• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydin kizlar😊
Bizim kiewe gitme tarihimiz ertelendi nasipse ayin 23 ne bilet bakiyoruz. Cünki bize tese ameliyati yapacak olan dr baska bir klinikten gelecek.1ve10 arasi tatil oldugu icin dr biraz daha uzatcakmis yani ayin 21de is basi yapacakmis😊Gec olsun güc olmasin insallah🙏Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah❤️🙏

Günaydin kizlar😊
Bizim kiewe gitme tarihimiz ertelendi nasipse ayin 23 ne bilet bakiyoruz. Cünki bize tese ameliyati yapacak olan dr baska bir klinikten gelecek.1ve10 arasi tatil oldugu icin dr biraz daha uzatcakmis yani ayin 21de is basi yapacakmis😊Gec olsun güc olmasin insallah🙏Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah❤️🙏
Amin gec olsun da guc olmasin beyzacim🙏 Hersey yolunda gitsin sizin icin🌸 birsey kalmadi 23 une ya ancak hazirlanirsin.

Günaydin kizlar😊
Günaydın meleğim
Hiiiiç acele etme,kendi akarıyla burak gitsin
Katiyen stres yapma böyle küçük değişikliklere

Ozamana kadar keske kistim gecse sogan kürü kafama cok takiliyor gidene kadar yapsammi acaba yaa 😔
Beyzoşum kistide kafana takma
Benimde kaç aydır sağ ovulde folliküler kistim kalmış,dr Elena bana Femoston yazdı,11 mayıs ultrasonda geçmese yine femostona devam edicem.onunçin her ihtimal doktor 3 aylık ilacımı verdi

Günaydın meleğim
Cok heycanliyim vallaha cnm 😳 Aslinda bu ameliyati yapan 2 dr varmis birisi caliscakmis 10 dan sonra ama digerini bekleyelim dediler. Belki daha profosyanel o yüzden. Bizde tamam dedik. Artik gün sayarim🤣

Beyzoşum kistide kafana takma
Benimde kaç aydır sağ ovulde folliküler kistim kalmış,dr Elena bana Femoston yazdı,11 mayıs ultrasonda geçmese yine femostona devam edicem.onunçin her ihtimal doktor 3 aylık ilacımı verdi
Insallah gecmistir cnmm😘
Kesin banada verecek ilac .

Ozamana kadar keske kistim gecse sogan kürü kafama cok takiliyor gidene kadar yapsammi acaba yaa 😔
valla bacı kimine yarar kimne yaramaz onu bilem
ben yeni evlendim adet iki ay görmedim gebeyim sanarken kistim olmuş ikinci ay doktor 7,5 cm lik kist var dedi şükür içi zehirli değil ama su doluydu. acil kapalı amilyat dediler. o esnada ben netten sogan kürünü izledim başladım eşimede ben ameliyat olacaksam sende kontrol ol dedim. 3 ayda o sprem tahlili verdi o sprem sonucu aldığı gün bende kontrole gittim onun bebek sahibi olamicagımı benimse kistimin yok olduğunu öğrendim. acıydı ama neyse şükür bugme
neyse ben üç bardak suya bir soğanı soyup koyuyordum iki bardak su kalana kadar kaynatıp ılıtınca burnumu kapatıp içiyorudm günde bi defa 15 20 günde eritti kisti bilgin olsun belki daha önce gitti ben doktora gittiğim günleri tahmin edip söylüyorum

Hayirlisi olsun canim insallah hersey guzel gider 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤
Günaydin kizlar😊

Günaydin kizlar😊
Herseyde vardir bir hayir sen hic uzulme dediklerikleri gibi gec olsun guc olmasin hersey kolaylikla gecsin insallah..🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

Günaydın meleğim
Zazam benimle bundan sinra hemsire ilgilenecekmis enis bey banada yazin hemsireyede dedi siz hic uzulmeyin hemsire aninda cevap verecek dedi buda bir baslangic herhalde😊😊😊😊😊😊

Merhaba Bekar Anne olmaktan hiç cekinme.Anne olmak için illada yurtdışına taşınman gerekmiyor
. 39 yaşında sprem donqsyonu ile ikizlerimi dünyaya getirdim suan 2 yaşını geçtiler.İyıki de doğurmuşum.Malesef bizim insanımız her şeyi yapar ama Gizli yapar birde kendi yapmıyor mus gibi karşısındaki insanı eleştirmeye bayılır.Insanımız şeffaf olmayı öğrendiğinde medeni milletler sınıfına ancak dahil olabiliriz.Fsh ın yüksekmiş bu yumurta kaliteni etkiler bu sebeple bence çok beklemeden anne olma girişimlerine geç.Yumurtanı doldurduğun da bile çözülurken kayıplar olucak.Hakkında hayırlısı olsun.Ve unutma bebek anne baba yanyana bile olsa Annenindir.
Kesinlikle benim aklından geçenleri yazmışsınız. Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Yumurtayla birlikte embriyo da dondurmaya karar verdim buradaki üyelerin yönlendirmesiyle, taze yumurtayla dondurulmuş embriyonun şansı daha yüksek olur diye. Umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olur ama ben de ikiz annesi olmayı çok isterdim. Umarım beraber çok mutlu, sağlıklı ve uzun bir hayatınız olur.

Kizceler merhaba aranizda
omepa Q10 omega3
Biosteron dhea
Gonamax
Vitaminleri kullananiz varmi?
Bana dr tavsiye etti de nedir fayda vs görüldü mü?

prp yaptırmaya karar verdiğimde ben kullanmıştım bunları aylarca ama bi faydasını görememiştim ama tabi benim yaştan dolayı işe yaramamış olabilir yumurta üzerinde. ama laf aramızda cildim muhteşem olmuştu bir iki kaz ayağım vardı onlar açılmıştı :)

canım ben daha 12 gün önce aldım hiç öyle bir şey duymadım
Canim eskiden alabiliyordum bende buralarda sorun sanirsam birkac aydir bu konuda sorun yasadim doktor kontrolumde degistirircem cok zor oluyor bulma artik . Bu arada nasilsin tamaracim hersey yolundami canim

Ben de dün aldım
Sikinti bulundugumuz yerde kizlar kuzenim yolluycak artik bana. Buralara ilacgelmiyor uzun zamandir eczane eczane geziyorum kac aydirhep ayni cevabi aliyorum altin sanki gittigimyerlerde yok😁😁😁 bu kadar olmayacaginibilseydim inceden 15 kutu alip stoklardim vallahi

Back