Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkKızlar yumurtalıkları küçük olup hamile kalan varmı lütfen :(
Canım bende kullandım bende de etki etmedi sonra başka doktora gittim polikistik over dedi ve gonal-f werdi sol yumurtam 20 sağ 17 mm oldu ve ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım ve hamile kalırsın dedi ve olmadı 14 gün geçti adet oldum
Canım bende kullandım bende de etki etmedi sonra başka doktora gittim polikistik over dedi ve gonal-f werdi sol yumurtam 20 sağ 17 mm oldu ve ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım ve hamile kalırsın dedi ve olmadı 14 gün geçti adet oldum
Aynı durumdayım. Yumurta 5-6 mm felan. Tüp bebeğe başladık direk. Doktor gonal f verdi 5. Güne kadar büyüme varsa devam edecez yoksa kescez ilacı. İnşallah istediğimiz büyüklüğe gelir