Merhaba ayni soruyu sanada sormak Isterim.yumurta takibini senmi istiyorsun doktormu yapilmasi gerek diyor.birde yumurta takibi icin hangi gun randevu alinmali?ovulasyon testi cift koyu cizgi cikmadi bu ay.sanirim yumurtada sorun var. ALLAHsizinde gonlunuze gore versin
Canim ozaman bende adetin 3.gunu gidip test Istiyim ve yumurta takibi istiyim.Allah dualarini kabul etsin hayirli evlat versin.sagol cevap icinMerhaba ben nasıl yaptırdığımı anlatıyım. İlk önce adetliyken 3.gün hormon testlerim yapıldı daha sonra adetin 11.günü gittim ultrason ile baktı 2gün sonra yine gittim baktı ama yumurta göremedi şimdi progesteron testi yapıldı daha sonucumu almadım. Doktora söyle yumurtlama günümü anlamıyorum dediğinde bakıyor.
Canim ozaman bende adetin 3.gunu gidip test Istiyim ve yumurta takibi istiyim.Allah dualarini kabul etsin hayirli evlat versin.sagol cevap icin
ben ilaçla takip istedim. aslında bir sıkıntı yok ama takviye olsun isetdim. çünkü 14 aydır olmadı. klomen kullandım adetin 5. günü başlayıp 5 gün. ilaç bittikten sonraki gün doktora gittim yumurtalara baktı. sonra 13. gün gittim 2 tane yumurta vardı.iğne verdi. sonra çatladı yumurtalar. ama bu ay da nasip değilmiş olmadı. tahlillkerini yaptır önce 3. gün hormon tahlilleri. ona göre baksın doktorun. ben trabzondayım. birçok şeyi ben söylüuorum doktor öyle yapıyor. ona kalsa olur gidin deneyin diyor. nasip valla.Merhaba ayni soruyu sanada sormak Isterim.yumurta takibini senmi istiyorsun doktormu yapilmasi gerek diyor.birde yumurta takibi icin hangi gun randevu alinmali?ovulasyon testi cift koyu cizgi cikmadi bu ay.sanirim yumurtada sorun var. ALLAHsizinde gonlunuze gore versin
ben ilaçla takip istedim. aslında bir sıkıntı yok ama takviye olsun isetdim. çünkü 14 aydır olmadı. klomen kullandım adetin 5. günü başlayıp 5 gün. ilaç bittikten sonraki gün doktora gittim yumurtalara baktı. sonra 13. gün gittim 2 tane yumurta vardı.iğne verdi. sonra çatladı yumurtalar. ama bu ay da nasip değilmiş olmadı. tahlillkerini yaptır önce 3. gün hormon tahlilleri. ona göre baksın doktorun. ben trabzondayım. birçok şeyi ben söylüuorum doktor öyle yapıyor. ona kalsa olur gidin deneyin diyor. nasip valla.
ben ilaçla takip istedim. aslında bir sıkıntı yok ama takviye olsun isetdim. çünkü 14 aydır olmadı. klomen kullandım adetin 5. günü başlayıp 5 gün. ilaç bittikten sonraki gün doktora gittim yumurtalara baktı. sonra 13. gün gittim 2 tane yumurta vardı.iğne verdi. sonra çatladı yumurtalar. ama bu ay da nasip değilmiş olmadı. tahlillkerini yaptır önce 3. gün hormon tahlilleri. ona göre baksın doktorun. ben trabzondayım. birçok şeyi ben söylüuorum doktor öyle yapıyor. ona kalsa olur gidin deneyin diyor. nasip valla.
Adetin 3. günü gitmen gerekiyor. Sonrasında gitmen gereken günleri doktor söyler.arkadaşlar yumurta takibi için kaçıncı gün gitmek gerek ayrıca küçük bi ilçedeyim doktor çok önemli mi bu süreçte ile özel hastaneye gidip gelmek zor olcak Ramazanda ama doktor çok fark ederse giderim tabi bebiş gelsin de hayırlısıyla ...
kızlar merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? bu ay klomen kullanmaya başladım pkoluyum bugün adet sonrası 10. günüm 5 tane yumurtam oluşmuş 10 mm dedi büyüklük için 14. gün tekrar kontrole cağırdı dr um şu an için normal dedi ama 10. gün için 10 mm küçük mü diye aklıma takıldı sizce büyür mü 4 günde bir de tahmini ne kadar büyüyor acaba ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?