Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Hiç uğraşma kuzum
Sanada paralarınada yazık vallah
Zamanını kayb etme derim
Çünkü bu yoldan bende geçtim
Z Zaza74 çok haklı canım şimdiki aklım bilgim olsa soluğu Kıbrıs’ta değil kievde alırdım ve Kıbrıs’tan sonra 2 sene beklemez direk giderdim şimdiye belkide kucağımda olurdu yada olurlardı

Hiç uğraşma kuzum
Sanada paralarınada yazık vallah
Zamanını kayb etme derim
Çünkü bu yoldan bende geçtim
2 kere negatif aldığım doktorum yumurtaların az ama öz dedi yumurta takibi yaparken. Sonra olumsuz olunca yumurta kalitesizliğin var kaliteli yumurtayı bulana kadar devam dedi.. Bende sabancı değilim 3 ayda bir tedavi göremem.. Şimdi benimki tutturdu ya bülent beyin yanına git diye zaten direkt söyliycem hocaya ben donasyon düşünüyorum diye. Bakalım yönlendirdiği kişiler varmış öyle duydum.. Zaten eşimde diyor git bi muayene ol eğer dr derse çok şansın yok o zaman yapalım dedi.

Zirka eski mesajlarina baktim ama kacirmis olabilirim.
Kibris da nerede denemistin,
Trizomi13 olan gebelik sanirim kendi yumurtan ile, bir de ist da takip eden doktorun kim?

Bu hesaba gore tek sefer merkeze gitmeye 340 almalari gerek ama tabi fix 500 tl ye baglamislar. Soygun resmen valla:))
Iki doz asiyi olup karantinasiz olabilmeyi sirf bu Gereksiz paralari odememek icin istiyorum. Adanin sacma uygulamalari ve merkezlerin yardimci olmamasi sinirlerimi daha cok bozuyor

Genelde Bülent hoca Gynolife veya Dünya İVF kliniklerine yönlendirir

Merhaba arkadaşlar, Sibra63 ben kievden hepinize selamlar dün siteye birkaç kere üst üstte girmek istedim ama sürekli hata verince hesabım kilitlendi. Ben de dayanamadım, sizlere bir an önce anlatayım diyee yeni bir hesap ile böyle bir çözüm buldum
Dün İstanbul’daki hava muhalefetinden sebep gecikmeli aktarmalı uçuş, havalimanında beklemeler vs. geçen azcık sıkıntılı olan günün sonunda sabah 4’ ü geçe otele geldik. Bu arada klinkteki yoğunluk nedeniyle kendi otellerinde yer olmadığından bizi meydanda 4 yıldızlı bir otele yerleştirdilerHer şeyden önemlisi yine aynı şekilde hiçbir aksama yaşanmadan bizi karşıladılarBu kısım bence çok önemli, koordinasyonları gayet başarılı.
İlk defa dışardan destek almaya başlamışlar.. Artık nasıl bir yoğunluk varsa Şu an oteldeyiz, kahvaltımızı yaptık. Kliniğe yarın 8:30 gibi Andery bizi aldıracak, bakalım bizi neler bekliyor. Bunları da sizlere ilk fırsatta anlatacağım
Z Zaza74 cım seninle görüşmek isterim tabii sen de istersen
Şimdilik sibra631 name ile burdan sizlerle iletişimde olacağım..
Şu an Kıbrısda/ Kiev’de tedavide olan tüm arkadaşlarıma başarılı olumlu pozitif haberlerle neticelenecek bir süreç diliyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
tekrar görüşmek üzere

Kızoşlar bugüne ilk serumumu yedim
İçeriği Arginin olan madeydi
Ve en komforlusu konakladığımız yerlerde bir ambulator tıbbi oda var ve orada serum,iğne yapıyorlar
Serum için artık kliniğe gitmeğe gerek kalmıyor
Ve bu hizmet biotexkomun tüm otellerinde veriliyor
bede en önemlisi yinede bedava

Eklentiler

• D7CE2ED9-3A13-4298-BBB6-23F180D44CE6.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 95
  • 4FB332BA-0756-4B63-A992-A3201BC7DD36.jpeg
    64,7 KB · Görüntüleme: 95
Oleeeeyyyy Sibra yarın muhakak görüşücez
Benim yarın ilk transferim
Senindemi tedavin başladı

Evetttt yarın doktorumuzla görüşme sonrası transfer ama ne zaman nasıl, henüz bilmiyorum. Yarın kaçta klinikte olacaksınız?
Andrey bize atıcak yarınki saati
Ama her halde sabah saatlerinde
Benim ilk transfer yarın ikincisi pazartesi
Bluemoonun transferi pazartesi
Sende yaz ne zaman transferin
Senin embriyolar hazırlandımı?

Bu gidişatla biz 3 kişi olduk kiev tedavisinde transfere gelen
1-Zaza
2-Bluemoon
3-Sibraaaaaa
üç anne adayları
Gelsin bebişleeeeeeerrrrrrr
Vallahi oturduğum yerden heyecan yapıyorum Alın gelin bebişlerinizi hayırlısıyla...

Cuma ve pazartesi
İkili transfer
Embriyo glur
Şifa olsun inşallah. Ne güzel süper bir hizmet inan ben de şimdiden heyecanlanmaya başladım.

Andrey bize atıcak yarınki saati
Ama her halde sabah saatlerinde
Benim ilk transfer yarın ikincisi pazartesi
Bluemoonun transferi pazartesi
Sende yaz ne zaman transferin
Senin embriyolar hazırlandımı?
Hayır henüz embriyolar hazırlanmadı eşim tekrar materyal verecek Anderynin tabiriyle yarın netleşir sanırım, elbette haber veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…