Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ArkadaŞlar hamİleyİm bugÜn doktora gİttİm....
Lİstedİn 4. HamİŞİyİm bende ozaman dÜn akŞam ÖĞrendİm arkadaŞlar herkese Çok teŞekkÜrler allah herkese nasİp etsİn
Lİstedİn 4. HamİŞİyİm bende ozaman dÜn akŞam ÖĞrendİm arkadaŞlar herkese Çok teŞekkÜrler allah herkese nasİp etsİn
ArkadaŞlar hamİleyİm bugÜn doktora gİttİm....
canım çok tebrik edrim. çok sevindim. ben de pko var demiştin sanırım bende de var. nezamandır istiyodun anlatsana biraz.ya benim adet düzensizliğim yok ama yumurtalıklarım polikistik over görünümündeymiş. bu ay klomen kullandın sanırım. kaç gün kaç tane. bir de kaç yumurtan oluşmuştu. ben de pek işe yramadı bana hem iğne ham klomen uygulancak.
yeni hamişlerimizi kutluyorum maşallah listemiz nasılda birden hareketlendi....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:allah inşallah sağ salim kucaklarınıza almayı nasip eder arkadaşlar...
bu arada ben hala adet olmadım gecikiyorum 7 sinde bekliyordum göğüs uçlarım sızlıyor idrarda ki gebelik testlerinden yaptım sabah negatif çıktımirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir bakalım gecikme umarım kistten falan kaynaklanmıyordur...
senin adına da çok sevindim canım. güne güzel başladık. sen de öykünü anltsana biraz ki biz de umutlanalım. ben de gün sayıyorum adet olayım hemen diye. tadvi sürecim başlıcak.Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.
5 yıllık evliyim ilk 6 ay korunduk sonrasında korunmadık ama baktık olmuyor doktora başvurduk ama nereye gittiysek herkes ya para istiyordu bunu genelde özeller yapıyordu devlette git gelle uğraştırıp bişey yapmıyordu velakin böyle 4 yıl geçti geçen kasımda süleymaniyeden tüp bebek raporu almak için uğraştık rapor çıktı ama alamadık bi türlü sonra özelden tüp bebek yaptırdık sonuç pozitifti ama 6 haftalık düşük yaptım düşükten sonra ilk adetimde özel bi doktora gittim 1. yumurta takibi yaptık yumurtalar çatladıktan sonra progestan kullanıp yatak istirahati önerdi dr. ama negatifti 2. ay da aynı şeyleri yaptık bizde sorun eş faktörü olduğu için ilaçları eşime verdi yurtdışından gelen bi ilaçla dr. sayesinde dün adetimden 4 gün geçtikten sonra gittim küçücük bi kesenin oluştuğunu söyledi böyle bi hikayem var uzun oldu ama :enbuyukkk:
aranıza yeni katıldım arkadaşlar benide listeye eklermisinizİSİM.......................TARİH:................. ..... YAŞ...................... Tedavi ve takip bilgileri( 09 Mart 2009)
MART AYI LİSTESİ
Funda 72................. 11 Mart.....................36.. ..............................1
AyşeCemre...............12 Mart...................???........................ ..........????
Deniz588.................14 Mart....................23...................... ............2/ ilaçlı
Bahaarçelik..............14 Mart....................24........................ ...........1/ klomrn-menagon
Sweetbaby17 ......... 15 Mart....................23 ....................................1/ klomenli
Sweetbaby ..............17 Mart ..................25 ....................... .............1/ klomen
Cucu-pete................17 Mart....................23........................ ..............2/ puregon iğne
Cimbomlu.................18 Mart..................???......................... ............ klomen
Aymuel.....................18 Mart..................28.......................... ..............1 / klomen
Reyyan86 ...............22 Mart .................. 23 .....................................3 / klomen+menogon
Ceylan ....................22 Mart ................... 26 ...................................1 / klomen
Prenses47...............24 Mart.....................22....................... ..............3 / klomen
Ukla ..................... 25 Mart ......................30.......................... ....... ..2/ ilaçlı
Gizemx...................25 Mart.....................32..................... .................ilaçsız
Loveli......................27 Mart.....................31...................... ..... ........ 2/ilaçsız
Ceylan83................30 Mart....................26...................... .................3/ klomen
hulyaeyup...............31 Mart.....................26....................... ................2
Yüzdeyüzakrep........???????.....................2 4............................2/ srophen
BEKLEMEDE OLANLAR
A.akıllı:...................06 Şubat.....................25...................... ....2 / klomenli
Neşe_206 ..............6 şubat.........................?................... ........1 / klomen
Kedi79 ..................07 Şubat ....................29 ....................... 1
Patricia ...................09 Şubat ....................28 ........................1 / klomenli
Bebişim52...............21 Şubat......................24 ............................1/ klomen
Gul_tamer...............24 şubat......................23.................... ......klomen/ganophane
serpil2003.............. 28 şubat .................... 27 ........................ 3
Ebrusko1982.............1 Mart.....................???...................... .........???
Blue Eye................. 7 Mart ................... 26 ........................ .........4
Hamilelerimiz
Nesli ..................27.................( 2009 şubat hamilesi) :CüvCüv:
Nazey..................24................( 2009 şubat hamilesi) :CüvCüv:
ZeynepSav...........23.................(2009 mart hamilesi):CüvCüv:
Sevimli.....................................(2009 mart hamilesi):CüvCüv:
arkadaşlar beklemede olanlar ltfn ne durumdasınız haber verin merak ediyoruzzz ama
Şuan kİmse yok galİba ben bu sİteyİ pek kullanmayı bİlmİyorum bİ yanlıŞlıklar yaparsam kusura bakmayın artı benİ yÖnlendİrİsenİz sevİnrİrİm
Şİmdİlİk İyİ akŞamlar