sweetbaby ve raebzeh çok teşekkür ederim allahım sizlere de nasip etsin inşallah bu şaşkınlığı yaşamayı...
ben 2,5 yıldır evliyim evliliğimin ilk ayında hamile kalmıştım 8 haftalıkken düştü 3 ay dinlenme süresi,üstüne 2 ay kistim oluştu ve doğum kontrol hapları ile erittiler ama bu süreç bir yılı buldu...
düşüğümün sebebini daha önce bulunduğum şehirde anlamadılar,tayin ve yeni bir şehir (burdaki üniv hastanesinde daha önceki düşüğümün nedeninin pıhyılaşmadan kaynaklandığını tespit ettiler ve gebeliklerimin sorunlu geçebileceğini buna kendimi hazırlamam gerektiğini söylediler,kanımda pıhtı faktörü çok fazlaymış her gün heparin iğnesi olmam gerekiyormuş...)
bu arada eşimle 6 aylık bir zorunlu ayrılığımız oldu çünkü o tayinini aldıramamıştı hemen...
6 ay da böyle geçti etti 1,5 yıl...bir araya gelince kendimiz deneyelim dedik baktık olmuyor...böylelikle 2 yılı geçti ve doktora gitmeye karar verdik...
ilk ay klomen verdi yumurtam küçük kaldı
ikinci ay klomen dozunu artırdı yumurta gelişti çatlatma iğnesi oldum:negatif
üçüncü ay kist tespit etti dinlenmedesin dedi
dördüncü ay klomen+çatlatma iğnesi sonuç negatif
beşinci ay benim psikolojik etkilenmelerim akrabalarımın dedikoduları onların çocuğu olmuyor tarzındaki lafları kulağıma geldi doktoruma anlattım ağlayarak sen çok etkilenmişsin süreci hızlandıralım falan dedi evet dedim lütfen başka bir tedavi yöntemi yok mu???o zaman dedi rahim filmi çektiriyorsun aşılamaya geçeceğiz dedi...
ben filmi çektirdim götürüp gösterdim sorun yok dedi adet olunca aşılama için gel ilaçlarını yazayım dedi tamam dedim..
(en garip olan ne bir ilaç ne de başka birşey kullanmadığım ay gebe kalmam oldu)
bu arada doktorum benim gibi bir hastası olduğıunu klomenle gebe kalmadığını aşılamaya geçecekleri sıra hamile kaldığını söyledi ne mutlu dedim doktor rahim filmi çekilmesinin hamile kalmayı kolaylaştırdığını söyledi bilginize...
neyse devam edeyim, aşılama olacam heyecanıyla adet olmayı beklerken olmadım 11 gün geçti.göğüslerim alev alev acı çok,doktora gittim izinliymiş kan vereyim dedim ve .....
165,98 çıktı 4 haftalıkmış çok mutlu oldum ama kaybetmekten korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum rabbimin izniyle inşallah herşey yolunda gidecek olumlu düşünmeye çalışıyorum çok önemliymiş...
allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin,hepinize nasip etsin arkadaşlar liste bana uğurlu geldi umarım size de gelir...
sweetbabycim sana çok dua ediyorum inşallah çok mutlu olursun beni hiç yalnız bırakmadın sen...:lepi: