• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta tembelliği olup hamile kalan varmı tedavisi yada çocuk isteyen

[QUOdörtEflatun1234, post: 39046742, member: 654100"]Ay doktor banada ilk gittigimde hormon testleriyle yumurtalarıma baktı tembellik var dedi aksine ben her ay güzel güzel yumurrluyorum. Sonrada hee yokmuş ya dedi bide prof üstelik[/QUOTE]
Ben dort doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi :( maalesef

Takmak ıstemıyorum kaderde ne varsa onu yasıycaz dıyorum ama evde bı nese olsa hersey bambaska olur yanı ınssallah allah bagıslasın bebıslerınızı sıze benmde kendılıgınden olsa keske
tabi ki olduktan sonra biz ne kadar da yalnızmışız diyo insan ama ne kadar çok kafana takarsan o kdr kötü olur senin ben ne zamanki kafamdan silip başka şeylere yöneldim o ay hamile kaldım yapmak çok zor ama ben çok tedavi gördüm ve artık olmıcak diye düşünüp bırakmıştım kendimi

merhaba benimde yumurtalarımla başım dertte bendede yumurta tembelliği varmış ve tedavi olmam gerektiğini söyledi doktorlar ama ben çok korktum hiç iyi bir doktora denk geldim şimdi adetim 1ay 5gün gecikti doktora gitmeye korkuyorum ne yapmalıyım bilmiyorum gebelik testi yaptım ama çıkmadı çok korkuyorum ya kötü bişey varsa diye... :(
bu arada 1buçuk yıllık evliyim hiç korunmamamıza ragmen olmadı hayırlısı...

[QUOTrahatsızlığı post: 39046667, member: 632822"]Yok canim bende yapmadi ama tabi Genckez bir olmaz olabilir olmayadabilir ama denemelisin bence ben ondan sifa buldum
Mide rahatsizligi olanlarda ağrı yapıyormuş bide İçmesi yani kokusu tadı nasıl dayandın sonucu güzel ama ben karar aldım soğan kurun başlamaya ama hep vazgectim[/QUOTE]
Canim tabi kokusu tadi güzel degil ama napicaksin sifa icin hastaligim icin dayandim ictim simdi ben yine baslicam cunku yine adet günlerim sasmaya başladi

Yumurta tembelliği çocuk için engel mi bu sorunu yaşayan var mi
merhaba canım bendede yumurta tembelliği vardı çok zor büyüyordu bu ay klomen kullandım ve soğan kürü yaptım şu an hamileyim çok şükür.. soğan kürünü mutlaka deneyin evet tadı kokusu kötü ama burnunuzu kapatıp için denemeye değer bence

Senin baya bi olmuş canım ben o kadar zaman kafayı yerim heralde eşim bebek istiyo onun bu isteğine cvp vermemek çok zor allah yardimcimiz olsun

Bunları duydukları umut oluyo bize hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin allah bizde o günleri görebilsek keşke "narin333, post: 39057775, member: 317681"]merhaba canım bendede yumurta tembelliği vardı çok zor büyüyordu bu ay klomen kullandım ve soğan kürü yaptım şu an hamileyim çok şükür.. soğan kürünü mutlaka deneyin evet tadı kokusu kötü ama burnunuzu kapatıp için denemeye değer bence[/QUOTE]
Bunlari

Canim tabi kokusu tadi güzel degil ama napicaksin sifa icin hastaligim icin dayandim ictim simdi ben yine baslicam cunku yine adet günlerim sasmaya başladi[/QUOTE]
Cesaretimi toplayıp başlamam gerek son kez sanzimizi denedik yumurtlama döneminde kadınlarda cinsel istek artiyomus galiba ayıp burda söylemem ama hiç bi zaman hevesli olmadım bu konuda ama dört gündür eşim bile yeter artık dedi bende acaba diyerek şansımı denedim inşallah bu sefer olur açık oldu biraz ama kusura bakmayin kızlar

tabi ki olduktan sonra biz ne kadar da yalnızmışız diyo insan ama ne kadar çok kafana takarsan o kdr kötü olur senin ben ne zamanki kafamdan silip başka şeylere yöneldim o ay hamile kaldım yapmak çok zor ama ben çok tedavi gördüm ve artık olmıcak diye düşünüp bırakmıştım kendimi[/QUOTE ise girip kafamdan silmek istiyorum bende en azından bir süre ama eşim calismami istemiyo yeni evliyken çalışıyordum o zaman hiç bişey umrumda değildi amma smdi evde sürekli hiçbişey yok kendimi bişeye veremez oldum bi ara üzüntüden sivilce bastı hatta kadere razi gelicem ne olursa artık hayırlısı canım

Slm.. yaklasik 10 yil sonra adetim tekrar geciktigi icin dr gittim yumurtaliklarin tembel dedi hormon degerlerim normal rahmin cok iyi dedi .. tedavi vermedi cocugun olurda diyemem olmazda diyemm dedi sadce primolut ilaci verdi 1 yillik evliyim 4 aydir cocugum olmuyr .. bu hastalik cocuk hic olmicak demek mi :(

Slm.. yaklasik 10 yil sonra adetim tekrar geciktigi icin dr gittim yumurtaliklarin tembel dedi hormon degerlerim normal rahmin cok iyi dedi .. tedavi vermedi cocugun olurda diyemem olmazda diyemm dedi sadce primolut ilaci verdi 1 yillik evliyim 4 aydir cocugum olmuyr .. bu hastalik cocuk hic olmicak demek mi :KK43:
Hiç olmicak diye bişey yokmuş canım tedaviyle olabilir hatta tedavisiz de olabilir ama daha çok erken senin için

Canim oncelikle gecmis olsun bendede var yumurta tembellesmesi ama bir bucuk yasinda oglum var hic engel degil allah gonlune gore versin
Cnm yumurta tembelliği bndede var yani yumurta oluşuyor ama küçük kalıyordu sen nasıl hamile kaldın

Soğan suyunu kullanmaya ne zaman başladınız?

Back