beyzacim cok sagol evet seciliyormus ancak bi hayli de pahali Ne yapicam ben de bilmiyorum. senin gorusmen nasil gecti? Anlatsana

Arkadaslar ben dr ile görüsemedim. Cok yogun oldugu icin fakat andrey görüstü. Dr ultrasyon görüntüsüne bakmis rahimde bir sorun gözükmüyor demis.kist icin artik gittigimizde kendi kontrol edecek..Tese icin yarin görüsülcek. Tahminim ayin 16sina kadar orda olacagiz yani teseye bagli, ön görüsmede tesenin yapilmasini istiyoruz ki allahin izniyle tese iyi cikarsa ona göre basliycaz

Hadi hayirlisi canim insallah hersey guzel olur

Guzel haberlerin olsun canim insaallah

Secey’im kaç yasındasın??

Artık ne olursa olsun
Sıkıldık bu durumdan
Cesaret ettim ben

Aşı olayını kafanıza takmayın bence kızlar, ben ilk tedavimizde opudan 1 hafta sonra aşı oldum. Ocak ayında..
Embriyo oluşmadı ama oluşsaydı transfer olacaktım aşıyı yeni olmama rağmen..

İnanın hastalığın bıraktığı hasarlar daha büyük. Tüp bebek tedavisindekilere 1-2 ay erteleyin deme sebepleri, gebelik üzerindeki çalışmaların yetersizliğinden.. Nasıl yan etki yapacak ya da yapacak mı bilmiyoruz madem öyle araya 1-2 ay koyalım mantığından..

Önce sağlığımız sonra inşallah bebişler

Çok pahalı 17 bin euro doğrumu anladım
Söylediğin paketin ismi garanti paketi,biotexcomda 11 bin euro
5 deneme içerir,olmasa para iadesi

Rahminin iyi olması çok güzel bir haber
Kistin için hiç endişe etme
İlaçla eritecekler

Katılıyorum kuzum önce sağlık
Ben kendi yumurtamı kullanmadığım için her halde risride yok aşının

Katılıyorum kuzum önce sağlık
Ben kendi yumurtamı kullanmadığım için her halde risride yok aşının
Bence kendi yumurtanı kullansanda yok
Diyorum ya kendi yumurtamla tüp bebek tedavim başladığında aşı oldum ben sormadım bile doktoruma hatta sonrasında kontrolde kendi sordu aşını oldun mu diye, aşılamalar yeni başlamıştı çünkü, oldum dedim iyi yapmışsın dedi

Ohh çok şükür
İyi ki paylaştın kuzum
Rabbim gölünün muradını versin

Çok pahalı 17 bin euro doğrumu anladım
Söylediğin paketin ismi garanti paketi,biotexcomda 11 bin euro
5 deneme içerir,olmasa para iadesi
Canim evet farki canli dogum garantisi.ona takildim. Kiew sanirim 12. Haftaya getiriyor sonrasinda olan kayiplarda program kapsaminda degil. Cek lerde dogum olana kadar kapsamdan cikmiyorsun ama evet coook pahali

Canim evet farki canli dogum garantisi.ona takildim. Kiew sanirim 12. Haftaya getiriyor sonrasinda olan kayiplarda program kapsaminda degil. Cek lerde dogum olana kadar kapsamdan cikmiyorsun ama evet coook pahali
Kiev garanti paketinde 16 haftasına kadar değilmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…