tabi ki olduktan sonra biz ne kadar da yalnızmışız diyo insan ama ne kadar çok kafana takarsan o kdr kötü olur senin ben ne zamanki kafamdan silip başka şeylere yöneldim o ay hamile kaldım yapmak çok zor ama ben çok tedavi gördüm ve artık olmıcak diye düşünüp bırakmıştım kendimiTakmak ıstemıyorum kaderde ne varsa onu yasıycaz dıyorum ama evde bı nese olsa hersey bambaska olur yanı ınssallah allah bagıslasın bebıslerınızı sıze benmde kendılıgınden olsa keske
Mide rahatsizligi olanlarda ağrı yapıyormuş bide İçmesi yani kokusu tadı nasıl dayandın sonucu güzel ama ben karar aldım soğan kurun başlamaya ama hep vazgectim[/QUOTE][QUOTrahatsızlığı post: 39046667, member: 632822"]Yok canim bende yapmadi ama tabi Genckez bir olmaz olabilir olmayadabilir ama denemelisin bence ben ondan sifa buldum
merhaba canım bendede yumurta tembelliği vardı çok zor büyüyordu bu ay klomen kullandım ve soğan kürü yaptım şu an hamileyim çok şükür.. soğan kürünü mutlaka deneyin evet tadı kokusu kötü ama burnunuzu kapatıp için denemeye değer benceYumurta tembelliği çocuk için engel mi bu sorunu yaşayan var mi
tabi ki olduktan sonra biz ne kadar da yalnızmışız diyo insan ama ne kadar çok kafana takarsan o kdr kötü olur senin ben ne zamanki kafamdan silip başka şeylere yöneldim o ay hamile kaldım yapmak çok zor ama ben çok tedavi gördüm ve artık olmıcak diye düşünüp bırakmıştım kendimi[/QUOTE ise girip kafamdan silmek istiyorum bende en azından bir süre ama eşim calismami istemiyo yeni evliyken çalışıyordum o zaman hiç bişey umrumda değildi amma smdi evde sürekli hiçbişey yok kendimi bişeye veremez oldum bi ara üzüntüden sivilce bastı hatta kadere razi gelicem ne olursa artık hayırlısı canım
Hiç olmicak diye bişey yokmuş canım tedaviyle olabilir hatta tedavisiz de olabilir ama daha çok erken senin içinSlm.. yaklasik 10 yil sonra adetim tekrar geciktigi icin dr gittim yumurtaliklarin tembel dedi hormon degerlerim normal rahmin cok iyi dedi .. tedavi vermedi cocugun olurda diyemem olmazda diyemm dedi sadce primolut ilaci verdi 1 yillik evliyim 4 aydir cocugum olmuyr .. bu hastalik cocuk hic olmicak demek mi
Ben hiç yapmadım ama hergün taze yapılması gerekiyomus ibrahim Saraçoğlu soğan kuru yaz tarifi ayrıntıları çıkarslm kızlar bu soğan kürü nasıl oluyo günlük mü yapıyorsunuz
Cnm yumurta tembelliği bndede var yani yumurta oluşuyor ama küçük kalıyordu sen nasıl hamile kaldınCanim oncelikle gecmis olsun bendede var yumurta tembellesmesi ama bir bucuk yasinda oglum var hic engel degil allah gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?