- 30 Ağustos 2024
- 27
- 12
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bayanlar bugün yine kontrole gittim bana iğne verildi bir tane ovitrelle 2 adette gonapeptyl ve bu üçünü saat 22:40 ta vurulmam söylendi yalnız ovitrelle sadece yarısını vuracakmışım bende öyle yaptım pazartesi günü yumurta toplama sürecim
Merhaba benim yumurta toplama da yarın olacak ilk benim heyecanlıyım dün 22.30da vurun dediler vurdumMerhaba bayanlar bugün yine kontrole gittim bana iğne verildi bir tane ovitrelle 2 adette gonapeptyl ve bu üçünü saat 22:40 ta vurulmam söylendi yalnız ovitrelle sadece yarısını vuracakmışım bende öyle yaptım pazartesi günü yumurta toplama sürecim
Benimkide ilk Allah'ım en güzel şekilde hayırlı sonuclar versinMerhaba benim yumurta toplama da yarın olacak ilk benim heyecanlıyım dün 22.30da vurun dediler vurdum
Amin amin güzel hayırlı haberler verelim inşallahBenimkide ilk Allah'ım en güzel şekilde hayırlı sonuclar versin
Merhaba n’aptınız yumurtanız toplandı mıMerhaba bayanlar bugün yine kontrole gittim bana iğne verildi bir tane ovitrelle 2 adette gonapeptyl ve bu üçünü saat 22:40 ta vurulmam söylendi yalnız ovitrelle sadece yarısını vuracakmışım bende öyle yaptım pazartesi günü yumurta toplama sürecim
Evet eve yeni geldim çok şükür toplandiMerhaba n’aptınız yumurtanız toplandı mı
Benim de toplandı bugün heyecanla bekleyişteyiz bakalımEvet eve yeni geldim çok şükür toplandi
Kaç tane ebiriyo oluştu sizde kaç yumurta toplandıBenim de toplandı bugün heyecanla bekleyişteyiz bakalım
12tane toplandı 9tanesi işleme alınmış 7tanesi döllenmiş sizin durumunuz nedirKaç tane ebiriyo oluştu sizde kaç yumurta toplandı
23 tane toplandı 14tanesi döllenmiş12tane toplandı 9tanesi işleme alınmış 7tanesi döllenmiş sizin durumunuz nedir
Maşallah çok iyi beni de aradılar biraz önce gelişimi güzel şimdilik dediler Allah inşallah sağlıklı transfer sağlıklı gebelik nasip etsin size de bana da isteyen herkese muhtemelen cumartesi günü olacakmış transfer23 tane toplandı 14tanesi döllenmiş
Hm benimki bir ay sonra transfer olucakMaşallah çok iyi beni de aradılar biraz önce gelişimi güzel şimdilik dediler Allah inşallah sağlıklı transfer sağlıklı gebelik nasip etsin size de bana da isteyen herkese muhtemelen cumartesi günü olacakmış transfer
Ay hadi hayırlısı dua edicem insallah tutunurMaşallah çok iyi beni de aradılar biraz önce gelişimi güzel şimdilik dediler Allah inşallah sağlıklı transfer sağlıklı gebelik nasip etsin size de bana da isteyen herkese muhtemelen cumartesi günü olacakmış transfer
Sizin genetiğe mi gidecekHm benimki bir ay sonra transfer olucak
Allah razı olsun sizin de olur inşallah ben de duacıyım çokçaAy hadi hayırlısı dua edicem insallah tutunur