Aralıklı gelıyor gıdıyor ama gün boyunca oluyor canımBende geçiyordu Beyzam
Geçmiyorsa doktora görsen
Bendede aynısı oluyorduAralıklı gelıyor gıdıyor ama gün boyunca oluyor canım
Çok tşk ederim. Ngs’den sağlam gelen 1 embriyom transfer edildi. 10. Gün değerim 212,22 şimdiye kadar olan tüm gebeliklerde beta hgc sonucum ilk kez bu kadar yüksek geldi. Normalde hep 50-60 ve sağlıklı ilerleyemeyen gebelikler oldu. 4 gebelığımde sonlandı maalesef. İnsallah bu sefer katlanarak artar ve bebeğimi kucağıma alırımNe güzel bir haber Zazam. Sağ salim yavrusuna kavuşsun arkadaş. Darısı Tamaraya ve hepimizeİnşaAllah kendi haberini de yazarsın yakında
İnşallah seninde güzel haberini alacağız Zazaca’mTamaraaammm Omayra34 hamileçok şükür,darısı şimdi sana
İnşallah sendende güzel haber gelsin
Çok iyi yaptın haber verdiğin için tşk ederim.Omayra arkadaşım nolursun kusuruma bakma güzel haberini ben oaylaştım
Ama dayanamadım bırda çok arkadaşlar heyecanla bekliyor haberini
Ben verdim müjdeni
Tek sıkıntı solda kistim var ve sürekli oluyor.ve dr elena onu istemiyorİnşallah şans getirsin sana
Sende kendi haberini omayra ya söyle o paylaşsın ödeşirsinizOmayra arkadaşım nolursun kusuruma bakma güzel haberini ben oaylaştım
Ama dayanamadım bırda çok arkadaşlar heyecanla bekliyor haberini
Ben verdim müjdeni
Çok doğruSende kendi haberini omayra ya söyle o paylaşsın ödeşirsiniz
Benim güzel müjdemide sen yaz bura canım kardeşimİnşallah seninde güzel haberini alacağız Zazaca’m
O kistinde sorulucak inşallahTek sıkıntı solda kistim var ve sürekli oluyor.ve dr elena onu istemiyor
British Kıbrıs’ta yapıldı transferim. İtsnbul’da protokolümü ve takibimi Liv hospital tüp bebek merkezi dr.larından Deniz Hoca yaptı.farklı bir protokol uyguladı. Kievdeki merkezin yaptığı protokole çok benzer ve kullanım süreleri Kıbrıs protokolünden farklı. Normalde dr.um da 5-7 gün progesterona başlandıktan sonra transfer yapıyor. Tek embriyo olduğu için progesteonun 6.günü transfer yaptırdı.sürekli e2 ve progesteron tahlilleri yapıldı. Bunun gibi birçok farklı uygulama
Omayra inşallah rahat gebelik geçiresin ve prensesini sağ salim kucağına alasınBritish Kıbrıs’ta yapıldı transferim. İtsnbul’da protokolümü ve takibimi Liv hospital tüp bebek merkezi dr.larından Deniz Hoca yaptı.farklı bir protokol uyguladı. Kievdeki merkezin yaptığı protokole çok benzer ve kullanım süreleri Kıbrıs protokolünden farklı. Normalde dr.um da 5-7 gün progesterona başlandıktan sonra transfer yapıyor. Tek embriyo olduğu için progesteonun 6.günü transfer yaptırdı.sürekli e2 ve progesteron tahlilleri yapıldı. Bunun gibi birçok farklı uygulama
Amin inşallah zazacımOmayra inşallah rahat gebelik geçiresin ve prensesini sağ salim kucağına alasın
Ah keşkee papatya.. eşim ikinci doza rağmen giriyo karantinaya saçma sapan sistemmAşı siram geldi benim de meslekten dolayı. Yarın oluyorum. Keske tek doz olanlar da kıbrısta karantinaya alınmasa
AminnKızzzşaaaaarrrr çok mutluyum
İnşallah bu sayfaya bir daha negativ aldım sonucu yazan olmasınnn
Tamarammmm şimdide kalpler seninle atıyor
Heyecan kalpleri