perşembeyi iple çekiyorum yumoslarım a neler oldu merak ediyorum :)
nergis 55 sen yaptın canım günün ne zaman
selam tatlım çok güzel ben de bugün gittim dr üç yumuş gördü sat 9. gün 14mm ve diğerleri 13mm güzel dedi bu ay bereketlisin dedi. Geçen ay tek yumurta oluşmuştu sormuştum doktora ben yumurtlamıyormuyum diye o da bir ya da iki aradığımız sayı demişti inşallah canım bu ay başarırız topiği bu ay biz sallarız:teytey::teytey::teytey:
kızlar günaydın dün kontrole gittim beş gün klomen kullandım ve dün 11 .gündü.3 yumurtadan bir tanesi gerekli olgunluğa ulaşmış diğerleri küçük kalmış 22mm birtanesi mesela.diğerbi tane daha var onlar 15 mm de kalmış bu kötü bişey mi normal bir kadında bir tane mi yumurt aoluşuyor.bana çatlatma iğne si vurdu.adıvıtrelle göbekten yani akşamdan beri düşünmekten kırdım kafayı.
kizlar merhaba, ben bugun ilk defa puregon u karnımdan kendim yaptım.
fazla acımadı. bu ikinci ignem. persembe gunu dr bakacak yumurtalarıma gelisimine sanırım ona gore ignenin dozajını ayarlayacak.
bu arada da kocama keciboynuzu suyu icirme mucadelesi veriyorum , tadı kotuymus begenmiyor beyfendi. bende aksam sabah ac karınla incir suyu iciyorum. bal tarcın corek otu karısımı yiyorum bakalım faydasını gorecekmiyiz?
kizlar merhaba, ben bugun ilk defa puregon u karnımdan kendim yaptım.
fazla acımadı. bu ikinci ignem. persembe gunu dr bakacak yumurtalarıma gelisimine sanırım ona gore ignenin dozajını ayarlayacak.
bu arada da kocama keciboynuzu suyu icirme mucadelesi veriyorum , tadı kotuymus begenmiyor beyfendi. bende aksam sabah ac karınla incir suyu iciyorum. bal tarcın corek otu karısımı yiyorum bakalım faydasını gorecekmiyiz?
kızlar hamileyimmmmmm
:teytey::hooray::dance::sm_cool:kızlar hamileyimmmmmm
merhabalar ben 6 senelik evliyim yaklaşık 8 aydır korunmayı bıraktık 30 günde bir adet oluyorum. şuan yumurta takibi için doktora başvurdum ama ilaç vermedi sadece yumurtalıkların gelişimin izlemek istedi doktor. adetimin 8. gününden itibaren 4 gün arayla doktoro gidiyorum dün 16. günümdü ve doktorum hala ovulasyon yok dedi bu normalmi çok üzülüyorum adetin 23. günü hormon testi yapacak ve adetten sonrada rahim filmi dedi doğrumu ilerliyorum allah rızası için biri beni aydınlatırsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?