Tatlı Tarifi Yumurta Tatlisi-Kaymacina-Resimli

ßende çok severim bu tatlıyı severekte yaparızz ..
ßak şimdide nasıl canım çekti cokacimcoook
ßu arada benim baba tarafımda Makedonyalı ..
ßen yaparken 1 pakette vanilya koyarım o zamanda çok güzel oluyo ama annem kızıyo özünü bozma tatlının diye kaydirigubbakcemile3

ßende çok severim bu tatlıyı severekte yaparızz ..
ßak şimdide nasıl canım çekti cokacimcoook
ßu arada benim baba tarafımda Makedonyalı ..
ßen yaparken 1 pakette vanilya koyarım o zamanda çok güzel oluyo ama annem kızıyo özünü bozma tatlının diye kaydirigubbakcemile3

demekki senin babamda makedon benimki gibikaydirigubbakcemile5yerimseniben
ohhhhh be bilen biri cikdi
yapan biri cikdi
tadini begenen biri cikdi daha ne isterimki:teytey:

tskler tatlisim topigime ugrayip güzelde yorum braktigin icin birdahaki yaptiginda fotosunuda eklesene ltfenyerimseniben

vanilyayi bende cok severim denemekde lazim ama annelerimizde birebir aynisi kaydirigubbakcemile3koydurtmazki:sm_confused:a.s.

Selam kizlar,bu eski unlu kaymakcina tatlisi bu zamanin bildigimiz krem karameli farkindaysaniz.tek farki krem karamelin tepsisinin dibine yanik seker dokulup firina koyarken ici su dolu diger bir tepsi icine konulmasi.cok super oluyor valla...

fundam inanmıyorum sana tarif koyarsında haberim olmaz heee:mymeka:
bende okadar sayfana gelip yazıyorum tariflere ne zamandır hiç bakmamışımmafoldumben
ay ben bu tatlıyı yedim süperrrr oluyo inanamazsınız tadına çok değişik bişey oluyo eğer aynı tatlysa bahsettiğim ama aynı gibi geldi banafisfisfis
ya bir arnavut arkadaşımın annanesi yapmıştı çok önyargıyla yaklaşıp fazla tadına bakamamıştım ama sonradan çoştummu ne öle bir canım çektiki bidahada yeme şansım olmadı ve deli gibi sordum durdum herkeze bilen varmı yumurtalı bir tatlı yedim ama nasıl yapılıyo yardım edin bilmiyom diyecokacimcoook
kimseden bişey çıkmamıştı:
sende görünce çok şaşırdım umarım otatlı bu tatlıdır eğer öyleyse öpücem senizemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama varya anneciğinin ellerine sağlık süper olmuş sennde tabi tatlım emeğine yüreğine sağlıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
fundam inanmıyorum sana tarif koyarsında haberim olmaz heee:mymeka:
bende okadar sayfana gelip yazıyorum tariflere ne zamandır hiç bakmamışımmafoldumben
ay ben bu tatlıyı yedim süperrrr oluyo inanamazsınız tadına çok değişik bişey oluyo eğer aynı tatlysa bahsettiğim ama aynı gibi geldi banafisfisfis
ya bir arnavut arkadaşımın annanesi yapmıştı çok önyargıyla yaklaşıp fazla tadına bakamamıştım ama sonradan çoştummu ne öle bir canım çektiki bidahada yeme şansım olmadı ve deli gibi sordum durdum herkeze bilen varmı yumurtalı bir tatlı yedim ama nasıl yapılıyo yardım edin bilmiyom diyecokacimcoook
kimseden bişey çıkmamıştı:
sende görünce çok şaşırdım umarım otatlı bu tatlıdır eğer öyleyse öpücem senizemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama varya anneciğinin ellerine sağlık süper olmuş sennde tabi tatlım emeğine yüreğine sağlıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

naniknaniksamar oglanina cevirdin beni kiznaniknanik
canim bi arnavut arkadasinda yediyssen eger ozaman kessinlikle budur yumurtali tatli benim bildigim tek bu var:jeyyar:
ve evvet ben yillardir neler kacirmisim neler annem hep yapardi ama yok yumurta kokar yok cok yumurtali diye agzima sürmezdim annem bi tadina bak dessede en son bikere tatliya as erdim resmen kaydirigubbakcemile3annemdede hazirda bu vardi nerdeysse yarim tepsiyi bitirdim ve o gün bugündür cok seviyorummmmmmmcokacimcoook:asigim:

canim denemeni tavsiye ederim denersende mutlaka fikrini ve resmini beklerimyerimsenibenopuyorumnanaktan

belki inanmiycaksin ama ben bu tatliyi kücükken gittigimiz bi evde yemistim ve okadar lezzetli gelmisti ki anneme israrla tarifini al demistim. ev sahibi kadin sagolsun verdi tarifi fakat cocuktum unutmusum ben tek aklimda kalan malzemelerinin az oldugu ve 10 tane yumurta :) cok ilgimi cekmisti 10 tane yumurta konulmasina ragmen neden kokmuyor diye. internette biraz aramistim fakat aklimda kalan sirf yumurtalar olunca bulamadim :) ama simdi tesadüfen tarifini gördüm canim ve dedim eveeeet bu benim tatlim :KK70: paylasimin icin cok cok tesekkür ederim arkadasim en kisa zamanda bende yapicam insallah sanada bildiririm olup olmadigini :)

canimsin ya
cocuklugundaki tatliyi hatirlatdiysam ne mutlu bana
umarim yaparsin
umarim begenirsin
fikrinide resminide bekliyorum
cok tskler simdiden canim

X