çok teşekkür ederim, katkınız için.Ultrason muayenesi yani çektireceğim yazmışım ama aslında vaginal muayene yani
Beyzacım, "tese" ne oluyor.Arkadaslar ben dr ile görüsemedim. Cok yogun oldugu icin fakat andrey görüstü. Dr ultrasyon görüntüsüne bakmis rahimde bir sorun gözükmüyor demis.kist icin artik gittigimizde kendi kontrol edecek..Tese icin yarin görüsülcek. Tahminim ayin 16sina kadar orda olacagiz yani teseye bagli, ön görüsmede tesenin yapilmasini istiyoruz ki allahin izniyle tese iyi cikarsa ona göre basliycaz
Canım merhaba ultrasyona gir ve doktor rapor versin sana resim çıktısıylaçok teşekkür ederim, katkınız için.
Burada Zazacım'ın paylaşımlarından sonra ben de Andery ile dün bağlantıya geçtim. Benden mamografi ve ultrason görüntüsü istedi. Dr Elana ile paylaşacak.
Daha önce ultrasonla vaginal muayene oldum ancak hiç cd ya da çıktı almamıştım. istenilen ultrason görüntüsü bu mu? Gerçi Andery'e tekrar sorada bilrim ama tecrübe edinen arkadaşlarım paylaşırsa da çok memnun olurum.
benim esimde azosperm var cnm . O yüzden tese ameliyati yapiliyor. Yani spermler o sekilde aliniyorBeyzacım, "tese" ne oluyor.
daha önce sadece 1 kere tüp bebek deneyimim oldu. Bu konularda maalesef çok bilgisizim
12. Haftaymis zazacimKiev garanti paketinde 16 haftasına kadar değilmiydi?
Merhaba Zazacım, detaylı bilgilendirmen için çok teşekkür ederimm :)Canım merhaba ultrasyona gir ve doktor rapor versin sana resim çıktısıyla
O sonuçları Andreye gönder,dosye hazırlanıyor senin adına,içinde tüm senin sonuçların türkçeden ukrayna diline çeviriliyor
Ben telefondan Andreye tüm kan sonuçlarımı,era testim,rahim amelyatlarımı,mamografimi ve son ultrasyonumu hepsini telefondan watsapla göndermiştim,hata eşime ait sonuçlarıda
Ora giderken Andreyin elinde artık bana aid dosye gördüm,içinde tüm benim sonuçlarımla
Artık ordada ilave ne yapıldı hepsi dosyeme eklendi
Doktor o dosyeyle tedaviyi yönlendiriyor
Çok teşekkür ederim, Beyzacım :) sevgiler..B paketler 12. haftada kadar cn
benim esimde azosperm var cnm . O yüzden tese ameliyati yapiliyor. Yani spermler o sekilde aliniyor
Kizlar selam hepinizedeneyimlerinize ihtiyacim var suan.
Yine Cek ile kontak halindeyim.
degisik bir program baslatmislar ve canli dogum garantisi veriyorlar. Bunun icerisinde 3 kere deneme, embriyo dondurma, tum transferler, ilaclar, detayli testler ve eger olmazda %100 para geri veriyorlar olmazsa.bunun icin tabi bazi sartlar da var ancak pahali. 17K euro. Sizce ne derece mantikli? Suan sadece 1 kere denedim. Yolun basinda olan biri icin ne derece mantikli sizlere danismak istedim.
Tabi yazdim mesaj olarak :)Merhabalar acaba kliniğin adını söyleyebilir misiniz?
İnşallah Rabbim son şansımızı evlatlarımızla mükafatlandırsınMerhaba Zazacım, detaylı bilgilendirmen için çok teşekkür ederimm :)
Bakalım nasıl değerlendirilecek... Benim de senin gibi son şansımmm.. Hayırlısını diliyorum.. sevgiler :)
İnşallah Rabbim son şansımızı evlatlarımızla mükafatlandırsın
Kesinlikle dogru bi karar. Kenara atin dursun :)Merhaba benim sizden daha farklı bir sorunum var ve sorunuma ilişkin başlıklar da var kadınlar kulubunde ancak kendi istediğim cevabı alamadım ve buradaki üyeler bana daha tecrübeli geldiğinden buraya yazmaya karar verdim. Yaşım 33 neredeyse 34 olacağım bekarım, hayatımda kimse yok ve evlilik gibi bir durumda ufukta görünmüyor.
FSH değerim bu yıl normalin üstünde çıktı ve yavaş yavaş normal yollardan hamile kalma ihtimalim azalıyor. Doktorum bana yumurta dondurmamı tavsiye etti ancak bu işlemi Türkiyede yaptırmak istemiyorum ileride evlenememe ihtimalim olsa dahi anne olmak istiyorum. Tası tarağı satar yurtdışına bekar anneliğin göze batmadığı bir yere giderim diye düşünüyorum. Lütfen kınamayın çünkü çaresizlik bazen insana en olmadık şeyleri yaptırabiliyor.
Şimdi sorum şu, şimdiye kadar Kıbrısa gitme planım vardı ama burada Kıbrıs hakkında okuduklarım beni biraz ürküttü açıkçası. Çünkü tüp bebek tedavisi bildiğim kadarıyla yumurtanın dondurulduğu merkezde gerçekleşiyor yumurtayı oradan buraya taşıma ihtimalimiz yok. Ukrayna'ya gitmek çok mu saçma olur sadece yumurta dondurmak için. Yunanistan için de iyi diyorlar ama vize sorunu, işte karantinadır, odur budur korkuyorum. İşlemler için baştan sona yalnız olacağım bu arada, her şeyi tek başıma halledeceğim. Ailemin kadın üyeleri yumurta dondurmama karşı annem evlen çocuğun olmazsa o zaman ağlarsın dedi ben herhangi bir şekilde çocuk istediğimi ima ettiğimde. Evliliğe karşı değilim tabii ki evlenmek isterim çok güzel bir şey bence ama yani olmuyor, belki ilerde olabilir ama çok geç kalmış da olabilirim o zaman. Lütfen bana fikir verebilecek olan var mı?
Zaten nerede yaptırırsam yaptırayım 2 veya 3 seans yaptırmayı düşünüyorum. Kaliteli yumurta sayısı fazla olsun diye. Sizin de söylediğiniz gibi farklı yerlerde de yaptırabilirim 2 seans bi yerde 1 seans başka yerde gibi. Başta kesinlikle Kıbrıs diyordum sonra burayı okuyunca ürktüm, başka bir ulke desen bu korona sürecinde dilimiz yandı sanki. O kadar çaresiz hissediyorum ki işime bile konsatre olamıyorum bütün gün internette sürekli araştırma halindeyim. Çoğu zaman aklım sürekli bu konuda olduğundan yaşamıyorum sankiKesinlikle dogru bi karar. Kenara atin dursun :)
Oosit dondurma kosullarini bilmiyorum ama acaba sansiniz varsa hem turkiyede hem yurtdisinda mi yapsaniz, iki kere toplama?
Kendinizi strese sokmayin:)once turkiyede 1 toplama yapin. Hem ignelere nasil cevap vereceksiniz, kac yumurta olusacak gibi bunu ogrenmis olursunuz.Zaten nerede yaptırırsam yaptırayım 2 veya 3 seans yaptırmayı düşünüyorum. Kaliteli yumurta sayısı fazla olsun diye. Sizin de söylediğiniz gibi farklı yerlerde de yaptırabilirim 2 seans bi yerde 1 seans başka yerde gibi. Başta kesinlikle Kıbrıs diyordum sonra burayı okuyunca ürktüm, başka bir ulke desen bu korona sürecinde dilimiz yandı sanki. O kadar çaresiz hissediyorum ki işime bile konsatre olamıyorum bütün gün internette sürekli araştırma halindeyim. Çoğu zaman aklım sürekli bu konuda olduğundan yaşamıyorum sanki
Ben de kullanıyorum onu. Küçük bir ilçede olmama rağmen her gittigim eczanede vardı. Eczaneler temin etme konusunda yardımcı olurlar genelde, söylediniz mi getirin diye.Hicbir eczanede cylo prognova bulamiyorum ya erken menapoz icin vermisti doktor onla adet oluyorum bu ilaci kullanan arkadaslar sorun yasadinizmi hic
Benim donörümü hazırlıyorlar şu sıra, Batum da.arkadaşlar batuma gidecek olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?