Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kızzzşaaaaarrrr çok mutluyum
İnşallah bu sayfaya bir daha negativ aldım sonucu yazan olmasınnn❤️❤️❤️❤️
Tamarammmm şimdide kalpler seninle atıyor
Heyecan kalpleri❤️❤️❤️❤️❤️
Canimmmm insallah benim de içim içime sığmıyor, Allah razı olsun hepinizden senin de güzel haberine az kaldı ❤️❤️❤️❤️

Yarın test günüm canım ilk güzel haber geldi Allah’ın izniyle, darısı benim de başıma insallah 🙏🙏❤️❤️
Tamaracım, çok güzel hayırlı haberler alırız inşaallah, Allahın izniyleee.. sen üzülme stres yapma sakin ol.. sevdiğin şeyleri yapmakla vakit geçir.. dua et meditasyon yap.. güzel bir pasta ısmarla kendini şımart yeter ki 🥰😉
Umarım, üzerinde olumsuz bir baskıya sebep olmamışızdır. Sadece azcık da biz heyecan yaptık teyzeleri olarak 💖

Tamaracım, çok güzel hayırlı haberler alırız inşaallah, Allahın izniyleee.. sen üzülme stres yapma sakin ol.. sevdiğin şeyleri yapmakla vakit geçir.. dua et meditasyon yap.. güzel bir pasta ısmarla kendini şımart yeter ki 🥰😉
Umarım, üzerinde olumsuz bir baskıya sebep olmamışızdır. Sadece azcık da biz heyecan yaptık teyzeleri olarak 💖
Sibracim ne demek elbette soracağız birbirimize ne kadar güzel bir şey iyi ki varsıniz. Sakin olmaya çalışıyorum bende, insallah Allah’ın izniyle güzel haber vereceğim 🙏🙏❤️❤️❤️

Haydi kizlaar gelsin bebisler insallahhhh herkesin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 parti yapalim vallahi icim kipir kipir kieve transfere yakinda gidecek canlarim bebislerinizle dönün insallah tamaracim heyacanliyim senin adina vallahi ❤❤❤❤ hamile canlarim bebisleriniz size mutluluk ugur getirsin rabbim saglicakla kucaklariniza almayi nasip etsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻.kibrisa yakin zamanda gidecek canlarim sizlerde bebislerinizle dönün canlarim. Sayfamiz bebis haberleriyle şenlensin. 🎆🎆🎆🎆🎆🎆💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💕💕💕😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶🎉🎉🎉

Çok tşk ederim. Ngs’den sağlam gelen 1 embriyom transfer edildi. 10. Gün değerim 212,22 şimdiye kadar olan tüm gebeliklerde beta hgc sonucum ilk kez bu kadar yüksek geldi. Normalde hep 50-60 ve sağlıklı ilerleyemeyen gebelikler oldu. 4 gebelığımde sonlandı maalesef. İnsallah bu sefer katlanarak artar ve bebeğimi kucağıma alırım🙏Darısı Tamara ve Zaza arkadaşıma ve tüm bu uğurda emek veren arakadaşarımıza. Hepimiz bebek sahibi olalım anneliği yaşayabilelim🙏🥰
Çok şükür canım🙏Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sırayla güzel haberler geliyor💃💃darısı diğer arkadaşların başına

Haydi kizlaar gelsin bebisler insallahhhh herkesin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 parti yapalim vallahi icim kipir kipir kieve transfere yakinda gidecek canlarim bebislerinizle dönün insallah tamaracim heyacanliyim senin adina vallahi ❤❤❤❤ hamile canlarim bebisleriniz size mutluluk ugur getirsin rabbim saglicakla kucaklariniza almayi nasip etsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻.kibrisa yakin zamanda gidecek canlarim sizlerde bebislerinizle dönün canlarim. Sayfamiz bebis haberleriyle şenlensin. 🎆🎆🎆🎆🎆🎆💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💕💕💕😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶🎉🎉🎉
Aminnnn canımmm benım inşallahhhhh hepimiz kavusalım yavrumuzaaa❤️❤️❤️🙏 Bizimde dinsin yıllardır cektigimizzz evlat hasretimizz🙏🙏🙏 Allahımm hepimizin yüzüne gülsün bizi bizden başka anlayan yok❤️❤️❤️🙏🙏🙏🤰🤰🐣🐣👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦

X