arkadaşlar merhaba çok sık yazmıyorum ama beni bilenleriniz var...
aşılama için adet olmayı beklerken ben bugün HAMİLE olduğumu öğrendim:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
hala şoktayım herşeyi kafamdan silip attığım bir dönemde üstelik hiç bir tedavi yada yumurta geliştirici ilaç kullanmadan adet olmayı sabırsızlıkla beklerken hamileyim bu bir mucize rabbime binlerce kez şükürler olsun kimselere evlat hasreti yaşatmasın isteyen herkeslere nasip etsin inşallah...
sveetbaby canım listedeki yerimi değiştir bu arada yaşım artık 26 değil 27 oldu...
umarım herşey yolunda gider değerim yükselir iki gün sonra bana dua edin arkadaşlar bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum...
Hoşbulduk. Evet bende suan takıpteyım :) 28 yasındayım 4.5 yıllık evlıyım son 4 aydır bebıse karar verdık ancak 3 ay olmadı. Daha sonra doktora gıttım ve pco yumurtlama geriliği var dendi. İlk iki ay doktorum ilaçsız yumurtalıkları takip etmek istedi takipte il ayım reglimin 14. günü gittim ve iki yumurtam var 15 mm cuma tekrar gidicem. Doktorum buyuk ihtimalle catlayak ama işimizi şansa bırakmayalım tekrar bakalım dedi. Umarım catlar ve hayırlısıyla bebıs olur. Eger olmazsa onumuzdeki ay ilaca başlıcaz sanırım. Reglim düzensiz ama tahminime göre 8 mayıs olacak. Listeye eklerseniz sevinirim
aşılama için adet olmayı beklerken ben bugün HAMİLE olduğumu öğrendim:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
hala şoktayım herşeyi kafamdan silip attığım bir dönemde üstelik hiç bir tedavi yada yumurta geliştirici ilaç kullanmadan adet olmayı sabırsızlıkla beklerken hamileyim bu bir mucize rabbime binlerce kez şükürler olsun kimselere evlat hasreti yaşatmasın isteyen herkeslere nasip etsin inşallah...
sveetbaby canım listedeki yerimi değiştir bu arada yaşım artık 26 değil 27 oldu...
umarım herşey yolunda gider değerim yükselir iki gün sonra bana dua edin arkadaşlar bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum...
sweetbaby ve raebzeh çok teşekkür ederim allahım sizlere de nasip etsin inşallah bu şaşkınlığı yaşamayı...
ben 2,5 yıldır evliyim evliliğimin ilk ayında hamile kalmıştım 8 haftalıkken düştü 3 ay dinlenme süresi,üstüne 2 ay kistim oluştu ve doğum kontrol hapları ile erittiler ama bu süreç bir yılı buldu...
düşüğümün sebebini daha önce bulunduğum şehirde anlamadılar,tayin ve yeni bir şehir (burdaki üniv hastanesinde daha önceki düşüğümün nedeninin pıhyılaşmadan kaynaklandığını tespit ettiler ve gebeliklerimin sorunlu geçebileceğini buna kendimi hazırlamam gerektiğini söylediler,kanımda pıhtı faktörü çok fazlaymış her gün heparin iğnesi olmam gerekiyormuş...)
bu arada eşimle 6 aylık bir zorunlu ayrılığımız oldu çünkü o tayinini aldıramamıştı hemen...
6 ay da böyle geçti etti 1,5 yıl...bir araya gelince kendimiz deneyelim dedik baktık olmuyor...böylelikle 2 yılı geçti ve doktora gitmeye karar verdik...
ilk ay klomen verdi yumurtam küçük kaldı
ikinci ay klomen dozunu artırdı yumurta gelişti çatlatma iğnesi oldum:negatif
üçüncü ay kist tespit etti dinlenmedesin dedi
dördüncü ay klomen+çatlatma iğnesi sonuç negatif
beşinci ay benim psikolojik etkilenmelerim akrabalarımın dedikoduları onların çocuğu olmuyor tarzındaki lafları kulağıma geldi doktoruma anlattım ağlayarak sen çok etkilenmişsin süreci hızlandıralım falan dedi evet dedim lütfen başka bir tedavi yöntemi yok mu???o zaman dedi rahim filmi çektiriyorsun aşılamaya geçeceğiz dedi...
ben filmi çektirdim götürüp gösterdim sorun yok dedi adet olunca aşılama için gel ilaçlarını yazayım dedi tamam dedim..
(en garip olan ne bir ilaç ne de başka birşey kullanmadığım ay gebe kalmam oldu)
bu arada doktorum benim gibi bir hastası olduğıunu klomenle gebe kalmadığını aşılamaya geçecekleri sıra hamile kaldığını söyledi ne mutlu dedim doktor rahim filmi çekilmesinin hamile kalmayı kolaylaştırdığını söyledi bilginize...
neyse devam edeyim, aşılama olacam heyecanıyla adet olmayı beklerken olmadım 11 gün geçti.göğüslerim alev alev acı çok,doktora gittim izinliymiş kan vereyim dedim ve .....
165,98 çıktı 4 haftalıkmış çok mutlu oldum ama kaybetmekten korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum rabbimin izniyle inşallah herşey yolunda gidecek olumlu düşünmeye çalışıyorum çok önemliymiş...
allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin,hepinize nasip etsin arkadaşlar liste bana uğurlu geldi umarım size de gelir...
sweetbabycim sana çok dua ediyorum inşallah çok mutlu olursun beni hiç yalnız bırakmadın sen...:lepi:
sweetbaby ve raebzeh çok teşekkür ederim allahım sizlere de nasip etsin inşallah bu şaşkınlığı yaşamayı...
ben 2,5 yıldır evliyim evliliğimin ilk ayında hamile kalmıştım 8 haftalıkken düştü 3 ay dinlenme süresi,üstüne 2 ay kistim oluştu ve doğum kontrol hapları ile erittiler ama bu süreç bir yılı buldu...
düşüğümün sebebini daha önce bulunduğum şehirde anlamadılar,tayin ve yeni bir şehir (burdaki üniv hastanesinde daha önceki düşüğümün nedeninin pıhyılaşmadan kaynaklandığını tespit ettiler ve gebeliklerimin sorunlu geçebileceğini buna kendimi hazırlamam gerektiğini söylediler,kanımda pıhtı faktörü çok fazlaymış her gün heparin iğnesi olmam gerekiyormuş...)
bu arada eşimle 6 aylık bir zorunlu ayrılığımız oldu çünkü o tayinini aldıramamıştı hemen...
6 ay da böyle geçti etti 1,5 yıl...bir araya gelince kendimiz deneyelim dedik baktık olmuyor...böylelikle 2 yılı geçti ve doktora gitmeye karar verdik...
ilk ay klomen verdi yumurtam küçük kaldı
ikinci ay klomen dozunu artırdı yumurta gelişti çatlatma iğnesi oldum:negatif
üçüncü ay kist tespit etti dinlenmedesin dedi
dördüncü ay klomen+çatlatma iğnesi sonuç negatif
beşinci ay benim psikolojik etkilenmelerim akrabalarımın dedikoduları onların çocuğu olmuyor tarzındaki lafları kulağıma geldi doktoruma anlattım ağlayarak sen çok etkilenmişsin süreci hızlandıralım falan dedi evet dedim lütfen başka bir tedavi yöntemi yok mu???o zaman dedi rahim filmi çektiriyorsun aşılamaya geçeceğiz dedi...
ben filmi çektirdim götürüp gösterdim sorun yok dedi adet olunca aşılama için gel ilaçlarını yazayım dedi tamam dedim..
(en garip olan ne bir ilaç ne de başka birşey kullanmadığım ay gebe kalmam oldu)
bu arada doktorum benim gibi bir hastası olduğıunu klomenle gebe kalmadığını aşılamaya geçecekleri sıra hamile kaldığını söyledi ne mutlu dedim doktor rahim filmi çekilmesinin hamile kalmayı kolaylaştırdığını söyledi bilginize...
neyse devam edeyim, aşılama olacam heyecanıyla adet olmayı beklerken olmadım 11 gün geçti.göğüslerim alev alev acı çok,doktora gittim izinliymiş kan vereyim dedim ve .....
165,98 çıktı 4 haftalıkmış çok mutlu oldum ama kaybetmekten korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum rabbimin izniyle inşallah herşey yolunda gidecek olumlu düşünmeye çalışıyorum çok önemliymiş...
allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin,hepinize nasip etsin arkadaşlar liste bana uğurlu geldi umarım size de gelir...
sweetbabycim sana çok dua ediyorum inşallah çok mutlu olursun beni hiç yalnız bırakmadın sen...:lepi:
kızlar ben iki gün yokum. anneme gidiyoruz. pazar görüşürüz. bol bol sohbet edin gelince okuyım. öptümmmmmmmmmmmmmmmmm sizleriiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar günaydın, bu yumurtlama takibi nasıl yapılıyor. aşamaları neler. hergün gitmekmi gerekioyr doktora. biz ilçedeyiz ve beğendiğim bir doktor yok kadın doğumcuolarak. ile gitmem gerekir oda 2 saat uzaklıkta. bu ilaçları nasıl kullanıyosunuz. adetin kaçıncı günü başlanıyo. biraz bilgi verirmisiniz
canım benim bu haplar polikistik over hastaları için kullanılıyor bu haplar yumurta tembelliği olanlar kullanıyorlar.bu haplar klomen,gonaphene,serophene vb, haplar..bu hapları bazı dr lar adetin 3,günü bazıları adetin 5.günü içmeye başlanıyo..ama dr unun önce ultrason ve hormon tahlilleri yapması lazım sonra hapları kullanman lazım...yani bence kendin alıp kullanamazsın..sonuçta yine hapları kullandıktan sonra dr gidip ultrasonla bakılması lazım yumurtalar büyümüş mü diye..eğer dr a gitmezsen büyüyen yumurta iğneyle veye kendiliğinden çatlamazsa kiste çeviriyo...tekrar soracağın olursa yaz canım ...ben her zaman cevaplarım..istersen ildeki bir drun telefonunu al netten..ara o seni yönlendirsin canım..Şeniz..
raebzehcim sana yazmıştımkızlar herkese hayırlı cumalar..Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul eylesin..amiiinnn..
kızlar benim göğüslerim ağrıyo sızlıyo iki gündür bunlarda hamilelik belirtisi mi..ben kızımda hiç böyle bişey hatırlamıyorum..kasıklarımda adet olcam gibi ağrıyo kaç gündür,akıntımda oluyo..acaba bunlar belirti sayılır mı? öptüm canlarııımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?