- 15 Mart 2009
- 310
- 0
- Konu Sahibi incitanemtuana
emeğine sağlık arkadaşım ...merak ettim hemen yapayım bari.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emeğine sağlık arkadaşım ...merak ettim hemen yapayım bari.......
ßende çok severim bu tatlıyı severekte yaparızz ..
ßak şimdide nasıl canım çekti cokacimcoook
ßu arada benim baba tarafımda Makedonyalı ..
ßen yaparken 1 pakette vanilya koyarım o zamanda çok güzel oluyo ama annem kızıyo özünü bozma tatlının diye kaydirigubbakcemile3
Selam kizlar,bu eski unlu kaymakcina tatlisi bu zamanin bildigimiz krem karameli farkindaysaniz.tek farki krem karamelin tepsisinin dibine yanik seker dokulup firina koyarken ici su dolu diger bir tepsi icine konulmasi.cok super oluyor valla...
fundam inanmıyorum sana tarif koyarsında haberim olmaz heee:mymeka:
bende okadar sayfana gelip yazıyorum tariflere ne zamandır hiç bakmamışımmafoldumben
ay ben bu tatlıyı yedim süperrrr oluyo inanamazsınız tadına çok değişik bişey oluyo eğer aynı tatlysa bahsettiğim ama aynı gibi geldi banafisfisfis
ya bir arnavut arkadaşımın annanesi yapmıştı çok önyargıyla yaklaşıp fazla tadına bakamamıştım ama sonradan çoştummu ne öle bir canım çektiki bidahada yeme şansım olmadı ve deli gibi sordum durdum herkeze bilen varmı yumurtalı bir tatlı yedim ama nasıl yapılıyo yardım edin bilmiyom diyecokacimcoook
kimseden bişey çıkmamıştı:
sende görünce çok şaşırdım umarım otatlı bu tatlıdır eğer öyleyse öpücem senizemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama varya anneciğinin ellerine sağlık süper olmuş sennde tabi tatlım emeğine yüreğine sağlıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hiç tatmadım emmeee peh eyce görüneyi vallahhh ellerine sağlık guzummmmmm
heheehe babamin en sevdigi tatli......
ablacigim cok lezetli görüküyo ellerine sagliksırnaşık şey
çinko tepsim yok aliminyum olsa olmazmı
yumurtayı hiç sevmem ama sen kokmuyo dediysen güvenirim
lezzet ustası hamarat bayan
ellerine sağlık
:kedi::kedi:
oy kurban olurum o güzel yorumuna
canim emin ol ki kokmuyo
aksi taktirde bende yemezdim zaten
cok cok tskler tatlimopuyorumnanaktan