Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptım merakımdan duramadım negatif çıktı. Bugün günümdü olmayınca dedim bi şansımı deneyeyim yine hüsran yine hüsran offfff
önemli değil. bekliyorum ben hâla dün gelmesi lazımdı ama tık yok. dua edin ne olur(
günaydın.malasef daha ses seda yok. kasıklarım ağrıyor karnım şiş gibi değişik bişey ama gelmedi de daha. Evvelki gün test yapmıştım bugün de mi yapsam diye düşünüyorum ama korkuyorum bu kadar üstüne gitmeye. Bilmiyorum yaa öyle işte. sabahtan beri kokulardan o kadar rahatsız oldum ki en sonunda mideyi boşaltmak zorunda kaldım. İnşallah üşütmekten falan değildir . Dua edin inş.
Arkadaşlar tanıdığım bir abla var birkaç gün önce öğrendim bu ablanın dört çocuğu var.birincisü tüp bebek, ikincisi ikizler tüp bebek, en sonuncusu normal hem de bu abla maalesef rahim kanseriymiş.Bunlara rağmen dört çocuklu bir bayan ve o kadar hayat dolu ve pozitif bir insan. Allah yardımcısı olsun. Yani bu çocukların hepsi kanserliyken olmuş. Biz biraz nankörüz galiba ((
ben hâla beklemedeyim .((( sabah test yaptım yine tek çizgi ama 17 haziranda olmam lazımdı.kafam karıştı ooffff