seldacığım sonucun gayet güzel hatta süper...gözün aydın:) artık başka teste gerek yok.bhcg kanda yaklaşık 3000 i geçince yani tahminen cuma yada cts günü baktırırsan karından keseyi görürsün.hayırlı olsun arkadaşım
seldacığım sonucun gayet güzel hatta süper...gözün aydın:) artık başka teste gerek yok.bhcg kanda yaklaşık 3000 i geçince yani tahminen cuma yada cts günü baktırırsan karından keseyi görürsün.hayırlı olsun arkadaşım
benide aranıza kabul ederseniz sevinirim :) pek sayfanızı inceleyemedim daha önce konuşulanları kaçırmışım ama dönüp okuyorum hala benim uygulamam sperm donörlüğü olucakyardımlarınızı esirgemeyin lütfen :)
Selda ne kadar güzel senın adına sevınıyorum ne guzel heyecanlar yasıyorsun şimdi...buarada bır sey soracagım bu kanda gebelik testını kac kere yaptırmak gerekiyorki? ben 24 nısanda yaptıracagım,sonra bır dahamı yaptırmak gerekiyor???
Teşekkür ederim çizmeli kedi :) bende çok başındayım geçen yıl biraz araştırmıştım ama maddesel durumlar elvermemiştibuyıl yine başladım ama 1- 2 ay içinde bi merkez bulmam gerekli sonuca gitmek için parada eşimde hazır bu fırsatı kaçırmamalıyım :) FOLBİOL' e başladım bile :) sizlerdende merkezler hakkında bilgi almak tecrübeleri öğrenmek istiyorum :) HİT adını hiç duymamıştım nedir bu ? doğuşla iletişim içindeydik ama kestim hemen olumsuz okadar çok yazı okudumki şimdi yeni bi merkez arıyorum bakalım hayırlısı inşallah.....
moonrose aradasım nasıl gıdıyor hamıslık varmı degısıklık
valla seldacım allaha şükür bir terslik yok. geçen haftaki lekelenme bizi çok korkutmuştu ama çok şükür bir daha olmadı ama eşim çok evham yapıp doktordan 10 günlük rapor istedi. aldım raporu evdeyim... çalışan biri için evde oturmak çok sıkıcı ama ne yapayım dinlenmem daha önemli..23 nisanda tekrar kontrole gideceğim inşallah alp atışlarını duyabilirim.. rowinayı merak ettim gitmişmidir?
Başta efsune arkadaş olmak üzere beni çok sıcak karşılayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Giriyorum okuyorum ve inanın sayenizde kendimi çok iyi hissediyorum.Bebeğini kucağına alan annelerin mutlulukları topiğe çok güzel yansıyor.Hamile arkadaşlarınki de öyle.Umuda yolculuğa çıkan rowinayla birlikte benimde umutlarım şimdi kıbrısa doğru yola çıktı.Allah inşallah yüzünü güldürür.
Arkadaşlar benim en çok merak ettiğim konu anne adaylarının ve anne olanların yaşları.Benim her başarısız denememde karşıma yaş sorununu çıkarttıkları için sanki donasyonu da yapsam yine olumsuz olacakmış hissini bir türlü yenemiyorum.45 yaşımdayım ve son kez 3 ay sonra kendi yumurtalarımla deneyip sonra da olmazsa bende kıbrısa biletimi alacağım.3 ay sonra denememim sebebi son tedaviden yeni çıkmış olmam...
Kıbrıstaki merkezler hakkında yazdıklarınızı çok dikkatli okuyorum.Özellikle hit hakkındaki olumlu yazılar beni oraya yönlendiriyor sanki.
Benim de olacak arkadaşıma sormak istediğim bir şey var.Donörü kendiniz mi seçiyorsunuz.Bunu ilk defa duydum.Resim mi görüyorsunuz,bilgilerini mi öğreniyorsunuz yazarsan çok sevinirim.Ama beni asıl ilgilendiren donasyondaki yaş faktörü.Yapmayı planladığınız liste bu konuda sanırım çok faydalı olacak.Uğraşan herkese şimdiden teşekkürler.Paylaşımlarınızı merakla takip ediyorum.Kendinize iyi bakın.Görüşmek dileğimle...
canım daha keseyı gormedınmı kalp atıslarını fılan duymadınmı bende 25 gıdıcem keseyı gorebılırız dedıler bakalım hayırlısı olsun rovına gıttı bugun yolu ve bahtı acık olsun
Teşekkür ederim çizmeli kedi :) bende çok başındayım geçen yıl biraz araştırmıştım ama maddesel durumlar elvermemiştibuyıl yine başladım ama 1- 2 ay içinde bi merkez bulmam gerekli sonuca gitmek için parada eşimde hazır bu fırsatı kaçırmamalıyım :) FOLBİOL' e başladım bile :) sizlerdende merkezler hakkında bilgi almak tecrübeleri öğrenmek istiyorum :) HİT adını hiç duymamıştım nedir bu ? doğuşla iletişim içindeydik ama kestim hemen olumsuz okadar çok yazı okudumki şimdi yeni bi merkez arıyorum bakalım hayırlısı inşallah.....
canım kan grubunu soruyorlar ama aynı olmuyor ben brh negatıfım donor arh negetıfmıs
duruada siz sperm mi yumurtamı istiyorsunuz? valla durucum bence oku forumu doktor ve kliniklerle alakalı arkadaşlar yazmış sende içine sinene karar ver. aslında hepsi aynı bence olacağı varsa olur. olmayacaksa nereye gidersen git gene olmaz. yapılan işlemler her yerde aynı, mühim olan senin içinin kime sindiği. şu kötü bu iyi demek doğru deil özünde hepsi aynı sadece çok ta gerekli olmayan ayrıntılar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?