olsun dedik karısını da almış taa buralara gelmiş 🙏🙏Baldızı sayesinde haberleri olmuş klinikten

Bir de urfadan gelen bir çift vardı 🙏🙏🙏Eşim eşiyle konuşmuş bayan sürekli hamile kalıyor fakat karnında ölüyormuş taşıyıcı annelik programı için gelmişler 🙏Diğer arkadaşla adamı çok takdir ettikk 👏👏👏Valla doğuda çocuk doğurmayan kadına yaklaşımı biliyorsunuzdur helal olsun dedik karısını da almış taa buralara gelmiş 🙏🙏Baldızı sayesinde haberleri olmuş klinikten
Aynı benim gibi mi😞
Yoksa kadının karnında bebwk büğüyüp ölüyormuş?

Back