- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
selam hanımlar,
bizde dün doktordaydık gelecek adetimin 4.günü çağırdı yumurta takibi yapılacakmış araştırmalarıma göre 2 günde bir gitmek gerekiyormuş bu durum bizim için zor olacak
bu konuda tecrübeli arkadaslar yardımcı olur musunuz süreç nasıl ilerliyor doktora göre değişiyor mu?
Canim bende calisiyorum benim icin de izin sikintisi vardi dr um saolsun ona gore cagirdi eer calistigin icin diosan illa izin almak zorunda kaliosun ama minimum izinle ayi tamamlamak onemli. Eger maddi kulfet olarak dusunuyorsan, bunu bende dusundugum icin hep erteledim calisayim sigirtam baslasin oyle dedim hep, evet gittigin hastaneye gore ucret de degisiyor ama bazi hastanelerde 10 bazi hastanelerde ise 15 gune kadar ilk odedigin ucret gecerli oluyor yani o kadar gun icinde kac kere gidersen git ucret odemiyorsun. Bu yuzden sakin benim gibi tedavini erteleme. Rabb'im emeklerinizin karsiligini versin insallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cevapladığın için teşekkürler canım
biz rahim filminden sonra yara yaktırdık ve 2 ayımız çalışmasız geçti doktor tam iyileşene kadar çalışma yasak demişti yarın kontrole gidicez
bir süre kendimiz deneyelim diyeceğiz doktora 2 ay civarı ,rahim filminden sonra 6 ay hamile kalma şansı artıyormuş
bakalım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın
ben özel doktora gidiyorum şu an çalışmıyorum eşim için izin almak zor olduğundan merak etmiştim
ben yaptırdım bu ay klomen kullanıp. 10. gün 16.5 mm yumurtam vardı. yarın 13. gün ve çatlatma iğnem var. 1 yıldır bekliyoruz. bu ay inşallah bu vesile olur da gebe kalabilirim.
bugün iğnemi oldum.16.5 mm olan yumurta 22 mm bir de sürpriz yumurtam çıktıİnşallah bende yeni başlıyorum takibe daha ilaç falan vermedi benim tek tüpüm var diğeri alındı dış gebelikten dolayı rahim filmi çekildi açıkmış tüpüm. Allahım isteyen herkese nasip etsin
Hadi bakalın hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruzbugün iğnemi oldum.16.5 mm olan yumurta 22 mm bir de sürpriz yumurtam çıktıo da 18 mm. e2 değerine baktı aslında kendiliğinden çatlar ama yine de iğne yapalım dedi. doktor 36 saat sonra ilişki dedi ama biz bu akşam da deneyeceğiz yani 12 saat falan olmuş olacak iğneden sonra. bunu da kendiliğinden çatlarsa diye düşündük valla. hakkımızda hayırlısı olsun bu ay bir yılı tamamladık Allah nasip edecek de olacak. biz vesile arıyoruz.
Canim birsey sormak Istiyorum.yumurta takibini doktordan senmi istiyorsun doktormu soyluyor yapilmasi lazim diye.birde ilk hangi gun gidilmeli doktora yumurta takibi icin.benim ovulasyon testi bu ay hep silik cikti galiba bir sorun var.Merhaba arkadaşlar ben yumurtlama takibine başlıyorum benim gübi olanlar varsa burdan paylaşalım
Merhaba ayni soruyu sanada sormak Isterim.yumurta takibini senmi istiyorsun doktormu yapilmasi gerek diyor.birde yumurta takibi icin hangi gun randevu alinmali?ovulasyon testi cift koyu cizgi cikmadi bu ay.sanirim yumurtada sorun var. ALLAHsizinde gonlunuze gore versinben yaptırdım bu ay klomen kullanıp. 10. gün 16.5 mm yumurtam vardı. yarın 13. gün ve çatlatma iğnem var. 1 yıldır bekliyoruz. bu ay inşallah bu vesile olur da gebe kalabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?