Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 mayısta adet olmam gerekiyordu, hala olmadım her zamanki gibi.:çok üzgünüm:Bir ümit idrar testi yaptım negatif maalesef..Adet olunca klomen tedavime başlayacağım,hayırlısı bakalım.Ya kimisi maşallah hemen hamile oluveriyor,ne ilaç ne bişey.Adet günleri 1 gün geçince biliyorlarki hamileler.Hep hayırlısı olsun diyorum ama kızımda yaşadığım gerilim ve stresi yine yaşamaya başladım,bazen çok bunaltıyor beni bu durum,üzüyor..senağlama
Çok haklısınız canım.Ama inanın sizi bütün kalbimle anlıyorum ve hepcanım bu kadar stres yapma hem anneymişsin zaten ya biz napalım daha hiç hamile kalamadık ki :çok üzgünüm:
canım seninde aşılama olmayacak degil mi dogal yoldan oalcak
kızlar günaydın dün kontrole gittim beş gün klomen kullandım ve dün 11 .gündü.3 yumurtadan bir tanesi gerekli olgunluğa ulaşmış diğerleri küçük kalmış 22mm birtanesi mesela.diğerbi tane daha var onlar 15 mm de kalmış bu kötü bişey mi normal bir kadında bir tane mi yumurt aoluşuyor.bana çatlatma iğne si vurdu.adı vıtrelle göbekten yani akşamdan beri düşünmekten kırdım kafayı.