Kızlar çok şükür vatanımıza,evimize vardık
Ek olarak dönerken ukrayna havalimanında pcr testini istiyorlar
Birde dönüş bileti alınca mutlaka bilgisayardan türkiye dönüş izni çıktısını alın
Havalimanında wi-fi bağlanıp ayakta yaparak zorlandık,önceden yapın
Aksi halde bilet vermezler
Hee birde türkiyede pasaport kontrole varmadan polis pcr testini yeniden kontrol ediyor
Bukadar

Zaza’cım hoşgeldin. İnşallah güzel haberlerin devam edecek. Dönüş izni diye yazdığın konuyu anlayamadım. Türkiye’ye dönmek için izin mi almamız gerekiyor.

Zazacığım nasıl bir hizmette bulundun bize anlatamam. Oradaki gözümüz kulağımız oldun. Gitmiş tecrübe etmiş kadar olduk burada. Her gün dur bir bakayım Zaza ne yapmış diye heyecanla okudum forumu. Her okuduğumda da dualarımı gönderdim sana. İnşallah hepimiz mutlu haberlerle bebeklerimizle döneriz. Ben maddi durumdan ötürü muhtemelen tek deneme yapacağım. Malum euro uçtu gitti. Dileğim Allah daha fazla ağlatmasın bizleri en kısa sürede kavuşalım yavrularımıza

Zaza’cım hoşgeldin. İnşallah güzel haberlerin devam edecek. Dönüş izni diye yazdığın konuyu anlayamadım. Türkiye’ye dönmek için izin mi almamız gerekiyor.
Sağol kuzum
Bak şimdi biz giziş biletimizi aldık dönüş biletini internet üzerinden kievde sldık,kiev havAalanında bagajları verdik,bilet kesildi,pcr testini istediler,onu gösterdik ve sonra bize türkiyeye giriş yapmanız için izin belgesini doldurmanız gerek dediler,masalarında karekod vardı,telefonla o karekod üzerinden bilgilerimizi girdik ve bize elektron karekod yüklebdi.onu gösterdik bizim biletleri verdiler
Ama bildiyim kadarıyla bunu otelden printerden yapmak olurdu
Bu bilgileri tur ajanları daha iyi anlatır
Ben her halde iyi anlatamam
Eşimde yok ona sorarım

Galiba bizim türkıyeye giriş icin doldurdugunuz belge bu coronadan dolayı türkiye istıyor bunu doldurmamızıucaga binmek ıcın

Amiiiin kuzum

Galiba bizim türkıyeye giriş icin doldurdugunuz belge bu coronadan dolayı türkiye istıyor bunu doldurmamızıucaga binmek ıcın
Beyzacım ben 2019 dönerkende bunu yaşadık
Procedür böyleymiş
Ben onun ne olduğunu tam öğrenim yazım
Secey daha kaliteli anlatır da

Benim adam sabah dıyo ne zaman uccaz neyı beklıyoz baştan yok dedi şimdide hadı dıyor tabi gördü rahatca dinlencek stres yok iş streside yok tatil gibi gelcek ona haber beklıyorum dedim ne acele edıyon dedım. Habıre soru soruyor kac gün kalcaz , ben hemen amelıyatmı olcam

Saol Zaza’cım. İnşallah bizler de kısa sürede harekete geçebiliriz.

Rabbim yolunuzu acık etsin. İnşallah burdaki herkesin yüzü güler Allahın izniyle

Zazam oncelikle hosgeldinUkrayna havalimaninda dil bilmeyenler icin Turklerde sorun olur mu tarzanca gibi olur bizim ingilizce ama merak ettim nasil anlasiriz

Hos geldin canim benim ❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…