Yumurta toplama işlemi

rozalin09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2021
217
111
33
30
Arkadaşlar merhaba tüp bebek süreciniz nasıl ilerliyor acaba benim üç gün önce yumurta toplama işlemim oldu ve 41 adet yumurtam toplandı ohss oldum malesef benim gibi olan varmı aranız da ?

ben de dün opu oldum. Bu 5. Denemem. 8 yumurta toplandı, bugün 5i döllenmiş, diğer 3ü boş çıkmış, acaba kaç tanesi devam edecek heyecanlıyım sanırım Pazartesi ararlar tekrar 3. Günü diye. Ben pgt yaptırıcam ve histereskopi olucam 1. Adet histereskopi 2. Adette de donmuş transfer. Senin çok yumurta toplanmış, kaç ay ara vermek istediler?

Yaa inşallah tutunur en kısa zamanda ilk adetten sonra dediler ama ne olur bilmyrm açıkçası transfer işlemi nasıl peki zormu ?

Yok hiç zor değil, hatta en güzel aşaması. Muayene eder gibi bakıyorlar, hissetmiyorsun hiç bişi, embriyoyu gönderiyorlar basınç ile rahme. Bir tek idrara sıkışık olmak gerekiyor, ben genelde tutmakta zorlanıyorum

Arkadaşlar merhaba tüp bebek süreciniz nasıl ilerliyor acaba benim üç gün önce yumurta toplama işlemim oldu ve 41 adet yumurtam toplandı ohss oldum malesef benim gibi olan varmı aranız da ?
Selamlar bizde bu ay ilk defa tüp bebek deniyoruz benim de iki gün önce opum vardi 35 tane yumurta toplandi pko hastasi da degilim. opudan hemen sonra adet agrisina benzer siddetli bir agri yasadim ama cok surmedi hemsireler agri kesi igne vs yaptilar gecti. o gun baska bir skinti yoktu ertesi gun ogleden sonra siskinlik hissetmeye basladim ve giderek artti tartida 2kg farketti bir anda. hem gaz agrisi hem siskinlik , yemekten sonrasa nefes darligi oluyor doktorum ohss riskin var transferi ertelecegiz demisti zaten ve ertledik. su an sadece antibiyotik ve agri kesici kullaniyorum. ayrica doktorum enerji icecegi ve sade soda icmemi soyledi mide bulantisi bas donmesi ve siskinligin artmasi durumunda gel dedi. Sen bu surecte ne yaptin ne kadar surdu nasil gecti su anki durumun nasil?

selam arkadaşlar benimde bi kaç gün sonra opu işlemim olacak ama anestezi korkusundan uyuyamıyorum

selam arkadaşlar benimde bi kaç gün sonra opu işlemim olacak ama anestezi korkusundan uyuyamıyorum
Daha önce hiç anestezi aldın mi canım? Benim de en çok korktuğum şeydi iğne, anestezi,ya uyumazsam ya hissedersem ya uyanmazsam diye diye kendimi yedim baya. Ama iğneden korkmuyorsan sorun yok bence. Cunku hissetmiyorsun bile. Başta olan şeyler psikolojini bozmasın. Ameliyathane ,önlük bunlara takılma. O an çok korkmuştum ama anestezi alınca zaten hicc hatırlamıyorsun ben odaya geldiğimi bile bilmiyorum. Oyle yani.

Miğde bulanmam bir kaç sürdü acilde miğde bulantısı için iğne bile oldum birde miğde bulantısı için bir ilaç yazdı acilde ki doktor bir kaç gün sonra geçti şişkinlik ise adet olana kadar sürdü ama anlattığınız kadar çok olmadı adetten sonra normale döndüm birde dupastan olması lazım opuden önce kullanıyordum onu kullanmaya devam etmemi söledi ilaç bittikten sonra adet olucak demişti dediği gibi oldu

Ama şikayetlerin devam ediyorsa mutlaka doktora git çünkü riskli bir durum ihmal etme sakın

Maşallah ya 41 yumurta ne demek benim amh 0,14 ve 2 yumurta topandı 1 embriyo oldu o da dünya güzeli kızım olarak kucağıma geldi. Darısı size ve tüm isteyenlere inşallah

Maşallah ya 41 yumurta ne demek benim amh 0,14 ve 2 yumurta topandı 1 embriyo oldu o da dünya güzeli kızım olarak kucağıma geldi. Darısı size ve tüm isteyenlere inşallah
Maşallah Allahım size bağışlasın Amin inşallah çok teşekkür ederim ama ne çok yumurta o kadar az kalite demekmiş malesef bakalım nasip sizin embriyo kalitesi nasıldı acaba kaçtı

Maşallah Allahım size bağışlasın Amin inşallah çok teşekkür ederim ama ne çok yumurta o kadar az kalite demekmiş malesef bakalım nasip sizin embriyo kalitesi nasıldı acaba kaçtı
Doktorum bana orta kalite demişti. 3. Gün donduruldu. Transfer zamanı 5.güne geldi. Ben aslında kendiliğinden hamile kalıyordum ama düşükler yaşayınca tüp bebeğe başladım. Kalite işini falan pek anlamıyorum, doktoruma güvendim, Allah da dualarımı kabul etti. Dilerim en kısa zamanda sizin de olur

Amin inşallah çok teşekkür ederim

şuan ben rahim dinlendirme aşamasındayım bu ay transferim olucak aspirin d vitaminim düşük die d vitamini ve kan ilaçı verdi İmom ve cyclo verdi yumurta toplamadan öncede kuvvetli bir vitamin takviyesi ve birde duposton olması lazım işte birde tüp bebek de kullanılan iğneleri verdi ayriyetten büyüme hormonu die bir iğne varmış o iğneden de verdi yumurta toplamadan önce

Sonucun nasıl oldu canım ? bendede öyle oldu hemşirelde bende şaşırmıştım 41 tane olunca pkosda var tabi ilk işleminde 11 idi bu farklı uyarı olduda ondandır artık bilmiyorum senin nasıl sonuçlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…