Eltimin kizinda yumurta tembelliği vardi 1 senesi dolduktan sonra 3 kez yanlis hatirlamiyorsam asilqma yapti tutmadi. Tam umudunu kesmisken bebis fikrini aklndan cikarirken kendlgnden hamile kaldi. 1 yil sonrada ikinciyr kaldi simdi 2 oglu var. Bence hic engel degilYumurta tembelliği çocuk için engel mi bu sorunu yaşayan var mi
Valla orasini bilmiyorum cnm ama dedigine gore o kafadan tamamen atmis cocuk olayini dogru duzgun iliski bile olmadi dedi kismet iste cnm.Ne güzel ya allah bağışlasin adet düzensizliği olduğu için yumurtlama dönemini filan nasıl denk getirdi acaba tesadüf mu oldu yani sağolun cevap verdiğiniz için bu arada
Hormon testi felan yaptrdnmiEvet canım kısmet 7 ay doldu çocuk istiyoruz daha önce doktora gittim tembellik var dedi tedaviye baslayalim dedi ama ben erken diye dusunup bidaha gitmedim keşke gitseydim hala bebis yok çok sağol cevap yazdığın için
Anladım cnm. Insallah en yakın zamanda hamile kalirsinYaptırdım normal çıktı ama adetim öyle böyle değil aaşırı düzensiz 6 ayda olmadığı oluyo 9 ayda 23 yaşına girdim artık iki hafta arayla olduguda yani çok zor bi durum
Amın ınsallah ne guzel allah bagıslasın evladınızı pekı sızın kendı kendınemı oldu yanı tedavısızCanim oncelikle gecmis olsun bendede var yumurta tembellesmesi ama bir bucuk yasinda oglum var hic engel degil allah gonlune gore versin
Takmak ıstemıyorum kaderde ne varsa onu yasıycaz dıyorum ama evde bı nese olsa hersey bambaska olur yanı ınssallah allah bagıslasın bebıslerınızı sıze benmde kendılıgınden olsa keskebende de vardı yumurtlama tembelliği 3 yaşında bi oğlum var ve hamileyim hiç kafana takma sen
Artık son care tedavı olucak allahın ıznıyle catlatma ıgnesını duydum ama bıraz bekledım en azından bı sure dogal yolla denemek ıstedıkkesinlikle engel değil. yumurta oluşması için ilaç veriyorlar yumurtan büyüdükten sonra iğneyle çatlatıyorlar. bu şekilde hamile kalan çok var
Sagol canim Allah herkezin evladini bagislasin.Tedavi denemez pek cocuk istemiyordum once dogum kontrol hapi kullandim üc ay sontra biraktim sogan suyuna basladim adetim duzene girdi sonra bebisime hamile kaldim sana tavsiyem sagan suyu ic cok faydasini gördüm allah gönlüne göre versinAmın ınsallah ne guzel allah bagıslasın evladınızı pekı sızın kendı kendınemı oldu yanı tedavısız
Peki midede ağrı yaptimi canım deneyenler öyle söyledi bi kaç kişiden duydum dayanamayip yarıda bırakmışlarSagol canim Allah herkezin evladini bagislasin.Tedavi denemez pek cocuk istemiyordum once dogum kontrol hapi kullandim üc ay sontra biraktim sogan suyuna basladim adetim duzene girdi sonra bebisime hamile kaldim sana tavsiyem sagan suyu ic cok faydasini gördüm allah gönlüne göre versin
Yok canim bende yapmadi ama tabi herkez bir olmaz olabilir olmayadabilir ama denemelisin bence ben ondan sifa buldumSagol canim Allah herkezin evladini bagislasin.Tedavi denemez pek cocuk istemiyordum once dogum kontrol hapi kullandim üc ay sontra biraktim sogan suyuna basladim adetim duzene girdi sonra bebisime hamile kaldim sana tavsiyem sagan suyu ic
Peki midede ağrı yaptimi canım deneyenler öyle söyledi bi kaç kişiden duydum dayanamayip yarıda bırakmışlar
Ay doktor banada ilk gittigimde hormon testleriyle yumurtalarıma baktı tembellik var dedi aksine ben her ay güzel güzel yumurrluyorum. Sonrada hee yokmuş ya dedi bide prof üstelikEvet canım kısmet 7 ay doldu çocuk istiyoruz daha önce doktora gittim tembellik var dedi tedaviye baslayalim dedi ama ben erken diye dusunup bidaha gitmedim keşke gitseydim hala bebis yok çok sağol cevap yazdığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?