Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kalitesini soylemiyorlar transfer bittikten sonra dinlenip merkezden ayrilirken kagitlar veriyolar kagitta yaziyor embiriyonun kalitesi transfere girmeden 3 dakika once murat bey gelip sana sadece cam gibi embiriyolarin var dondurdurduklarimizda cam gibi diyor sana kalitesini transferden sonra ogrenirsiniz deyip seni transfere hazirliyorlar.
Biz şimdi 15-16 haziran gibi gidicez opu olacağım 2 ay geçici menapoza girip öyle transfer olacağım için opudan 1-2 gün sonra döneceğiz. Embriyoları 5. Güne kdr takip ederler diye umuyorum. 5. Güne geldiklerinde ztn dondururken kalitesi belli olmuş oluyor ztn bildiğim kadarıyla. Sıkıştırsam belki söylerler transfer öncesi, 5. Gün aradıklarında 😬😬

Zirka canim döndünüzmü siz? Nasıl geçdi uçuş umarım giderken dediyin gibi yağ gibi kalkıb yağ gibi endi uçak. Vallahi tedavinin stresi bir tarafda uçak stresi bitirdi beni. Pandemi psixolojimi tamemen mahf etdi. Eskiden de uçak yolculuqlarım hep stresliydi ama şimdi iyice paranoi oldum aklıma gelince kalp çarpıntısından nefesim kesilecek gibi oluyorum. Bu stresi nasıl gidericem transferden sonra böyle stresle nasıl dönecem kesin düşürürüm embriyoları Varmı bunun bir tedavi yöntemi😞😞

Slm arkadslar bende yüksek tansiyon çıktı yaş 45 bu sorunla yaşayıp donasyonu sağlıklı ilerleyen varmı çok korkuyorum asitim tiroit. Var gebelikte tansiyon çok zor bakaymış çünkü hamilelikte daha çok yukseliyormus kafam çok karışık
Benim de haşimatom var o kadar kafama takılıyor ki. Bundan dolayı tedavilerim başarısız oluyormuş gibi geliyor. Haşimatolu olup donasyonda başarılı olan var mı acaba? Benim antikorlarım 400lerde maalesef

Benim de haşimatom var o kadar kafama takılıyor ki. Bundan dolayı tedavilerim başarısız oluyormuş gibi geliyor. Haşimatolu olup donasyonda başarılı olan var mı acaba? Benim antikorlarım 400lerde maalesef
Bende donasyon yapicam ama hem tansiyon tiroit ve asitin var sonrada başarısız olursa maddi sorunlardan dolayı ne yapicam bilmiyorum kıredi çekip yapicam olmassa kahr olurum

canım ukrayna nasıl dönüş yapmadı.bence tekrar yaz eğer yapamayız diyorlarsada sebebini sor.Sorun ne diye.Genelde hep dönüş yapıyorlar
Yaptım canım bugün yine dönmedi. Kıbrıs veya vize alabilirsem neresi olursa oraya gidecem artık

Biz şimdi 15-16 haziran gibi gidicez opu olacağım 2 ay geçici menapoza girip öyle transfer olacağım için opudan 1-2 gün sonra döneceğiz. Embriyoları 5. Güne kdr takip ederler diye umuyorum. 5. Güne geldiklerinde ztn dondururken kalitesi belli olmuş oluyor ztn bildiğim kadarıyla. Sıkıştırsam belki söylerler transfer öncesi, 5. Gün aradıklarında 😬😬
Sen surekli sor embiriliyog aradiginda beni surekli gecistirdiler her sordugumda israr et soylerler ozaman valla israr etmek rica etmek gerekiyormus bunu anladim sonradan.bu gidisimde herseyi sorguluyacam vallahi

Dün akşam bende yazdım aynı konuyu ama sonra sildim. o nasıl bir yerdi öyle yaa bir de ben 9 gün kaldım düşün. ama işte önceliğim başka olduğu için sesimi çıkarmadan, durumdan sıkılmadan zaman geçirdim. bilgisayarım yanımdaydı çalıştım, bol bol dizi film izledim, uyudum, arada sırada balkona çıkıp temiz hava aldım. zor ama imkansız değil eğer odaya, yemeğe kafamı taksaydım herhalde sinirimden transfer olamadan geri dönerdim. o kadar yaşadıklarımın yanında bence bu hiç bir şey. Arkadaşlar böyle şeylere takılmayın bence bu bile vücudunuza stres yapar ki hiç istenmeyen bir şey. Anne olmak için mücadele ediyoruz o kadar ilaç, tedavi, binlerce km yol bunların yanında oda yemek nedir ki? Tabi bu benim fikrim, herkes aynı fikirde olmayabilir :KK52:
Caaann Tamaram inşallah güzel sonucunla unutursun o günlerini❤️💋

Slm arkadslar bende yüksek tansiyon çıktı yaş 45 bu sorunla yaşayıp donasyonu sağlıklı ilerleyen varmı çok korkuyorum asitim tiroit. Var gebelikte tansiyon çok zor bakaymış çünkü hamilelikte daha çok yukseliyormus kafam çok karışık
Çok geçmiş olsun. Lütfen D vitamini seviyesini ölçtürün. Dr.ların söylediği 40-50 seviyeleri normal derlerse inanmayın. Misin. 80-100 seviyelerinde olmalı. Düşük D vitamini seviyeleri tansiyona sebeb oluyor.

CANIM DÜN GELENE KADAR 6 TANE DONÖR SEÇTİM.SABAH EŞİMLE ÜÇE İNDİRDİK.ÖZELLİKLE BİRİ ÇOK İÇİME SİNDİ.İNŞ BAŞKASI İÇİN TEDAVİDE DEĞİLDİR.AYRICA ÇOĞU GRİ GÖZLÜ.BEN SARIŞIN YADA KUMRAL MAVİ GÖZLÜ SEÇTİM.TABİ EŞİMİN GENLERİ GÖZDE AĞIR BASMAZSA.SEN SEÇTİN Mİ?
Ben seçtimde embriyo yaptılar beni bekliyorlar😂

Bende donasyon yapicam ama hem tansiyon tiroit ve asitin var sonrada başarısız olursa maddi sorunlardan dolayı ne yapicam bilmiyorum kıredi çekip yapicam olmassa kahr olurum
Size tavsiyem Kiev’i düşünün. Bende Kıbrıs’ta donasyon yaptırdım. Fakat buradan okuduğum ve edindiğim bilgi sonucunda keşke Kiev’de ki merkez olsaydı dediğim çok oldu. Çok profesyonel bir ekip var orda. Her hastaya aynı protokol yapılmıyor. Üstelik çok daha ekonıomik. Kıbrıs’taki merkezler ile mukayese edildiğinde.

Zirka canim döndünüzmü siz? Nasıl geçdi uçuş umarım giderken dediyin gibi yağ gibi kalkıb yağ gibi endi uçak. Vallahi tedavinin stresi bir tarafda uçak stresi bitirdi beni. Pandemi psixolojimi tamemen mahf etdi. Eskiden de uçak yolculuqlarım hep stresliydi ama şimdi iyice paranoi oldum aklıma gelince kalp çarpıntısından nefesim kesilecek gibi oluyorum. Bu stresi nasıl gidericem transferden sonra böyle stresle nasıl dönecem kesin düşürürüm embriyoları Varmı bunun bir tedavi yöntemi😞😞
Pasiflora,valeriyan tarz bir şeylek kullan
Çok ciddiyse rivotril uçak öncesi
Rivotril reçeteye tabi
Doktora gitmen şart

Size tavsiyem Kiev’i düşünün. Bende Kıbrıs’ta donasyon yaptırdım. Fakat buradan okuduğum ve edindiğim bilgi sonucunda keşke Kiev’de ki merkez olsaydı dediğim çok oldu. Çok profesyonel bir ekip var orda. Her hastaya aynı protokol yapılmıyor. Üstelik çok daha ekonıomik. Kıbrıs’taki merkezler ile mukayese edildiğinde.
Omayra sizin kıbrıs tedaviniz kötümü bitti

Yazmak doğru mu bilmiyorum ama güneş öğrenci yurduydu
Peki sizi otomatik mi oraya yerleştirdiler, seçenek sunulmadı mı? Gynolife bana şunu dedi, genelde merkezimize yakın olduğu için güneşler otele yerleştiriyorlar hastalarımızı diye..
Haftaya orda olucaz önceden bilip kendimizi hazır edelim her ihtimale ondan soruyorum kusura bakma 😔

X