şenlensin buralarr....bunlarda mimozamm için.. umarım beğenir.. ilkini sanırım beğenmişti daha önce.. ona dansöz beğendirmekte zordur haa
[video=dailymotion;xe758u]http://www.dailymotion.com/video/xe758u_gal-shimron-belly-dancer_lifestyle?search_algo=1[/video]
canım ya nerelerdesin bırakıp gidiyorsunuz arkanıza bile bakmıyorsunuz neyse nasılsın durumlar falan yoksa sende sessiz sedasız okuyup gidenlerdenmi oldun...:) şaka yapıyorum kendine iyi bak fazla ara verme sık sık gel.....
sayfamız gül çatı vallaaaa..
yosun melek şarkısı beni ağlattı unutmuşum bu şarkıyı..
bu arada örümcek ısırığı iyileşemedi daha kötü reaksiyon verince bugün hastaneye gittim. ve vücudumun tamamen alerjik reaksiyonu çok kuvvetli verdiği ortaya çıktı..
alerji 30undan sonrada çıkarmış..
acaba tüp bebek tedavilerinin ilacından mı böyle et ten püften oldum bilmiyorum.. hastaneye gitmemek için çok direndim ama 10.günde artık kaşıntı ve acı dayanılmaz olunca gittim..zyrtek günde iki
eumovate günde iki
bactrom günde 1
ama inatla iğne almadım. bakalım. 1 haftada bunları deneyeceğiz..
tüp bebek denemelerindeki ilaç yüklemeleri uzun vadede sağlığıımız için risk oluşturuyor.
aslında yaşım çok da genç sayılmaz 34 yaşındayım. sen ne aşamadasın?
Ben de geçen ay yumurta donasyonu denedim ve şuan 5 haftalık hamileyim. Kıbrısta yaptırdım. Hipotiroidi hastasıyım ve tsh çok yükseldi. Bugün doktor kontrolüm var. inşallah normal sınırlara çekebilirler...
Tecrübelerimi paylaşmak isterim dedim ama aslında bu yolla çocuk sahibi olmuş kişilerin tecrübelerinden faydalanmak isterim.
moonrose bende şuan savaş beye gidiyorum daha ilk deneyecem yaş ta 30 yumurta dnsyn yapıcam bu ay sonu yetişecek galiba rahim hazır olunca tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diyorum belki pozitif oldu diye tavsiye ediyorsun ama negatifleride var nasip kısmet işi ne güzel sana nasip etmiş mutluluklar diliyorum hoş geldin demeyide unuttum bu araBen 18 yaşında menopoza girmiştim ve 2 sene önce evlendim ama anne olabilmem sadece bu yolla mümkün olduğunu araştırmalarım sonucu öğrendim. Eşimde uygun gördü ve ilk denememizde allah nasip etti ama açıkcası şuan tiroid konusunda endişeliyim.
Kıbrıs tüp bebek merkezi Dr. Savaş Özyiğit yaptı işlemi... Herkese tavsiye ederim.
ya kızlar bişey sorucam ben hiç bitkisel birşeyler yapmıyorum yapmam gerekirmi herkes bi kürler yapıyor yumurta geliştirici falan diye üşeniyorum bide bana pek inandırıcı gelmiyor yani diyelim incir kürü yapıyolar tamam sağlıklı bişey ama yumurta kalitesini artıracak kadar olurmu o kadar iyi gelse bunu araştırırlar sonuçta ilaç sektörü milyonlarca doları bi ilacı geliştirmek için harcıyolar... yani incir hammaddesi kullanarak bi ilaç geliştirirler öyle olsa. yanlışmı düşünüyorum fikriniz varmı bu duruma dair...
doktorada sordum hayır dedi ama sağlıklı bişey yemek istiyorsan ye dedi. birde o soğan suyu için geçen bi doktor dedi teksen çamlıbel di sanırım kadınlar olur olmaz şeyleri yiyip içiyolar sonra hastanelik oluyolar diye. yani kafam karışık bu konuda...
şunada deneme yaparken sakın böyle birşeye kalkışma..
incir kürü aylar önceden yaoılıyor.. soğan kürürde yumurtalığında kisti olanlar için daha uygun..tüp bebek tedavisi sırasında dengeli beslenme en iyisi..
tahıl, et, yumurta, fındık badem ceviz, bol su, sebze meyve dengeyi sen yakala..
asla gaz yapacak ve kabız edecek şeyler yeme.. organik buluyorsan kayısı sabahları iki adet... şimdiden başla..
bisküvi, baklava, şeker hamburgerden uzak dur.. yağzıs tuzsuz yemek yap..
kolay gelsin.. sakın çörekotu kürünede şimdi başlama. hele doktoruna sormadan hiçbirşey yapma..
şunada deneme yaparken sakın böyle birşeye kalkışma..
incir kürü aylar önceden yaoılıyor.. soğan kürürde yumurtalığında kisti olanlar için daha uygun..tüp bebek tedavisi sırasında dengeli beslenme en iyisi..
tahıl, et, yumurta, fındık badem ceviz, bol su, sebze meyve dengeyi sen yakala..
asla gaz yapacak ve kabız edecek şeyler yeme.. organik buluyorsan kayısı sabahları iki adet... şimdiden başla..
bisküvi, baklava, şeker hamburgerden uzak dur.. yağzıs tuzsuz yemek yap..
kolay gelsin.. sakın çörekotu kürünede şimdi başlama. hele doktoruna sormadan hiçbirşey yapma..
moonrose oncelıkle aramıza hosgeldın bebegın hayırlı ugrlu olur ınş saglıkla kucagına almayı nasıp eder rabbım bu arada ılk denemede olmasıda cok guzel bende gecen hafta donasyon oldum bakalım haycanla beklıyorum ıns bende ılk denemede hamış kalırım buarada donasyondan once troıde bakılmadımı
moonrose bende şuan savaş beye gidiyorum daha ilk deneyecem yaş ta 30 yumurta dnsyn yapıcam bu ay sonu yetişecek galiba rahim hazır olunca tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diyorum belki pozitif oldu diye tavsiye ediyorsun ama negatifleride var nasip kısmet işi ne güzel sana nasip etmiş mutluluklar diliyorum hoş geldin demeyide unuttum bu ara
mrhb öncelikle günaydın
bu süreci hep yatarak mı geçirdiniz mesela hiç yürüyüş falan yapmadınızmı dr mu tavsiye etti sürekli yatın diye halada yatıyormusunuz...?
ya kızlar bişey sorucam ben hiç bitkisel birşeyler yapmıyorum yapmam gerekirmi herkes bi kürler yapıyor yumurta geliştirici falan diye üşeniyorum bide bana pek inandırıcı gelmiyor yani diyelim incir kürü yapıyolar tamam sağlıklı bişey ama yumurta kalitesini artıracak kadar olurmu o kadar iyi gelse bunu araştırırlar sonuçta ilaç sektörü milyonlarca doları bi ilacı geliştirmek için harcıyolar... yani incir hammaddesi kullanarak bi ilaç geliştirirler öyle olsa. yanlışmı düşünüyorum fikriniz varmı bu duruma dair...
doktorada sordum hayır dedi ama sağlıklı bişey yemek istiyorsan ye dedi. birde o soğan suyu için geçen bi doktor dedi teksen çamlıbel di sanırım kadınlar olur olmaz şeyleri yiyip içiyolar sonra hastanelik oluyolar diye. yani kafam karışık bu konuda...
Çok teşekkür ederim. allah kimseye evlat hasreti çektirmesin..
Savaş beye gidiyorum derken. kıbrısta mı yaşıyorsun? Yoksa mail yoluyla mı haberleşiyorsunuz?
İlaçlarını düzenli kullan, Estrofemi ilk birkaç gün 2 sonra 3 kez aldım.. ben gittiğimde rahimiçi kalınlığı 9mm di. Bu transfer için ideal olan bir ölçü..
Oraya gitmeden konaklama olayını iyice görüş..çünkü bize herşey dahil fiyat verilmişti ancak oraya gittiğimzde konaklama için extra ücret istediler... ayrıca hepatit ve aids testleri yaptırıyorlar onlar da 350 tl civarında tutuyor. Bulunduğun yerde gitmeden yaptır çünkü kıbrıs çok pahallı..
strese girme ve pozitif düşün...
Ben de geçen ay yumurta donasyonu denedim ve şuan 5 haftalık hamileyim. Kıbrısta yaptırdım. Hipotiroidi hastasıyım ve tsh çok yükseldi. Bugün doktor kontrolüm var. inşallah normal sınırlara çekebilirler...
Tecrübelerimi paylaşmak isterim dedim ama aslında bu yolla çocuk sahibi olmuş kişilerin tecrübelerinden faydalanmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?