Hiç uğraşma kuzumBu ay adet olunca baktırıcam değerlerime. Çünkü 2 sene önce amh 0,96 fsh da 7 civarıydı muhakkak düşmüştür.
2 kere negatif aldığım doktorum yumurtaların az ama öz dedi yumurta takibi yaparken. Sonra olumsuz olunca yumurta kalitesizliğin var kaliteli yumurtayı bulana kadar devam dedi.. Bende sabancı değilim 3 ayda bir tedavi göremem.. Şimdi benimki tutturdu ya bülent beyin yanına git diye zaten direkt söyliycem hocaya ben donasyon düşünüyorum diye. Bakalım yönlendirdiği kişiler varmış öyle duydum.. Zaten eşimde diyor git bi muayene ol eğer dr derse çok şansın yok o zaman yapalım dedi.Hiç uğraşma kuzum
Sanada paralarınada yazık vallah
Zamanını kayb etme derim
Çünkü bu yoldan bende geçtim
Zirka eski mesajlarina baktim ama kacirmis olabilirim.
Bu hesaba gore tek sefer merkeze gitmeye 340 almalari gerek ama tabi fix 500 tl ye baglamislar. Soygun resmen valla:))Havalanı-otel 120 TL
Otel-Havaalanı 120 TL
2 Kez Merkeze gidiş geliş 50TLx4=200 TL (bu arada güneş otel ile bizim merkezin arası 3,5-4km.)
Bir de pcr testinin aslını almaya gitmiş taksi onun için de ayrıca 50 TL aldılar yani o 500 TL'yi bizden de aldılar.
bir önceki gidişimde 1.350 TL otel 700-800 TL gibi bir tutar da transfere vermiştim :) şaka gibiydi
Genelde Bülent hoca Gynolife veya Dünya İVF kliniklerine yönlendirir2 kere negatif aldığım doktorum yumurtaların az ama öz dedi yumurta takibi yaparken. Sonra olumsuz olunca yumurta kalitesizliğin var kaliteli yumurtayı bulana kadar devam dedi.. Bende sabancı değilim 3 ayda bir tedavi göremem.. Şimdi benimki tutturdu ya bülent beyin yanına git diye zaten direkt söyliycem hocaya ben donasyon düşünüyorum diye. Bakalım yönlendirdiği kişiler varmış öyle duydum.. Zaten eşimde diyor git bi muayene ol eğer dr derse çok şansın yok o zaman yapalım dedi.
Oleeeeyyyy Sibra yarın muhakak görüşücezMerhaba arkadaşlar, Sibra63 benkievden hepinize selamlar dün siteye birkaç kere üst üstte girmek istedim ama sürekli hata verince hesabım kilitlendi. Ben de dayanamadım, sizlere bir an önce anlatayım diyee yeni bir hesap ile böyle bir çözüm buldum
Dün İstanbul’daki hava muhalefetinden sebep gecikmeli aktarmalı uçuş, havalimanında beklemeler vs. geçen azcık sıkıntılı olan günün sonunda sabah 4’ ü geçe otele geldik. Bu arada klinkteki yoğunluk nedeniyle kendi otellerinde yer olmadığından bizi meydanda 4 yıldızlı bir otele yerleştirdilerHer şeyden önemlisi yine aynı şekilde hiçbir aksama yaşanmadan bizi karşıladılar Bu kısım bence çok önemli, koordinasyonları gayet başarılı.
İlk defa dışardan destek almaya başlamışlar.. Artık nasıl bir yoğunluk varsaŞu an oteldeyiz, kahvaltımızı yaptık. Kliniğe yarın 8:30 gibi Andery bizi aldıracak, bakalım bizi neler bekliyor. Bunları da sizlere ilk fırsatta anlatacağım
Z Zaza74 cım seninle görüşmek isterimtabii sen de istersen
Şimdilik sibra631 name ile burdan sizlerle iletişimde olacağım..
Şu an Kıbrısda/ Kiev’de tedavide olan tüm arkadaşlarıma başarılı olumlu pozitif haberlerle neticelenecek bir süreç diliyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
tekrar görüşmek üzere
EvettttOleeeeyyyy Sibra yarın muhakak görüşücez
Benim yarın ilk transferim
Senindemi tedavin başladı
Süpersiniz kizlarrrr bebislerinizlee dönün insallahhhhhOleeeeyyyy Sibra yarın muhakak görüşücez
Benim yarın ilk transferim
Senindemi tedavin başladı
AminSüpersiniz kizlarrrr bebislerinizlee dönün insallahhhhh
Andrey bize atıcak yarınki saatiEvettttyarın doktorumuzla görüşme sonrası transfer ama ne zaman nasıl, henüz bilmiyorum. Yarın kaçta klinikte olacaksınız?
Gelsinler artıkBu gidişatla biz 3 kişi olduk kiev tedavisinde transfere gelen
1-Zaza
2-Bluemoon
3-Sibraaaaaa
üç anne adayları
Gelsin bebişleeeeeeerrrrrrr
Vallahi oturduğum yerden heyecan yapıyorumBu gidişatla biz 3 kişi olduk kiev tedavisinde transfere gelen
1-Zaza
2-Bluemoon
3-Sibraaaaaa
üç anne adayları
Gelsin bebişleeeeeeerrrrrrr
Embriyo glurCuma ve pazartesi
İkili transfer
Şifa olsun inşallah. Ne güzel süper bir hizmet inan ben de şimdiden heyecanlanmaya başladım.Kızoşlar bugüne ilk serumumu yedim
İçeriği Arginin olan madeydi
Ve en komforlusu konakladığımız yerlerde bir ambulator tıbbi oda var ve orada serum,iğne yapıyorlar
Serum için artık kliniğe gitmeğe gerek kalmıyor
Ve bu hizmet biotexkomun tüm otellerinde veriliyor
bede en önemlisi yinede bedava
Hayır henüz embriyolar hazırlanmadı eşim tekrar materyal verecek Anderynin tabiriyleAndrey bize atıcak yarınki saati
Ama her halde sabah saatlerinde
Benim ilk transfer yarın ikincisi pazartesi
Bluemoonun transferi pazartesi
Sende yaz ne zaman transferin
Senin embriyolar hazırlandımı?