Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Ah

Ah keşkee papatya.. eşim ikinci doza rağmen giriyo karantinaya saçma sapan sistemm
Bugün cıktı aşı hakkı yarına sıra aldım valla. Biontech için aldiğımdan ikinci doz taa ne zamana kalacak. Neyse her halukarda ne kadar erken olsam kardır diyorum.

Bugün cıktı aşı hakkı yarına sıra aldım valla. Biontech için aldiğımdan ikinci doz taa ne zamana kalacak. Neyse her halukarda ne kadar erken olsam kardır diyorum.
Benim planim
Agustosta gitmek.
Ikinci doz icin 6 hafta suresi verdigi icin biontech, ilk dozu olup ikinci doZdan sonra 14 gun tamamlanamadan gitmis olacagim ve bu durumda hem karantina hem de transfer oncesi 2 hafta bekleme suresini tamamlayamayqcagin icin acaba hic asi olmasam mi ya da ilk dozu olsam mi ki?

Valla ben de en az sizin kadar kararsızım. Bana kalsa ikinci dozu hemen ertesi hafta olurum. Yeterki su salgın illeti çıksin hayatımızdan. Bi yandan da yeni bir ilişkiye başladım, yani henüz ilk basamaklardayız. (Bu arada buradan bekar olduğumu bilenler bana dua ettiler onun etkisi mi diye düşünmüyor değilim bu gelişme). vize falan araştırırken adam neden diye sordu tatile gidecem dedim. Iliskinin gelecegi varsa bu yalan başıma bela olur mu onun düsuncelerine girdim şimdi de. Bi de ben sperm de almayı düsünüyordum gercekten allak bullağım

Eşimden dolayı ben aşı olan kesimdeyim. İlk dozu olun. 2.dozu transfer olursa yaptırmayın demişti doktorum.

hahah cinsiyet tayini istemedik fakat stajyer Embriyolog ağzından kaçirdi. Çok iyi oldu. Hep sağlıklı, hayirlı kızım olsun istedim
Annesiyle babasyla mutlu saglikli omru olsun guzel kizinizinNgs yi daha onceki kendi yumurtalarinidan olusan gebeliklee devam etmedigi icn mi tercih sebebi?
Kac tane 5.gun embriyosu olusmustu acaba?

Oleeeeeyyyy
Gelsin enişteeee
Olsunnn bebişleeeer
Planlar boşa gitsiiiinnn

Oleeeeeyyyy
Gelsin enişteeee
Olsunnn bebişleeeer
Planlar boşa gitsiiiinnn
Kredi cekmistim bu işler icin. Neyse eşya alırım artık o paraya diyorum. Sonra da kendi kendime diyorum ki sen ne saçmalıyorsun daha kaç gün ömce başlayan şey için

İliskinin gelecegi olabilir tabi o zaman belki sadece yumurta dondurma daha dogru bir tercih olabilir.
Tabi bunu da yunanistan yerine acaba turkiyede mi yapmak mantikli..
Valla zor karar.

Kredi cekmistim bu işler icin. Neyse eşya alırım artık o paraya diyorum. Sonra da kendi kendime diyorum ki sen ne saçmalıyorsun daha kaç gün ömce başlayan şey için
İnşallah hayırlı bir başlangıç olsun
kızlar son zamanlar çok iyi gidiyoruz
Maşallah diğelim bir ağızdan

İliskinin gelecegi olabilir tabi o zaman belki sadece yumurta dondurma daha dogru bir tercih olabilir.
Valla zor karar.
Andrey dün bana dönüs yapti ukrayna embriologları yumurta dondurma cok mantiksız demişler. Ben yine her halukarda dondurmayi dusunuyorum 1 ay içinde evlenmeyecegime göre. Artık biraz zaman ne gosterecek ona bakacam.

Valla zor karar.
Kız ne dondurması
Dua edelim kızımıza güzel kısmet gelsin
Doğal yolla anne olsun

Annesiyle babasyla mutlu saglikli omru olsun guzel kizinizinNgs yi daha onceki kendi yumurtalarinidan olusan gebeliklee devam etmedigi icn mi tercih sebebi?
Kac tane 5.gun embriyosu olusmustu acaba?
Evet doktorum kesinlikle transfer yapılacak embriyoların ngs’e gitmesi gerekiyor dediği için gönderdik. Daha önceki gebelikler kimyasal yada düşük olduğu için. 2 embriyo 5AA ve 5ab kalitesindeki embriyolar ngs gitti iyi ki gönderdik çünkü bir down sendromlu başka bir kromozomsal bozukla geldi sonuç iyi olan transfer edildi. 3 adet daha 5 ab ve 4 AA, 4 AB kalitelerinde embriyoları ise dondurduk. Bakalım kismet inşallah değer sağlıkla artar sağlıkla kucaklarım

İnşallah hayırlı bir başlangıç olsun
kızlar son zamanlar çok iyi gidiyoruz
Maşallah diğelim bir ağızdan
Valla benimki kendi kendine gelin güvey olma tamamen. Neyse bi degisiklik geldi hayatıma diye dusunuyorum simdilik.

Andrey dün bana dönüs yapti ukrayna embriologları yumurta dondurma cok mantiksız demişler. Ben yine her halukarda dondurmayi dusunuyorum 1 ay içinde evlenmeyecegime göre. Artık biraz zaman ne gosterecek ona bakacam.
Zaman güzel sürprizler göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…