Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım. neden bukadar değişik ilaçlar .benim d eyumurtalıklarım polikistik overmiş ama bana sadece klomen ve iğne dedi. hiç bişey de demedi başka hassas olur falan diye. pek bilgi vermei yani. kaç yumurtan oldu. iğnelerle sayısı çoğaldımı baya. ben çok merak ediyorum.naıl işe yarıcakmı diye.
ne güzel canım bak ilk takibin gayet güzel geçmiş.acaba bukadar zaman neden olmadı. eşinde problem olmasın spermiyogram yapıldımı ona. benim ilk takibim hüsrandı yumurtam gelişmemişti. ikincisinde büyüyen yumurtamın gelişimi geriledi. şimdi adet olunca hem klomen hem iğne kullancam umarım işe yarar.
sağol canım benim.evet yumurta takibi yaptırdım rabbimde ol dedi oldu.acaip keyikliyim.inşallah tamamına erdirir rabbim bu kez.fundacım çok çok tebrik ederim cnm yaaaa
çok fazla beklediğini biliyordum testin harika kopkoyu
kan testin de süper bi sonuç
sen yumurta takibi yaptırmışmıydın
adetin kaç gün geçtikten sonra yaptırdın bu testleri
bi de malum belirtiler?????
fundacım okadar çok sevindimki allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kucağınıza alırsınız işallah testi görünce çok heycanlandım süper bir haber nasıl bir tedavi yapıyordun
canlarım heyooooooooooooooooo hamişiiiiiiiiiiim rabbim hepinize nasip etsin kan tahlilimde 1371 çıktı.hepinizi çok seviyorum.[/QUO
Canım hayırlı olsun çok sevindim. sana bişe sormak istiyorum benimde kabızlık dışında bu belirtilerin hepsi var fakat kasık ağrısı çok fazla yalnız adet olacakmışım gibi alttan olan bi ağrı sendede var mı bana ara sıra geliyo kramp şeklinde. tekrar hayırlı olsun kendine dikkat et....
canlarım heyooooooooooooooooo hamişiiiiiiiiiiim rabbim hepinize nasip etsin kan tahlilimde 1371 çıktı.hepinizi çok seviyorum.
ah bu ilaçlar iğneler ömrümü yedi.. kilo aldırdı bi kere... moralimi hepten sıfıra düşürüyo bu durum.. normalmi bu ilaçlarla kilo alıyo olmam, kullanan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum..sevgiyle kalın..
selam kızlar rahim filmim güzel çıktı eşimin spermleri güzel hareketlilik güzel morfoloji %4 e vitamini verdi hayırlısı artık sorun ne biliyorum içim rahat bu açıdan
ah bitanem,bende merak ediyorum ne olucagini...
20 tane yumurtam var suan..50 günü gecti sanirim ignelere baslayali..ilk basta 37mg yaptik,sonra yavas yavas 40-50-60...yükselttik..suan 125mg igne yapiyorum.ben bunu özellikle sordum neden birden 300mf falan verip büyütmüyorsunuz yumurtalari diye..
bana"senin yumurtalarin zaten hassas,eger birden yüksek doz verirsem istedigimiz sonucu alamadan büyür öylece kalir dedi...iyi bi doktor secmek cok önemli,bu benim bilmem kacinci doktorum..sükür ki cok memnunum suan cünkü 3 tane profesör ayni anda ortak tedavi uyguluyorlar klinikte...ücününde ayni seyleri söyleyip desteklemeleri güc veriyo bana,yoksa bu 50 günde coktan mahvolmustum ben
eşimin spermiyogramı yapıldı doktorumuz her türk erkeğinde olması gerek düzeyde dedi
yani normal bi problem yok dedi. biz 2 yıl korunmadık ama eşimle öle sık sık birlikte olamıyorduk iş dolayısı ile birde öle aman aman olsun diye bir gayretimiz olmadı işin gerçeği ama artık olsun istiyoruz rabbimin izni ile.. bilemiyorum bakalım benim sağ ve sol yumurtalrım kendiliğinden büyüdüler ve çatladılar ve en son gittiğimde de doktorum yumurtlama olmuş dedi sevindim tabi ama ayın 14 ünde başlamam için progesteran ilacı verdi 10 ngün kullan ve ayın 18 inde progesteran için kan tahlili yaptır sonucu al bana gel dedi folıc plus kullanmamı söyledi günde 3 adet ama yazılanları okuyunca kafam karışıyor
doktoruma sordum işte birlikte olalım mı eşimle dedim oda bana canınız ne zaman isterse o zaman birlikte olun dedi yani yumurtlama olmuş ise bizim sık sık birlikte olmamız gerekmiyormu cnm ama doktorum canınız ne zaman isterse dedi bana bi akıl verirmisin cnm
umarım inşallah senin tedavinde başarıyla sonuçlanır bana dua et canım off hepimizin rabbimin merhabetine ihtiyacımız var RABBİM BİZE MERHAMET ETSİN (AMİN)
ne iğnesi kullanıyosun canım yumurtaları büyütmek içinmi. bend ebaşlıcam da kilo almak istemiyorum. umarım almam.