SWETT CANIM BENİM YEN REGL TARİHİM 6 MAYIS İLACA BAŞLADIK BUGÜN 2. KLOMEN (FEMERA DİYE Bİ İLAÇ) TEDAVİM, HAFTAYA P.TESİ KONTROLE GİDECEĞİM ARKADAŞLAR DUA EDİN BU AY AŞILAMA YAPTIRIYORUZ ALLAH HEPİMİZE MİNİK YAVRULARIMIZI SAĞLICAKLA GÖNDERSİNNN
:Saruboceq:
ayyy canım inşallah. her şey dilediğin gibi ve hayırlısıyla olur. klomen kullanıcaksın bi ilaç daha demişsin o ne için onu anlamadım.inşallah canım işe yarar ve bebişin gelir. gelişmelerini paylaş bizimle tamam mı. habersiz bırakma tamam mı canım.
kızlar ben hiç iii değilim. adetime daha bir hafta var ama sanırım bu ay da olmadı. çok umutluydum en başta. ama benim adet öncesi bacağım ağrır ve bacağım ağarımaya başladı. moralim bozuk yani. bence olmıcak. ya çok istiyorum ama keşke bilmek mümkün olsa. üfffffffffffffffffffffffff canım çok sıkkınnnnnnnnnn
kızlar ben hiç iii değilim. adetime daha bir hafta var ama sanırım bu ay da olmadı. çok umutluydum en başta. ama benim adet öncesi bacağım ağrır ve bacağım ağarımaya başladı. moralim bozuk yani. bence olmıcak. ya çok istiyorum ama keşke bilmek mümkün olsa. üfffffffffffffffffffffffff canım çok sıkkınnnnnnnnnn
kızlar ne bileyim bi hüzün çöküyo üstüme ara ara. olmıcak heralde diyorum. annemle konuştum az önce azarladı beni. böle kötü düşünürsen olmaz tabi die. ya ne bileyim bacağım ağrıyo umudum kırılıyo. bi de ara ara çok hafif batmlar. sanki adet olcakmışım gibi. neyse düşünmemeye çalışayım. sonuçta haftaya çarşambadan önce bilemicem. umarım olur ama ya.
selam kızlar..bende tedaviye bu ay başladım..sweetybaby beni listenize ekler misiniz canım.benim 2.5 yaşında kızım var 2.bebiş için tedavi görüyorum..son adet tarihim 1 nisan..adetimin 3.günü serophene başladım..bu c.tesi kontrolüm var dr da yumoşlar büyüdü mü diye..yaşım 23...öptüm canlarıım..
canım olman gereken adet tarihini yaz. ekliyeyim .umrım 2. bebiş de gelir. daha yaşın da küçükmüş. bi de 2. bebek. hadi hayırlısı
canım benim evetyaşım küçük ama görüntü olarak büyük gösteriyorum..eşim 32 yaşında onun için acelem yoksa aslında daha istemiyordum 2.yi..adetim belli olmuyo ama nisanın 1.inde oldum en son, yeni adet tarihim 1 mayıs canım..teşekkür ederim sweety cim..öptüm canım benim...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?