Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Bir de herkeste farkli tepkimeye giriyor sanirim, bazilari olmuyormis bazilari da boyle hemen oluyormus. Benimki bi sebep
Bekliyordu galiba
Hevesle 2,5 sene sonra orkıd aldım cantama koydum tık yok
Kız benim normalde adetlerımde sorun yokkı , dogum kontrol hapını bırakınca oluyordum hemen demek uzun zaman kullandım sasırdı kendını

Z Zaza74 yemekler konusunu gercekten cok iyi degil, patates tavuk ve makarna vardi neredeyse hep, sadece 1 aksam balik ve makarna cikti. Eger yaparim ben dersen dairelerde kalmak mantikli.
Öyle yapıcam zaten
Karnıma düşkün birisi değilim,ama uzun süre kalsam midem bulanır kötü yemeklerden,hele ki bu estrofemle yüklendiğim zamanda

365 otel değil mesele bence Türkiye yemek konusunda çok çok iyi mesela son gün çok güzel yemek temiştik biz makarna ve kadınbudu köfte (kendi usülleriyle) sebze kavurma yemiştik ve köfte gerçekten lezzetliydi Mideyi rahatsız edecek yemekler de yok Allah için .lezzet kısmına gelince ; damak tadıı kişiye göre değişir ve Kültür farkı da var ama asıl önemli olan hijyen ve o konuda 365 in hakkını yiyemem .

Ben olsaydim eger salatayla 24 saatimi gecirirdim yemek olmazsada olur. yetrki salata olsun

Canim ordaki turk restorantlari mutlaka deneyin kebab yapan lahmacun yapan balik yapan yer var . Esim biz gidersek yandik diyor vegan yemek yapan yer bulabilirmiyiz diye sanki gittikte adam vegan restoran derdine düştü

Zirka tedavin hayırlı olsun
İnşallah güzel sonuç al tedaviden
365 otelin yemekleri çokmu kötü?
Acaba bizdemi apartmana gidelim
Geçen venedik oteldeydik oranın yemekleri iyiydi
canım kahvaltı berbat ötesiydi.Çay çocuk sidiği gibiydi.peynirler rahmetli nenemin son zamanlarına benziyordu.Apartta mutfak falan varmış.bende uzun süreli gidince hiç olmazsa peynir zeytin alır makarna yapar yumurta kırarım diye düşündüm.Çünkü transfer sonrası dinlenmemiz lazım.Dışarda yemek peşinde koşamayız.Öğlen ve akşam hiç otelde yemedim.Bu yüzden yalan konuşmak istemiyorum.Birde mesela kıymalı börek vardı klinikte.ne eti dedim.Bilmiyorlar.Onların kültüründe domuz eti yeniyor.en güzeli tertemiz kendim yapar yerim.Biz yatıp dinlenirkende eşlerimiz hiç olmazsa ekmek arası sandviç falan yaparlar.Ben böyle düşünüyorum.Üstelik dinlenmemizi bölmemiş oluruz.
Ayrıca 365'te odalar çok bitişik olduğu için yan odaya giren çıkanın sesine uyanıyorsun.

Canim ordaki turk restorantlari mutlaka deneyin kebab yapan lahmacun yapan balik yapan yer var . Esim biz gidersek yandik diyor vegan yemek yapan yer bulabilirmiyiz diye sanki gittikte adam vegan restoran derdine düştü
canım önceki yorumlardan baktık türk restaurantlara turkısh moon u bulamadık galiba kapanmış.Musafir diye bir yer bulduk.gerçekten güzeldi yemekleri.Zaten sahipleri sanırım kırım türküymüş.Kebap çorba vs vardı.Sanırım sadece biraz pahalıydı oraya göre.bir tane Cengizhan diye karışık et türü vardı(kebap, tavuk ve kazası gibi et) , iki tane yarım kase çorba,ve içeceklere 783 grivna ödedik.Oraya göre yüksek bir rakam.yemek=165 tl yaklaşık.Çarşıda iki sosisli 80 grivna kadar bişey en fazla.(21 tl)

Zirka tedavin hayırlı olsun
İnşallah güzel sonuç al tedaviden
365 otelin yemekleri çokmu kötü?
Acaba bizdemi apartmana gidelim
Geçen venedik oteldeydik oranın yemekleri iyiydi
canım çok teşekkür ederim.İnş güzel sonuçlar alırız.Bir daha sadece gezmeye gideriz.bebişlerle

Ikı ay sonra neden acaba,bu süreçte bi tedavi mi uygulanacak?
ilk adetle süreç başlayacak.İlk adetten sonra ilaç tedavisi başlıyor.arada bir defa dr kontrolü ve duruma göre yine ilaçların devamını belirleyip sana gün veriyorlar gelmen için.Bu süreç ortalama 2 ay sürecek çünkü benim adetim düzensiz.erken menapoz? bende.

Ben yunanistanda karar kıldım galiba. Ukrayna bana dönüş yapmadı kıbrısa olan inancımı da yitirdim. Yani yine giderim elbette zorda kalırsam ama şimdilik b planı olarak duruyor.
canım ukrayna nasıl dönüş yapmadı.bence tekrar yaz eğer yapamayız diyorlarsada sebebini sor.Sorun ne diye.Genelde hep dönüş yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…