kızlar ben haber veremedim birinci takip başarısız.şimdi klomene başaldım tekrar pazartesi doktora gidicem yumoşlara bakcaz pazartesi veya salı iğnemi lursam ayın 15i gibi adet olurum.(umarım olmam)
kızlar ben adet oldum dr bana klomen verdi adetin 12 günü gel dedi klomen yumurtaların gelişmesi için değil mi ama benim yumurtlamamda bişey yok yumurtluyorum sizce neden eşimin morfoloji sorunu var e vitamini kullanıyor bana ilaç verdi doğru mu yaptı
canım adet tarihim 24nisan umarım olmam ve anne olurum
vayy be sıradaki kurban benim desenize hehh bu ayıda bitirdik desenize yaaa 2 3 günüm kaldı şurdaa inşallah kavuşurum bebişime ama hiç öle bi his yok içimdee
merhaba canım.
hm seni yeni gördüm çok saol ya kimse beni görmedi sandım herkes uyuyo heralde nerdeler:uhm:
kayan hoşgeldin canımmm
hoşgeldin canım armıza.sen de yumurta takibine başlayanlardansın. anlat bize biraz kendini. kaç yaşndasın. nezamandır bebek istiyosun. yeni başladın tkibe. hangi ilacı kullanıyosun.sorununvar mı anlat. bu arada olasıadet tarihini de ver seni listemize ekleyelim.
ceylan senle hem yumoş hapımız hem de iğnemiz aynı onu fakettim bakem nolcek bu ilaçlar işe yareycek mibenneyaptımkivayy be sıradaki kurban benim desenize hehh bu ayıda bitirdik desenize yaaa 2 3 günüm kaldı şurdaa inşallah kavuşurum bebişime ama hiç öle bi his yok içimdee
kızlar neler yapıyorsunuz.bir şeye dikkat ettim.genlede arkadaşlar listeye isimlerini yazdırıyolar ama çok fazla paylaşımda bulunmuyolar.yyumurta takipleri esnasında neler yaşıyoruz. doktorlarımıza ne sormamız gerek gibi. ya da daha başka şyler. sonuçta önemli olan paylaşım. yanlış mı düşünüyorum
ben yarın sabah yine kontrole gidiyorum. bakalım yumoşlr ne durumda. inşallah her şey güzel gelişir
vayy be sıradaki kurban benim desenize hehh bu ayıda bitirdik desenize yaaa 2 3 günüm kaldı şurdaa inşallah kavuşurum bebişime ama hiç öle bi his yok içimdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?