- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
İstiyorum da esimle sorunlarimiz da var kafam cok karisik o yüzden5. Günümdeym
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstiyorum da esimle sorunlarimiz da var kafam cok karisik o yüzden5. Günümdeym
Anladım canım. İnşallah esinle sorunlarınız düzelir .gelecek ay gidersin kontroleİstiyorum da esimle sorunlarimiz da var kafam cok karisik o yüzden
Gecti mi takip zamanı ilk defa yaptiracaktim da bilmiyorum nasıl oldugunuAnladım canım. İnşallah esinle sorunlarınız düzelir .gelecek ay gidersin kontrole
Klomen veriyorlar eğer yumurtlamada problem varsa. Adetin 5. Günü başladım. Beş gün kullandım doktora gittim canim.iki güne bir de çağırıyor. Ama sen ilaç kullanmadan yumurtaların durumunu öğrenmek istiyorsan gidebilirsinGecti mi takip zamanı ilk defa yaptiracaktim da bilmiyorum nasıl oldugunu
İlk defa bakilacaktı randevu almam gerekiyordu ilk günü almadım daha önce ki muaynelerim de yumurtalarin iyi dedi doktorlar ama catlama vs oluyor mu bilmemKlomen veriyorlar eğer yumurtlamada problem varsa. Adetin 5. Günü başladım. Beş gün kullandım doktora gittim canim.iki güne bir de çağırıyor. Ama sen ilaç kullanmadan yumurtaların durumunu öğrenmek istiyorsan gidebilirsin
Doktor kontrolünde olunması çok iyi ama git gel yoruluyor insan. Bende pko var o yüzden kontrol altındayım canm ilk defa bu ay başladıkİlk defa bakilacaktı randevu almam gerekiyordu ilk günü almadım daha önce ki muaynelerim de yumurtalarin iyi dedi doktorlar ama catlama vs oluyor mu bilmem
Anladım canım insallah bende sorun cikmazDoktor kontrolünde olunması çok iyi ama git gel yoruluyor insan. Bende pko var o yüzden kontrol altındayım canm ilk defa bu ay başladık
Onu da duydum canim ama klomen verdi bakalım yarın kontrolum vardoktorum femera verdi o daha iyiymiş
pko n var mı kilo almazsın iyi olur dediOnu da duydum canim ama klomen verdi bakalım yarın kontrolum var
Evet pko var .çok kilolu değilim ama dikkat ediyorum yine de. Sende de mi var pkopko n var mı kilo almazsın iyi olur dedi
var canım ben hamile kalmıştım ama 19. haftamda kaybettimEvet pko var .çok kilolu değilim ama dikkat ediyorum yine de. Sende de mi var pko
Canim çok geçmiş olsun hep duyuyorum PCO olanlar genelde ilk bebeklerini kaybediyor diye nedeni ne acaba ? Seninkine nedeni ne dediler. D vitamini eksikliğinden kaynaklanıyor diye duymuştum ama ne kadar dogruvar canım ben hamile kalmıştım ama 19. haftamda kaybettim
canım bana da ilaçsız takip etmemişti sonra kullanmadığım ay olmuştu.kaybettim bebeği bende de pko var bir dahaki ay gel ilaca başlıyalım dedi yumurtalama zamanımda gittim ilaçsız yumurtam oluştu çatladı şimdi normal takibini yapayım diyorkızlar Merhaba sayfayi güncel tutalım. ben de bu ay yumurta takibine başladım bugün klomenle ilk günüm. kafama takılan şu ilk ay ilaçsız takip yapmasını beklerdim direk ilaç verdi. 1 yıldır istiyoruz çocuk ama ilaçsız takip zaman kaybı mi olurdu onu da bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin. isteyen herkes hayırlı bi zamanda anne olur inşallah
sen ne kadardır istiyosun canım bi de kaç kere klomen kullandin. inşallah kavusursun bebeğine bir an önce. ya aslında ben ilaç kullanmayı çok istemiyordum. ilk ay bi kontrolünü yapsaydi sorunun ne oldugunu anlasaydik içim daha rahat olurdu. bazen de bu kadar her şeyi düşündüğüm için kızıyorum kendime.canım bana da ilaçsız takip etmemişti sonra kullanmadığım ay olmuştu.kaybettim bebeği bende de pko var bir dahaki ay gel ilaca başlıyalım dedi yumurtalama zamanımda gittim ilaçsız yumurtam oluştu çatladı şimdi normal takibini yapayım diyor
ben geçen yıl evlendim 6 ay klomen kullandım bir ay bıraktım kaldım pkoluydum şimdi proflar fln kullanma dedi sende istanbulda olsan benim hocayı tavsiye ederdim benim önceden gittiğim uzm dr gel yine ilaç vereyim dedi halbuki ben profu dinledim yumurtama baktırdım var tam birleşme olmadığundan o günleri tutturamadığımızdan olmuyormuş iyi dr önemli cnm zaten 3 ay kullanıyor klomen ...klomende rahmi yumuşatıyor femara daha iyi bir ilaçmış .sen ne kadardır istiyosun canım bi de kaç kere klomen kullandin. inşallah kavusursun bebeğine bir an önce. ya aslında ben ilaç kullanmayı çok istemiyordum. ilk ay bi kontrolünü yapsaydi sorunun ne oldugunu anlasaydik içim daha rahat olurdu. bazen de bu kadar her şeyi düşündüğüm için kızıyorum kendime.
haklısın canım doktor çok önemli. bişeyleri çok okumak cok bilmek de iyi değil galiba olmazsa ben de diğer sefere regl döneminde değil de yumurtlamaya yakın gideyim. reglin ne zamanben geçen yıl evlendim 6 ay klomen kullandım bir ay bıraktım kaldım pkoluydum şimdi proflar fln kullanma dedi sende istanbulda olsan benim hocayı tavsiye ederdim benim önceden gittiğim uzm dr gel yine ilaç vereyim dedi halbuki ben profu dinledim yumurtama baktırdım var tam birleşme olmadığundan o günleri tutturamadığımızdan olmuyormuş iyi dr önemli cnm zaten 3 ay kullanıyor klomen ...klomende rahmi yumuşatıyor femara daha iyi bir ilaçmış .
haziranın başı gibi olurum sanırım hamile kalmadıysamhaklısın canım doktor çok önemli. bişeyleri çok okumak cok bilmek de iyi değil galiba olmazsa ben de diğer sefere regl döneminde değil de yumurtlamaya yakın gideyim. reglin ne zaman