- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
ay cnm bu yumurta kokmuyormu hıççç
canım bunun malzemelerını yarıya ındırıp yapsak olmazmı bıze cok gelıyorda kalıyor yenmıyor 2 kısıyız zaten
bana diyorsun ama sende eklemişsin haberımız yok walla şekerim :))))
gercekten cok guzel gözüküyor ama yumurta cok fazla ya kolestrolumuz falan cıkmasın ha :))) saka saka sen werdıgıne gore tarıfı gozum kapalı yaparım walla canımsın ellerına saglık ...........
ay incim gece gece canim cekti simdi bayilirim kaymacinayacokacimcoook
süper görünüyo ellerine emegine saglik:1hug:a.s.
çok merak ettim doğrusu...güzel görünüyor
eline sağlık annenin
tuanacım ben yaptım ama hıc bekledıgım gıbı olmadı
bı kere cook gec pıstı 200 derecede 2 saatten fazla pısırdım
fırından cıkınca ıyıce soguttum sonrada buzdolabına kaldırdım sabah baktım kestım sular seller ıcınde
bırde benımkısı ptptr putur olmus ıcı sankı
sanırım ben basaramadım ama tarıfe bırebır uymustum
gercekten cok merak ettıgım bır tatlıydı arnavut arkadasım var onda yaptırayım bakayım ben ıyısı :)
emınım cok guzel olacaktır ama ben becemedım
tuanacım ben yaptım ama hıc bekledıgım gıbı olmadı
bı kere cook gec pıstı 200 derecede 2 saatten fazla pısırdım
fırından cıkınca ıyıce soguttum sonrada buzdolabına kaldırdım sabah baktım kestım sular seller ıcınde
bırde benımkısı ptptr putur olmus ıcı sankı
sanırım ben basaramadım ama tarıfe bırebır uymustum
gercekten cok merak ettıgım bır tatlıydı arnavut arkadasım var onda yaptırayım bakayım ben ıyısı :)
emınım cok guzel olacaktır ama ben becemedım
Değişik bir tarif ellerine sağlık
iipekcimbu tatliyi bende yapiyorum cok lezzetli bir tatli ama püf noktasi cok yacas pisicek kesinlikle kaynamiyacak kaynayinca dedigin gibi sular seller icinde ve delikli oluyor:bbo: süresi her firin icin deyisebilir bende 1 saatten fazla pisiriyorum tabii bende incimin annesinden ögrendim sagolsun:asigim:
birdaha denersen bize yaz yavas piserse tadina doyum olmaz:içelim:kaydirigubbakcemile3
tuanacımtesekkur ederım canımcım sen ye ben yemıs kadar olacagım
gullerdıyarı arkadasım haklısın o konuda ama ılk bı saatını 150 160 da pısırdım banamısın demedı 1 saat boyunca hep su gıbı kaldı mecbur 200 e cıkardım ondada kaynadı
saglık olsun ama arkadasıma yaptırıp bakacagım ıns tadına:)