Selamlar bizde bu ay ilk defa tüp bebek deniyoruz benim de iki gün önce opum vardi 35 tane yumurta toplandi pko hastasi da degilim. opudan hemen sonra adet agrisina benzer siddetli bir agri yasadim ama cok surmedi hemsireler agri kesi igne vs yaptilar gecti. o gun baska bir skinti yoktu ertesi gun ogleden sonra siskinlik hissetmeye basladim ve giderek artti tartida 2kg farketti bir anda. hem gaz agrisi hem siskinlik , yemekten sonrasa nefes darligi oluyor doktorum ohss riskin var transferi ertelecegiz demisti zaten ve ertledik. su an sadece antibiyotik ve agri kesici kullaniyorum. ayrica doktorum enerji icecegi ve sade soda icmemi soyledi mide bulantisi bas donmesi ve siskinligin artmasi durumunda gel dedi. Sen bu surecte ne yaptin ne kadar surdu nasil gecti su anki durumun nasil?Arkadaşlar merhaba tüp bebek süreciniz nasıl ilerliyor acaba benim üç gün önce yumurta toplama işlemim oldu ve 41 adet yumurtam toplandı ohss oldum malesef benim gibi olan varmı aranız da ?
Daha önce hiç anestezi aldın mi canım? Benim de en çok korktuğum şeydi iğne, anestezi,ya uyumazsam ya hissedersem ya uyanmazsam diye diye kendimi yedim baya. Ama iğneden korkmuyorsan sorun yok bence. Cunku hissetmiyorsun bile. Başta olan şeyler psikolojini bozmasın. Ameliyathane ,önlük bunlara takılma. O an çok korkmuştum ama anestezi alınca zaten hicc hatırlamıyorsun ben odaya geldiğimi bile bilmiyorum. Oyle yani.selam arkadaşlar benimde bi kaç gün sonra opu işlemim olacak ama anestezi korkusundan uyuyamıyorum
Miğde bulanmam bir kaç sürdü acilde miğde bulantısı için iğne bile oldum birde miğde bulantısı için bir ilaç yazdı acilde ki doktor bir kaç gün sonra geçti şişkinlik ise adet olana kadar sürdü ama anlattığınız kadar çok olmadı adetten sonra normale döndüm birde dupastan olması lazım opuden önce kullanıyordum onu kullanmaya devam etmemi söledi ilaç bittikten sonra adet olucak demişti dediği gibi olduSelamlar bizde bu ay ilk defa tüp bebek deniyoruz benim de iki gün önce opum vardi 35 tane yumurta toplandi pko hastasi da degilim. opudan hemen sonra adet agrisina benzer siddetli bir agri yasadim ama cok surmedi hemsireler agri kesi igne vs yaptilar gecti. o gun baska bir skinti yoktu ertesi gun ogleden sonra siskinlik hissetmeye basladim ve giderek artti tartida 2kg farketti bir anda. hem gaz agrisi hem siskinlik , yemekten sonrasa nefes darligi oluyor doktorum ohss riskin var transferi ertelecegiz demisti zaten ve ertledik. su an sadece antibiyotik ve agri kesici kullaniyorum. ayrica doktorum enerji icecegi ve sade soda icmemi soyledi mide bulantisi bas donmesi ve siskinligin artmasi durumunda gel dedi. Sen bu surecte ne yaptin ne kadar surdu nasil gecti su anki durumun nasil?
Ama şikayetlerin devam ediyorsa mutlaka doktora git çünkü riskli bir durum ihmal etme sakınMiğde bulanmam bir kaç sürdü acilde miğde bulantısı için iğne bile oldum birde miğde bulantısı için bir ilaç yazdı acilde ki doktor bir kaç gün sonra geçti şişkinlik ise adet olana kadar sürdü ama anlattığınız kadar çok olmadı adetten sonra normale döndüm birde dupastan olması lazım opuden önce kullanıyordum onu kullanmaya devam etmemi söledi ilaç bittikten sonra adet olucak demişti dediği gibi oldu
O kadar kolay bir işlem ki kolundan ilaç veriyorlar zaten iki saniyenin içinde uyuyorsun uyanırken de aynı şekildeselam arkadaşlar benimde bi kaç gün sonra opu işlemim olacak ama anestezi korkusundan uyuyamıyorum
Maşallah ya 41 yumurta ne demekArkadaşlar merhaba tüp bebek süreciniz nasıl ilerliyor acaba benim üç gün önce yumurta toplama işlemim oldu ve 41 adet yumurtam toplandı ohss oldum malesef benim gibi olan varmı aranız da ?
Maşallah Allahım size bağışlasınMaşallah ya 41 yumurta ne demekbenim amh 0,14 ve 2 yumurta topandı 1 embriyo oldu o da dünya güzeli kızım olarak kucağıma geldi. Darısı size ve tüm isteyenlere inşallah
Doktorum bana orta kalite demişti. 3. Gün donduruldu. Transfer zamanı 5.güne geldi. Ben aslında kendiliğinden hamile kalıyordum ama düşükler yaşayınca tüp bebeğe başladım. Kalite işini falan pek anlamıyorum, doktoruma güvendim, Allah da dualarımı kabul etti. Dilerim en kısa zamanda sizin de olurMaşallah Allahım size bağışlasınAmin inşallah çok teşekkür ederim ama ne çok yumurta o kadar az kalite demekmiş malesef bakalım nasip sizin embriyo kalitesi nasıldı acaba kaçtı
canımm suan naslsın ıyı mısın ?Yaa evet aşılamada da aynı sıkıntıyı yaşamıştım
Benim amh hiç bakılmadı PCo var canım malesef şuan damı kullandığım vitaminler transfer öncesi micanımm suan naslsın ıyı mısın ?
amh kactı senın acaba ? pco vs varmı?
birde kullandıgın vıtamınler ver mıydı?
Amin inşallah çok teşekkür ederimDoktorum bana orta kalite demişti. 3. Gün donduruldu. Transfer zamanı 5.güne geldi. Ben aslında kendiliğinden hamile kalıyordum ama düşükler yaşayınca tüp bebeğe başladım. Kalite işini falan pek anlamıyorum, doktoruma güvendim, Allah da dualarımı kabul etti. Dilerim en kısa zamanda sizin de olur
Transfer öncesinde kuzum.Benim amh hiç bakılmadı PCo var canım malesef şuan damı kullandığım vitaminler transfer öncesi mi
Sonucun nasıl oldu canım ? bendede öyle oldu hemşirelde bende şaşırmıştım 41 tane olunca pkosda var tabi ilk işleminde 11 idi bu farklı uyarı olduda ondandır artık bilmiyorum senin nasıl sonuçlandıArkadaşlar merhaba tüp bebek süreciniz nasıl ilerliyor acaba benim üç gün önce yumurta toplama işlemim oldu ve 41 adet yumurtam toplandı ohss oldum malesef benim gibi olan varmı aranız da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?