• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayiri aksamlar canlarim.Gece gece kafamda deli sorular...Benim rahimdeki alt kisminda bi yapisiklik varmis dedi hsg doktoru kafama takildi.Filmi cektirdigim merkez dr alt kisimda kucuk bir sey cok onemli olmayabilir ama doktorunla konus dedi.Doktorum da (donasyon) hsg yaptirdim diye kizdi bak yapisiklik varmis ne olacak dedi ben de engel mi napalim diyince neyse dedi ve tedavi surecini baslatmak istedi hatta daha once bana histereskopi yaptir bisi varsa hemen mudahele olur demisti ama ben pamdemiden yaptiramadim sonra hsg yaptirayim dedim bu cikti doktor sa tepkiseldi hakli olarak.Sonuclari devlet hastnesine goturdum anlamadilar tup bebege gotur dedi kadin dogumcu.Yani kafama takilan acaba histreskopi mi yaptirsaydim da sonra mi baslasaydim tedaviye.baska bir dr daha gidecegim ama size da yazsam bilir misiniz acaba dedim
Rapor sonunda soyle yaziyor...
Uterin kavite istmus-sevikal kanal superior duzeyde şinesi

ARASiNDA DA SU IFADE VAR...

Uterin kavite istmus-sevikal kanal superior duzeyde sagda duzensiz keskin konturlu dolum defektleri gorulmektedir.
Yapışıklık varsada servikse yakın yani çok aşağıda
O bölge zaten kullanılmaz transferde

Ohh
Ohhh sefan olsun bende transfer öncesi tatil ayarladım gitmeden stres atacam
Ohhhh missss stresini atttt sende benimde cok ihtiyacim var tatileee ustumden kamyon gecmis gibi hissediyorum benim adam ne gerek var tatile dedi bir suru is varken diyor babam gidin diyor ben nasilsa iyiyim stres atin yok dedi nasilsa gitcezya tedavi zamani diyor

Canım sen işleri ayarla hamileliği orada geçirirsin sonun da vatandaşlık bile alırsın maşallah taşınıyor gibi gidiyorsun 🤣🤣 Adana yemekleri de ne güzel olur misss valla ama denk gelemeyeceğiz 😋
Valla bana oğlan garantisi versinler oda okula başlayana kadar bile kalırım 😁😁

Ohh
Ohhhh missss stresini atttt sende benimde cok ihtiyacim var tatileee ustumden kamyon gecmis gibi hissediyorum benim adam ne gerek var tatile dedi bir suru is varken diyor babam gidin diyor ben nasilsa iyiyim stres atin yok dedi nasilsa gitcezya tedavi zamani diyor
Hay masallah daha guzel gunleriniz olsun insallh.

Yaaa kızlar yazamadım , evet inşallah sağlıkla doğum yaparım cevap yazan herkese çok teşekkür ederim 💓 Atan kalpler olduğu sürece maalesef doğal seleksiyona bırakıyorum eğer yaşatırsa Rabbim yaşatır, ölürse Rabbim yanına alır.Bu arada merkezimle defalarca kez konuştum kesinlikle 2 embriyo koymuşlar asla fazla koyamayız zaten genç olduğunuz için koyarsak başımıza geleceği biliyoruz dedi doktor.Benim durumum 250 milyonda 1 görülen bir mucizeymiş.Yani iki tane tek yumurta ikizlerim var 🥰sağlıkla doğuma gidebilirim inşallah
Canım dedikleri gibi o zaman 2 kese olması lazım sende. Her kesede de 2 bebek. Keseler ayriysa ayri ayri embriyo konulmuş demek. Kucağına alıp güle güle büyüt bebişlerini 🥰🥰

Back