Gebeliğe Hazırlık Yumurta üretimi azlığı..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HepSevgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
46
16
3
32
Arkadaşlar 4 aylık evliyim. Reglimin 3.gunu idi dün. Doktora muayeneye gttim. Hormon testi yaptı ve vajinal muayene etti. Hormon testleri normal ama vajinal muayenede yumurtan az yaşına göre gebeliği ertelememen gerekiyor dedi iki ay deneyin olmazsa tedaviye başlayalım dedi. Çok moralim bozuk. İmom vitaminini verdi yumurta üretimini artırmaya yardimciymis galiba. Siz böyle birşey yaşadınız mı tedavisiz gebe kalma durumum olmaz mı yani

Amh testi yaptı mı canım? Onunla birlikte değerlendirmesi lazımdı çünkü

Canım bana erken menopoz teşhisi koymuslardi 3/4 yıl önce o zaman daha evli değildim . 1 yildir evliyim 3 asilama yaptırdım doktorlara göre imkansızdı tüp bebek yaptirmam lazımdı ben kendiligimden hamile kaldım 35 yaşındayım yumurta rezervim çok çok vasat

Amh testi yaptı mı canım? Onunla birlikte değerlendirmesi lazımdı çünkü
Canım test yaptı hormon testi ama normal dedi onun sonucunu bna. Yumurtan az diye vajinal muayeneden sonra dedi daha test yapılmadan. Sonra testi yaptı sonuçların normal dedi. Verdiğim vitamini kullan 2 ay içinde olmazsa gel tedaviye baslayalm dedi

Canım test sonuclarin nasıldı benim test sonuçları normalmiş ama vajinal muayene de yumurtalarım az çıktı toplamda 5 tane varmış galiba.

28 canım. Senin ?
Ben 35 yaşındayım . Önemli olan yumurtani kalitelestirmen ve stresten uzak durman yaşın çok genç horman testlerinde iyi çıkmış tek doktorla yetinme başka doktora da git bence . Bu süreçte protein ağırlıklı beslenirsen en azından hergun bir yumurta bol su sana iyi gelecektir .başka doktora git bir elin nesi var iki elin sesi var

gittiğiniz hastane özel hastane miydi, devlet miydi, doktorun direk kendi muayenesi miydi bilmiyorum ama özel ise doktorlarımız malesef artık direk tedavi teşhisi koyuyor. Rabbim ol derse olmayacak bişey yokken insanların moralini bozuyorlar hep en kötüyü söylüyorlar belki hastayı buna hazırlamak amaçları ama bu gebelik sürecinde stresten uzak olman gerekiyor bunu düşünmüyorlar. Bence siz ovulasyon testlerine başlayın yumurtlamanızı takip edin ve sonrasında pik gününde deneyin yine olmazsa başka doktorlara da görünün nacizane tavsiyem..

Özel hastaneydi canım. Doğru bence de.. biraz daha deneyip başka doktora gitmek de mantıklı. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için.

Özel hastaneydi canım. Doğru bence de.. biraz daha deneyip başka doktora gitmek de mantıklı. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için.

yumurtanın azlığı belki etkiliyordur ama olacağı varsa tek yumurta ile bile olur bence, bak ben bu ay ovulasyonla yumurtlama günümü takip ettim adetim bitince başladım testlere 11. günde yakaladım hala adet olmadım belki tuttu belki tutmadı bilmiyorum ama forumda çok arkadaşım var yapıp takip edip gebe kalan, o yüzden bence öncelikle bununla başla

Canım aslında geçen ay ovulasyon testi kullandim piki yakaladık ve degerlendirdik ama olmadı gene tutmadi

Kızlar bende hormon test yaptırdım ama adetimin 5. Günü yapıldı ve fsh 13.19 lh de 13.71 çıktı sizce bebeğim olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…