Ayyy vallahi doğru diyorsun
Dün bir geziye çıktık ben pancar oldum,birde bu maske olayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy vallahi doğru diyorsun
canım zaza sana çok dua ediyorum inşallah buradaki herkesi teyze yapacaksın Allahım göz aydınlığı evlatlar versin Rabbim bizlere de nasip etsinİkili transfer,yani iki gün arayla transfer yapılması
Kadınların bazen implantasyon penceresi 2-3 gün geç açılıyor,onuda yakalamak için
Ben britişte 6 kere denedim
4 defa pozitiv
2 defa negativ oldu
Nedenini bilemiyorum
Amiiiin canım kardeşimbanada dediler prp yi fakat burada çok baktım faydasını gören yok
canım zaza sana çok dua ediyorum inşallah buradaki herkesi teyze yapacaksın Allahım göz aydınlığı evlatlar versin Rabbim bizlere de nasip etsin
Evet canım yumurta donasyonuPanda senin donasyon mu
İlaçların belirtileri var zazacım kasık ağrısı göğüs sızlaması o kadarPanda bir belirti varmı
Çok haklısın canım ama bir kaç yorum okudum kadınlar kulübünde mesela 10. Gün yapmış negatif kanda bile, 12. Gün yapmış 200 çıkmış betaHCG , bu sonuçları duyunca direk 12. Gün yapıp kafamı rahatlatayım dedim o yüzden günü fazla olduDoktorum Transferin 10. Günü kan testi yaptırıyor. Sizde kan testi yapabilirsiniz
Pandacım 10 gün negativ,yani sıfır olup sonra 12 gün 200 olamaz.bu laboratuvar yalnışlığı ola bilirÇok haklısın canım ama bir kaç yorum okudum kadınlar kulübünde mesela 10. Gün yapmış negatif kanda bile, 12. Gün yapmış 200 çıkmış betaHCG , bu sonuçları duyunca direk 12. Gün yapıp kafamı rahatlatayım dedim o yüzden günü fazla oldu
Sizin fsh ınız ve amh iniz değerlerinin kaç.Çünki Yaş olarak kendi yumurtanız için son sınır yastasınız. Değerleriniz iyi ise kendi yum ile şansınız var.İnsanın aklına hersey takılıyor olmayınca
Bebişler iyi canım çok şükür bugün duyduk kalp atışlarını Gerçekten bebişler ama ikizler
Canim benim Rabbim emeklerinin karşılığını versin.Seni hayırlı evlatla ödüllendirsin.♡Kızoşşşşlaaaar yeni haberleeeerrrr var hepiniz bura
Saat 11.10 araç bizi kliniğe getirdi,çok iyi iki genç arkadaşlarla tanıştık,onlarda türkiyeden gelmişler
Allah onlarında tedavilerini başarılı etsin
Zaten konuşunca Zaza sizmisiniz sordular,baya meşhuraştım kızlar
Gizli takip ediyorlarmış burayı,benim kiev ziyaretimden sonra burayı seçmişler
Rabbim tüm arkadaşlarımı,kimin kararını etkilediysem yüzünü güldürsün
hem sevindim,hem korkuyorum,Allah korusun olumsuz olursa Zaza etkiledi düşüncesinden
Dr Elena yine kapısında bekleti
Embriyo glue hazır ilaç soğuk zincirli ve ısınmasını bekletiler.işlem acısızdı,içime verdi,sonra popoma plasenta iğne yaptı,sordum ne işe yarıyor,dedi kötü killer hücrelerini düşürüyor
Transferim cuma biliyorsunuz,iki serum yazdı
1-arginin
2-ivig
Transferden bir gün önce veriliyormuş
17.06 ve 20.06 bu serumları damardan vericekler
İlave bu serumlardan bana vericekler
Gebelik olursa 1-2 defada istedi bu serumdan
Bugünede bu kadar
Sizin merkez gynolife, sanirim gunes oteldesiniz.
Tamara da orda kalmisti . Otel british merkeze yakin demisti.transfer icin daha az ucret odemisti diye hatirliyorum.
Yok bu 500 tl yi alirlar simdi gidisinizde sadece bir kez merkeze gidip gelmeye ve donus ucak icin alana gitmeye 500 tl aliyorlar.tekrar merkeze sorun olmazsa.almiyorlarsa ben yanlis anladim belki de.
Bol yumurtalar ciksin, hepsi dollensin, 5.gune AA kalite embriyolae olsun
Ay inşallah öyledir yazanlar olmuş başka tüp bebek gruplarında o yüzden ben de korkuyorum risksiz olsun diye çok teşekkür ederim güzel duaların için ben de gıyabında aynı güzel duaları sizlere ediyorumPandacım 10 gün negativ,yani sıfır olup sonra 12 gün 200 olamaz.bu laboratuvar yalnışlığı ola bilir
İnşallah 12 gün üçkatlı değer görürsün
Onu başarmaya çalışıyorum Tamara canım teşekkür ederimDüşünmemeye çalış canım, aklını oraya verirsen iki gün sonra kendini kan verirken bulursun :)
Kader arkadaşım inşallah Rabbim güzel son yazar banadaCanim benim Rabbim emeklerinin karşılığını versin.Seni hayırlı evlatla ödüllendirsin.♡
❤❤❤❤❤❤Hic sorun degil guzelim beynimizde o Kadar çok şey varki hem güncel hayatı yaşamaya çalışıyoruz hem işte çalışmaya çalışıyoruz bir de bu bebek olayları kafamız iyice Dağiliyor sanırım en çok da bu bebek olayı kafamızı karıştırıyor sonucunu bilmediğimiz için iyi mi kötü mü bizi neler bekliyor Bilmiyoruz bir de hafta sonu tatile çıkacağım onun hazırlığı telaşı var kafalar karışıyor işte yarın soracağım iki merkeze de daha onları bile netleştiremedim Rabbim gönlünüzden geçeni versin hepimiz için Öncelikle tabi şu an merkezde olanlar için Rabbim yardım etsin
morkanatlarim canim nasilsin ozlettin kendini cok öptüm sizi canim❤❤❤❤❤❤❤❤Sizin fsh ınız ve amh iniz değerlerinin kaç.Çünki Yaş olarak kendi yumurtanız için son sınır yastasınız. Değerleriniz iyi ise kendi yum ile şansınız var.
Güneş motel ve klinik arası max 5 dak sürmesine rağmen her gidiş gelişe 100 TL vermek resmen soygun yaHavalanı-otel 120 TL
Otel-Havaalanı 120 TL
2 Kez Merkeze gidiş geliş 50TLx4=200 TL (bu arada güneş otel ile bizim merkezin arası 3,5-4km.)
Bir de pcr testinin aslını almaya gitmiş taksi onun için de ayrıca 50 TL aldılar yani o 500 TL'yi bizden de aldılar.
bir önceki gidişimde 1.350 TL otel 700-800 TL gibi bir tutar da transfere vermiştim :) şaka gibiydi
Bu ay adet olunca baktırıcam değerlerime. Çünkü 2 sene önce amh 0,96 fsh da 7 civarıydı muhakkak düşmüştür.Sizin fsh ınız ve amh iniz değerlerinin kaç.Çünki Yaş olarak kendi yumurtanız için son sınır yastasınız. Değerleriniz iyi ise kendi yum ile şansınız var.
Hayırlı olsun canım. İlk ben demiştim sanırım ikizler geliyor diyeBebişler iyi canım çok şükür bugün duyduk kalp atışlarını Gerçekten bebişler ama ikizler