E
esraie
Ziyaretçi
demi ama herkes iş tuttu herhalde sweetcim:)) ben çalışmıyorum şuan :)) çalışanlara bol şansss
bencede kolay gelsinkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demi ama herkes iş tuttu herhalde sweetcim:)) ben çalışmıyorum şuan :)) çalışanlara bol şansss
günaydin kizlar,insallah herkes iyidir..
gecen hafta test yapmistim negatif cikmisti..herkes kizdi bana daha erken diye..
bosu bosuna 15 gün sonra gel denmiyor diye..ama iste kafam karisti..
yarin testim var..bakalim sonuc ne cikicak..heyecanliyim...
dua edin nolur
inşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin.ya bizim de bebişimiz gelicekmi acaba bu ay. ilk başta çok umutluydum ama şimdi duruldum niye bilmiyorum. eşim de hasta biraz üşütmüş.olmıcak gibi geliyo. Allahım bişze yardım et lütfennnnnnnn.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlarr liste nerde
ben adet oldum geckmeli olarak ve yeni tarihim 1 mayıs
aşılamaya başladım bu ay dualarınızı esrgemeyin nolur
canim cok sagol..insallah güzel haberler getiririm size:Saruboceq:
sende moralini bozma,ümitsizlige kapilma canim ya..
durumlar nasil?biliyorsun ki maalesef cok takip edemiyorum:çok üzgünüm:
durumlar nasıl olsun listede en erken arkadaşımız 12 nisanı bekliyo. yani 12sinden sonra heyecenlı olacak baya. ben de bu ay merional iğne kullandım.yumurtalarım gayet iyi gelişti çatlatma iğnesi de oldum bakalım beklemedeyiz. sonuç umarım hayırlısı olur ve yüzümüz güle. Allah bize de bebişlerimizi versin lütfennnnnnnnn. ya korkuyorum. ne umut etmek ne de ümitsizlenmek istiyorum ama ne biliyim bi tuhafım.
kızlar bende cok korkuorum ınsallah bu ay barı yuzumuz guler hepımızın.ıgnemı vurduralı bugun 9.gunum son ıkı gundur kasıklarımda sag lı sollu batmalı agrılarım oldu.buaksam bıraz agrılarım dındı ve son 2 gundur akıntımda cogaldı.ılaclardan mı kaynaklanıyo artık bılmıyorum.sızlerın ıgnenızı vurduralı kac gun oldu ve gıbı degısıklıkler oluyo sızlerde??
kizlar kan verdim ama sonuc yarin cikicak..
evde idrar testi yaptim,maalesef negatif...
umutlar baska aya kaldi...sanirim 9.ayda yeniden baslarim,cünkü artik ne fiziksel nede ruhsal acidan yeniden onca ilaci kaldiracak gücüm yok...
sweetbaby canim bi süre bebek fikrini kafamdan cikarmaya karar verdim..zaten uzun süre evde olmayacagim...istersen beni listeden silebilirsin,bosuna kalabalik etmeyim...
herseyicin tesekkürler canlar...
saglicakla gelsin insallah bebekleriniz...
İSİM.......................TARİH:............. .... ..... YAŞ...................... Tedavi ve takip bilgileri( 05 nisan 2009)
NİSAN AYI LİSTESİ
asli_ist.......................12 Nisan.....................26...................... ........ 1/klomen-ovitrelle
Blue Eye................. 13 Nisan.................. 26 ........................ ..............5
Bumuyani.................14 Nisan...................23........................ ..............1/ serpohone
Sweetbaby ..............15 Nisan ..................25 ....................... .............2/ merional
Aymuel.....................15 Nisan..................28......................... . ..............2/ klomen
Ayhas.......................16 Nisan..................23......................... .............2 / klomen
Şafak-d......................16 Nisan................???.......................... ............2/ klomen
Deniz588.................17 Nisan....................23...................... ............3/ ilaçlı
Ceylan ....................22 Nisan ................... 26 ...................................2 / klomen-ovitrelle
Kayan......................23 Nisan................ ....27...............................2/ klomen
Loveli....................... 24 Nisan............... ......31...................... ..... ........ 1 / klomen
Gul_tamer...............25 Nisan......................23................. ... ......klomen/ganophane
Ukla ..................... 25 Nisan ......................30.......................... ....... ..2/ ilaçlı
Deniz39..................25 Nisan.......................31.................... . ................3 klomen-ovitrelle
Ceylan83................30 Nisan....................26...................... .................4/ klomen
AyşeCemre.............???????................... ?? ?........................ ..........????
Ayhas.....................???????................. ...????...............................klomen
Bersuu....................????????................ ...?????.............................????
MAYIS AYI LİSTESİ
Nurdanurdan (Reyyan86) ...............1 Mayıs .................. 23 .....................................1. aşılama
BEKLEMEDE OLANLAR
A.akıllı:...................06 Şubat.....................25.................. .... ....2 / klomenli
Neşe_206 ..............6 şubat.........................?............... .... ........1 / klomen
Patricia ...................09 Şubat ....................28 ........................1 / klomenli
Bebişim52...............21 Şubat......................24 ............................1/ klomen
serpil2003.............. 28 şubat .................... 27 ........................ 3
Ebrusko1982.............1 Mart.....................???...................... .........???
Bahaarçelik..............14 Mart....................24........................ ...........1/ klomrn-menagon
Sweetbaby17 ......... 15 Mart....................23 ....................................1/ klomenli
Cucu-pete................17 Mart....................23........................ ..............2/ puregon iğne
Cimbomlu.................18 Mart..................???......................... ............ klomen
Prenses47...............24 Mart.....................22....................... ..............3 / klomen
Gizemx...................25 Mart.....................32..................... .................ilaçsız
Bebisko..................25 Mart......................30...................... .................1/ ganophone
hulyaeyup...............31 Mart.....................26....................... ................2
Yüzdeyüzakrep........???????................... ..2 4............................2/ srophen
kızlar haber verin lütfen bizeeeeeeeeeeee
Hamilelerimiz
Nesli ..................27.................( 2009 şubat hamilesi)
Nazey..................24................( 2009 şubat hamilesi)
ZeynepSav...........23.................(2009 mart hamilesi)
Sevimli.....................................(2009 mart hamilesi)
Funda 72.............36.. .............. (2009 mart hamilesi)
Esraie.......................................(2009 mart hamilesi)