- 1 Temmuz 2008
- 2.896
- 8
- 41
listeden beni silebilirsin canım yeni adet tarihimi bilmiyorum çünkü bu ay 5 gün geçmişti heralde klomendendir
tamam canım. sıkma canını ama. tahmini bi tarih yaz canım ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
listeden beni silebilirsin canım yeni adet tarihimi bilmiyorum çünkü bu ay 5 gün geçmişti heralde klomendendir
canııımmmm ben hamileymişimmmmm ama düşük tehlikesi varmış hsg 61.5 dua edin bana :Saruboceq:tamam canım. sıkma canını ama. tahmini bi tarih yaz canım ya.
inş.bebeğin tutunur canım sevindim senin adına hayırlısı olsun inş.canııımmmm ben hamileymişimmmmm ama düşük tehlikesi varmış hsg 61.5 dua edin bana :Saruboceq:
inş.bebeğin tutunur canım sevindim senin adına hayırlısı olsun inş.
canııımmmm ben hamileymişimmmmm ama düşük tehlikesi varmış hsg 61.5 dua edin bana :Saruboceq:
teşekkür ederim canım darısı size inşallah:Saruboceq:Ayyy canımm ne güZel yaaa çok tebrik ederimmm Korkma bitanem gün geçtikce değerlerin katlanır inşallah Allah sana ve bebişine sağlık versinnnalkisalkisalkisalkisalkisalkis
teşekkür ederim canım darısı size inşallah:Saruboceq:
Kızlar bende bugün doktora gittim 2 yumurtam oluşmuş.Doktor gün aşırı ilşki dedi çatlatma iğnesi yapmadı bakalım hayırlısı inşallah tutar ya
canııımmmm ben hamileymişimmmmm ama düşük tehlikesi varmış hsg 61.5 dua edin bana :Saruboceq:
nergis55 - sweetbaby canlarım ikinci bebeği istiyoruz adetimin 5. gününden itibaren günde 1 tane olmak üzere serephone içtim aslında dr bana gonaphone yazmıştı ama piyasada yokmuş ilacımı 5 gün kullandım 2 gün sonra dr gittim yumurtalarıma baktı 3 tane gördü biri 16mm biri 17mm biri 18mm di 18mm olunca veriyorlarmış herhalde çatlatma iğnesini 2 gün sonraya çatlatma iğnesi yazdı yapıldım aynı gün ve devamındaki 2 gün beraber olun dedi folic plus verdi bebe aspirini verdi günde yarım iç dedi bide mayısın 1 inde progestanı kullanmaya başla dedi bide bende prolaktin yüksekliği vardı onu düşürmek içinde parlodel verdi oda bugün son inşallah. aslında eşimde sperm hareketsizliği vardı dr klomen evicap l-arginine verdi 3 ay kullandı değerleri düzelmiş dr bu şartlarda eşinizin hamile kalması lazım demiş onun için ben gittim doktoruma ilk bebeğimde gebe kalmadanda prolaktinim yüksekti ayrıca eşim varikosel ameliyatı oldu şimdi 9 aydır korunmuyoruz dr eşime bu ilaçları yine kullan değerler aynı kalsın en azından demiş oda kullanıyor bende ilaçlarımı kullanıyorum hayırlısı bekliyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin. İlginiz için çok teşekkür ederim kızlar.
canım zaten eşim zorla teste götürdü beniAmin canım aminnnn, eşine söyledinmi nasıl karşıladı ??
ilk bebeğinmi? ne kadardır istiyodun aayyyy bir de belirti varmıydı???bende aşılama oldum beklemedeyimde çok sordum galibaalkisalkisalkis
nergis55 - sweetbaby canlarım ikinci bebeği istiyoruz adetimin 5. gününden itibaren günde 1 tane olmak üzere serephone içtim aslında dr bana gonaphone yazmıştı ama piyasada yokmuş ilacımı 5 gün kullandım 2 gün sonra dr gittim yumurtalarıma baktı 3 tane gördü biri 16mm biri 17mm biri 18mm di 18mm olunca veriyorlarmış herhalde çatlatma iğnesini 2 gün sonraya çatlatma iğnesi yazdı yapıldım aynı gün ve devamındaki 2 gün beraber olun dedi folic plus verdi bebe aspirini verdi günde yarım iç dedi bide mayısın 1 inde progestanı kullanmaya başla dedi bide bende prolaktin yüksekliği vardı onu düşürmek içinde parlodel verdi oda bugün son inşallah. aslında eşimde sperm hareketsizliği vardı dr klomen evicap l-arginine verdi 3 ay kullandı değerleri düzelmiş dr bu şartlarda eşinizin hamile kalması lazım demiş onun için ben gittim doktoruma ilk bebeğimde gebe kalmadanda prolaktinim yüksekti ayrıca eşim varikosel ameliyatı oldu şimdi 9 aydır korunmuyoruz dr eşime bu ilaçları yine kullan değerler aynı kalsın en azından demiş oda kullanıyor bende ilaçlarımı kullanıyorum hayırlısı bekliyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin. İlginiz için çok teşekkür ederim kızlar.
canım zaten eşim zorla teste götürdü beni
ben ümitli diildim çünkü klomen geciktirdi ve de kist yaptı demiştim
eşim mutlu ama daha tehlikeli
ben daha erken diorum ama anlamıyo
ben pkoluyum eşim de hareket sorunu var ama tedavi olduk
1.5 yıldır istedim ama gelmedi
3.yumurta takibimdi 2 klomen +ovitrelle
belirti hiç yoktu sadece cacık istedi canım o kadar tesadüftü belki ben de ara ara olur çünkü
bol şans sana
umarım iyi haberlerini alırız canım...
Kızlar benimde reglime 1 hafta kadar var ve yaklaşık 4-5 gundur göğüslerimde şişlik var ve göğüs uçlarım kopacak gibi acıyor. Birde çok gazım var. İnşallah bunlar bebiş belirtelidir. Benim reglimden 2-3 gun önce göğüslerim şişerdi. Hadi bakalım hayırlısı.....
kayan tebrikler canım umarım bişey olmaz çoook dua ediyoruz tüm k.k.ve herkeze
nergis55 inş.senin bebişte tutar tatlım
bende ya 9.u ya 11 gibi gidicem doktora yumoşlar ne alemde bakalım