Ben hıc bırsey kullanmıyorum, sadece ıgne vurdular, bugun andrey ıle konustum agrı olabılırmıs belkı regl olacak demıs doktor, eger regl olursam aramam gerekıyormus.Beyza ben hormon ilaç kullanıyordum ve o ilacın progesteron hapını kulldığımda bitimine 4-5 gün kala zoladex vuruldum,ondan ilaç bitince 2-3 gün içinde adet gördüm
86 lıyım canım,Kaç yumurtan çıkiyordu o zamanlar? Yasın cok genç cünkü benden 1 yaş büyuksün galiba. Ben bu ay vize çikarsa gidecem çıkmazsa kıbrısta olurum büyük ihtimal ama sanki hiç heyecan da duymamaya başladım
Aminnnn canımmm hepimiz inşallahİnşallah bu tedavinde anne ol
O zaman endometrium ne zaman hazirsa o zaman transfer diyelim.Zoladex vurulduktan sonra adet görsek bile kendi hormonlarımız düşüşte olduğu için adet gününün anlamı kalmıyor kuzum
Ben yunanistanda karar kıldım galiba. Ukrayna bana dönüş yapmadı kıbrısa olan inancımı da yitirdim. Yani yine giderim elbette zorda kalırsam ama şimdilik b planı olarak duruyor.86 lıyım canım,
Benim fazla olmuyor en fazla 7 oldu, en az son transfer edılmeyende 3 oldu.
Ne vizesı cnm ?
Aynen öyleO zaman endometrium ne zaman hazirsa o zaman transfer diyelim.
Vazgecme cnm kiewden cok yoğunlar tekrar yaz cnm ,okadar cok arayan yazan varki andreye , telefonu dewamlı calıyor bır yandan hastalarla ılgılenıyor bır yandan arayana yazana cvp vermeye calısıyor. Yunanistanı ben duymadım hıc ama belkı vardır gıden arkadaşlarBen yunanistanda karar kıldım galiba. Ukrayna bana dönüş yapmadı kıbrısa olan inancımı da yitirdim. Yani yine giderim elbette zorda kalırsam ama şimdilik b planı olarak duruyor.
Ben hıc bırsey kullanmıyorum, sadece ıgne vurdular, bugun andrey ıle konustum agrı olabılırmıs belkı regl olacak demıs doktor, eger regl olursam aramam gerekıyormus.
Ben zoladex( aybi icerikta farkli bir igne) vurulduktan 1 saat sonra regl oldumO zaman endometrium ne zaman hazirsa o zaman transfer diyelim.
Bi iki kere yazdım hiç dönüş yapmadı bana. Ilk konustugumuzda iste diyordu ögrenip dönecem ya da dönemedim kusura bakmayın diye. Artık hiç cevap yazmıyor. Gurur yaptımVazgecme cnm kiewden cok yoğunlar tekrar yaz cnm ,okadar cok arayan yazan varki andreye , telefonu dewamlı calıyor bır yandan hastalarla ılgılenıyor bır yandan arayana yazana cvp vermeye calısıyor. Yunanistanı ben duymadım hıc ama belkı vardır gıden arkadaşlar
Abooo bana lazım ondanBen zoladex( aybi icerikta farkli bir igne) vurulduktan 1 saat sonra regl oldumnasil birseyse artik bilmiyorum.
tabiy kii öyle,ona bakarsan dr um kizdi bana donasyon diyince.benden hala masallah 10-12 tane cikio adam dio ki elbet biri olur.yok dedim istemiyorum ,güçüm yok ayni seyleri yaşamaya.dedim,benim icin hic farketmiyor donor yumurtasi olmasi,ozmn neden cekiyim bukadar acıyı üzüntüyü.belki 15. ci de olck belki yaptirsam bundan sonraki ilk tedavide.ama birkere bile kaliteli embriyoyu bulamamisim sonucta,keşke son iki yaptirmadan hatta karar verseydik..yani dedigin gibi nasip tabiyki hersey.herkes icin bir dogru zaman var,herkesin baska baska...ama insallah tek bir sonuc olucak hepimiz icin ; anne olucazCanım hersey nasıp , benım arkadasım okadar cok denedıkı sayısını hatırlamıyorum.her tüp bebek tedavısınde 5.gün transfer edıldı , onunda olmadı ama donosyonda aldı ıkızlerını kucagına
Zoladez’ten daha az etkili diye vermisti demekki zoladex verse 15 dk sonra regl olurdum.Abooo bana lazım ondankasıklarım patlıcak artık agrıdan
Sordunmu normalmiymiş??
Bir de herkeste farkli tepkimeye giriyor sanirim, bazilari olmuyormis bazilari da boyle hemen oluyormus. Benimki bi sebepAbooo bana lazım ondankasıklarım patlıcak artık agrıdan
Sordunmu normalmiymiş??
Acikcasi ben de kendi istedigim yan urunleri marketten alirim ekleme yaparim dedim, en azindan biri sicak yemekleri yapsinayy ben yapamam,orda barii tatil modunda rahat olalim yaa
Kız zoladex bıle banamısın demedı banaZoladez’ten daha az etkili diye vermisti demekki zoladex verse 15 dk sonra regl olurdum.
Evet cok korktum iptal olacak diye, normalmis. Zaten reglime 1 hafta vardi tam o gun yapilsin diye ayarladilar sanirim bilincli yapildi anladigim o.
valla al benden de okdrAcikcasi ben de kendi istedigim yan urunleri marketten alirim ekleme yaparim dedim, en azindan biri sicak yemekleri yapsin
Valla bende yapamam salata patates yedım genelde hep bırse makarnaayy ben yapamam,orda barii tatil modunda rahat olalim yaa
Kız zoladex bıle banamısın demedı banane bır lekelenme ne başka bırşey
Benim galiba bıraz gecıkmelı olcak yada hıc olmucak2,5 senedır gexıcı menopozdaydım buda hepten soktu galıba menopoza benı