JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
Yumurta takibi yaptıranların buluşma noktası.
arkadaslar diyorki bir kaç gun kala ovulasyon testi yap cift cizgi cıkarsa hamilesindir diyorlar
Canım onulasyon testi bildiğim kadarıyla LH hormonunu gösteren bi test,hamilelik için gebelik testi alman lazım.
sweet ben adet oldum canım zaten bu ay hiç umudum yoktu ilaçsız takip yapıldı ama yumurtam büyümedi...bikaç ay dinlenmedeyim.sonra aşılama yaptırıcam..
benim yumurtam adetimin 16. gunu 23 mm olmustu acaba catladımı dollendimi cok merak ediyorum yumurta kac cm oldugu zaman catlıyor kızlar
18-20 mm de çatlaması lazım seninki aşırı büyümüş inşallah çatlamıştırda kist olmaz.... benim ki 12. gün 15 mm idi 13. gün çatladı.
ay simdi içime kurt düştü ya dr gitsem mi acaba?
seni paniklettirmek istemem dr. gitmeden önce bi ara konuş istersen...
ingilizce şekerim ya senin branşın.
sweetbaby meslektaşmışız seninle benim de branşım ingilizce.sana dün yazmıştım okudun mu?cevabını bekliyorum
benim yumurtam adetimin 16. gunu 23 mm olmustu acaba catladımı dollendimi cok merak ediyorum yumurta kac cm oldugu zaman catlıyor kızlar
Canım aşağıdaki bilgiyi internetten buldum korkma seninki normal büyüklükte. 27-28mmere ulaşınca aşırı büyümüş oluyo.
FSH yumurtayı çevreleyen follikül hücrelerini de uyararak östrojen hormonunun salgılanmasını sağlar. Bu hormon yumurta gelişimi için temeldir. FSH hormonunun etkisiyle istirahat halindeyken çapı 1-2 mm olan follikülün çapı, 20-25 mm’ye ulaşır.Bu büyüklüğe ulaşan follikül çatlar ve yumurta serbestleşir. Bu olaya yumurtlama (ovulasyon) adı verilir. Adetleri düzenli yani 28-30 günde bir adet gören bir kadında yumurtlama yaklaşık olarak adetin 14-15. günlerine, başka bir deyişle tam ortasına rastlar.
canım benim ya Allah razı olsun yuregime su serptin , Allah ne muradın varsa versin
canım benim ya Allah razı olsun yuregime su serptin , Allah ne muradın varsa versin
Bi şey değil canım inşallah bu ay hamiş kalırsın.:Saruboceq:
adet oldum arkadaşlar.beni listeden silebilirsiniz.artık klomen kullanmayı düşünmüyorum.belki daha sonra.biraz kendi haline bırakıcam
adet oldum arkadaşlar.beni listeden silebilirsiniz.artık klomen kullanmayı düşünmüyorum.belki daha sonra.biraz kendi haline bırakıcam
hayırlısı olsun canım.Bakarsın kendiliğinden hamile kalmışsın.:Saruboceq:
MAYIS AYI LİSTESİ ( 22-05-2009) Deniz39........................................23 mayıs...................31...................3 klomen sonrası bu ay ilaçsız Gülayyusuf....................................2 3 mayıs...................??...................1- klomen Loveli....................... ....................27 mayıs............... ..31...................... ..... ........ 2 / klomen Segahh.........................................28 mayıs.................???......................... ............3/ klomen Raebzah...................................... 29 mayıs.................23...................... . ................2 serophone Modelist25.................................. ............... ......................................... HAZİRAN AYI RufeydeSerra ..............................3 Haziran................23........................ ................????? Demetzeynep...............................10 haziran ..................25....................... . .....serophone Melekanil......................................11 Haziran..............28...................... . ...............???? Nix............................................... ?????????..................24................................ilaçsız biraz ara Aymuel..........................................?????????..................28......................... . ........ilaçsız denicek BekLEMEDE OLANLAR A.akıllı:...................06 Şubat.....................25.................. .... ....2 / klomenli Neşe_206 ..............6 şubat.........................?............... .... ........1 / klomen Patricia ...................09 Şubat ....................28 ........................1 / klomenli Bebişim52...............21 Şubat......................24 ............................1/ klomen serpil2003.............. 28 şubat .................... 27 ........................ 3 Ebrusko1982.............1 Mart.....................???...................... .........??? Bahaarçelik..............14 Mart....................24........................ ...........1/ klomrn-menagon Cucu-pete................17 Mart....................23........................ ..............2/ puregon iğne Cimbomlu.................18 Mart..................???......................... ............ klomen Prenses47...............24 Mart.....................22....................... ..............3 / klomen Gizemx...................25 Mart.....................32..................... .................ilaçsız Bebisko..................25 Mart......................30...................... .................1/ ganophone Yüzdeyüzakrep........???????................... ..2 4............................2/ srophen asli_ist.......................12 Nisan.....................26...................... ........ 1/klomen-ovitrelle Safak_d..................16 Nisan .......................28......................... ...2/klomen Bumuyani.................14 Nisan...................23........................ ..............1/ serpohone Ayhas.......................16 Nisan..................23......................... .............2 / klomen Şafak-d......................16 Nisan................???.......................... ............2/ klomen Ceylan ....................22 Nisan ................... 26 ...................................2 / klomen-ovitrelle Gizemx....................23 nisan.....................???..................... ..........2/ klomen Gul_tamer...............25 Nisan......................23................. ... ......klomen/ganophane Ceylan83................30 Nisan....................26...................... .................4/ klomen AyşeCemre.............???????................... ?? ?........................ ..........???? Ayhas.....................???????................. ...????...............................klomen Bersuu....................????????................ ...?????.............................???? Nurdanurdan (Reyyan86) ...............1 Mayıs .................. 23 .....................................1. aşılama Sever............................................5 Mayıs....................26...................... . ................1. takip Deniz588.....................................16 mayıs...................23...................... ..... bu ay takip yook Sweetbaby17 ......... .....................16 mayıs..................23 ....................................2/ klomenli Nergis55.......................................20 mayıs..................29........................ . ............serophone Sessizfırtına..................................20 mayıs..................28........................ . ..............1-klomen !!!!!!!!!!!!YENİ TARİHLERİNİZİ YA DA GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hamilelerimiz Nesli ..................27.................( 2009 şubat hamilesi) Nazey..................24................( 2009 şubat hamilesi) ZeynepSav...........23.................(2009 mart hamilesi) Funda 72.............36.. .............. (2009 mart hamilesi) Esraie.......................................(2009 mart hamilesi Blue Eye..............27.................(2009 nisan hamilesi) Kayan..................27.................(2009 nisan hamiles Sweetbaby...........26.................(2009 mayıs hamilesi)
beklemedeki arkadaşlar adet tarihlerinizi eklerseniz sevnirim.kızlar ara sıra listeyi yapmaya yardımcı olun olur mu. ha nergiscim
sweetbaby meslektaşmışız seninle benim de branşım ingilizce.sana dün yazmıştım okudun mu?cevabını bekliyorum
canım mesajını görmedim. bir daha yazarsan cevap verirrim tabiki.
swetbaby benim adet tarihim 20 haziran canım
MAYIS AYI LıSTESı ( 22-05-2009) Deniz39........................................23 mayıs...................31...................3 klomen sonrası bu ay ilaçsız Gülayyusuf....................................2 3 mayıs...................??...................1- klomen Loveli....................... ....................27 mayıs............... ..31...................... ..... ........ 2 / klomen Segahh.........................................28 mayıs.................???......................... ............3/ klomen Raebzah...................................... 29 mayıs.................23...................... . ................2 serophone Modelist25.................................. ............... ......................................... HAZıRAN AYI RufeydeSerra ..............................3 Haziran................23........................ ................????? Demetzeynep...............................10 haziran ..................25....................... . .....serophone Melekanil......................................11 Haziran..............28...................... . ...............???? Nix............................................... ?????????..................24..................... ...........ilaçsız biraz ara Aymuel..........................................?? ???????..................28....................... .. . ........ilaçsız denicek Nergis55.......................................20 haziran.................29........................ . ............serophone BekLEMEDE OLANLAR A.akıllı:...................06 Şubat.....................25.................. .... ....2 / klomenli Neşe_206 ..............6 şubat.........................?............... .... ........1 / klomen Patricia ...................09 Şubat ....................28 ........................1 / klomenli Bebişim52...............21 Şubat......................24 ............................1/ klomen serpil2003.............. 28 şubat .................... 27 ........................ 3 Ebrusko1982.............1 Mart.....................???...................... .........??? Bahaarçelik..............14 Mart....................24........................ ...........1/ klomrn-menagon Cucu-pete................17 Mart....................23........................ ..............2/ puregon iğne Cimbomlu.................18 Mart..................???......................... ............ klomen Prenses47...............24 Mart.....................22....................... ..............3 / klomen Gizemx...................25 Mart.....................32..................... .................ilaçsız Bebisko..................25 Mart......................30...................... .................1/ ganophone Yüzdeyüzakrep........???????................... ..2 4............................2/ srophen asli_ist.......................12 Nisan.....................26...................... ........ 1/klomen-ovitrelle Safak_d..................16 Nisan .......................28......................... ...2/klomen Bumuyani.................14 Nisan...................23........................ ..............1/ serpohone Ayhas.......................16 Nisan..................23......................... .............2 / klomen Şafak-d......................16 Nisan................???.......................... ............2/ klomen Ceylan ....................22 Nisan ................... 26 ...................................2 / klomen-ovitrelle Gizemx....................23 nisan.....................???..................... ..........2/ klomen Gul_tamer...............25 Nisan......................23................. ... ......klomen/ganophane Ceylan83................30 Nisan....................26...................... .................4/ klomen AyşeCemre.............???????................... ?? ?........................ ..........???? Ayhas.....................???????................. ...????...............................klomen Bersuu....................????????................ ...?????.............................???? Nurdanurdan (Reyyan86) ...............1 Mayıs .................. 23 .....................................1. aşılama Sever............................................5 Mayıs....................26...................... . ................1. takip Deniz588.....................................16 mayıs...................23...................... ..... bu ay takip yook Sweetbaby17 ......... .....................16 mayıs..................23 ....................................2/ klomenli Sessizfırtına..................................20 mayıs..................28........................ . ..............1-klomen !!!!!!!!!!!!YENı TARıHLERıNıZı YA DA GÜZEL HABERLERıNıZı BEKLıYORUM ARKADAŞLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hamilelerimiz Nesli ..................27.................( 2009 şubat hamilesi) Nazey..................24................( 2009 şubat hamilesi) ZeynepSav...........23.................(2009 mart hamilesi) Funda 72.............36.. .............. (2009 mart hamilesi) Esraie.......................................(2009 mart hamilesi Blue Eye..............27.................(2009 nisan hamilesi) Kayan..................27.................(2009 nisan hamiles Sweetbaby...........26.................(2009 mayıs hamilesi)
BENıM adet tarihim 1 haziran kızlar yumurta takibi yapıldı ama ilaçla degil normal.
RABBİM SEN BİZİ KORU Kayıtlı Üye
slm kızlar benimde 3 aydır yumurta takibim yapılıyor bugün adet gördüm yine pazartesi dr. gitcem 3 ay klomen içtim bakalım bu ay nasıl bi tedavi uygulayacak inşallah tez zamanda gelir bebişler
Börtü Böceğim Bitki Örtüm Kayıtlı Üye
SWEETBABY dün dr a gittim klomen kullanmıştım baktı 20-21 mm olmuş çatlatma iğnesini akşam yaptırabilirsiniz dedi dün iğnemi yaptırdım beraber olacağımız günleri söyledi beklemedeyim şu an ayrıca yine prolaktin düşürücü parlodel yazdı onuda kullanıyorum 29 mayısta progestana başlayacam günde 2 tane sabah akşam 10 gün kullan bekle dediler %30-%40 sonuç bekliyoruz dedi dr niye o kadar şans tanıdıysa bu ayda sonuç alamazsak önümüzdeki ay klomeni sabah-akşam yapacak günde 2 tane hayırlısı olsun bekliyorum canım Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin