Benim hayat hikayem den bir roman olur genç yaşta 54 yaşında anı bir kalp kriziyle annemi kaybettim düğünümden 1 ay önce ama evlendim çünkü 2 yıldır nisanliydim babam kızım annen geri gelmiycek malesef desi zorda olsa o gelinliği giydim kına da yakildiaradan 2 yıl geçti anne olamoycagimi öğrendim Allahım dedim annemi kaybettim anne olamıyorum. .. benim hikayem böyle başladı ankara Yenimahalle dever hastanesinde çocuğum olmuyor diye gittim fsh 18 çıktı dr infertilite bölümüne gidin dedi ben ne olduğunu bile anlamadim ömrümde hiç duymadım bu bölümü ama kader işte amh 0001 fsh 48 çıktı ankara Üniversitesi tesine gittim dr hiç şansın yok dedi ve derken tek tek bulunan yumurtalar sonuç bir hiç donasyonü çok düşündüm zor bir karardi ama olsun buda bi çözüm du niyet belliydi çocuk istemek vatana millete hayırlı bir evlat istemek ..günah sa Rabbim affetsin ama benim saf temiz duygularım var içim de öyle bir çocuk sevgisi varki öyle bir firtina..Rabbim bu yolda hepimize sabır versin güç versin ben ins ocakta düşünüyorum parayı denklestrirebilirsek şuan hamile arkadaşlara hayırlı olsun diorum sağlıkla kucağınıza alın ins tedavi olan arkadaşlara da hayırlı olsun Rabbim işinizi gücünü rasg getirsin ins çok doldum yazmak istemedim ilerde de kitap yazicam ins