Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim tatlım, tüm yorgunluğum gitti gece gece:1hug:
Kızlar hamileyiiiim.Bugün kan testi yaptırdım.Ama hala inanamıyorum.Saırım daha 2 haftalık.Tahmin ettiğim gibi bir sonraki adet tarihime yakın bir zamanda yumurtlama oldu galiba.Güzel ALLAH ım isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu.Hepiniz için dua ediyorum.İnşaallah nesli ve ben uğurlu geliriz.
merhaba kizlar...
umarim herkes iyidir...
ben listede yokumsenağlama
Sağol canım benim.:1hug: Kan değerim 2225 çıktı.
kızlar mrh benide ekleyin listeye bende bugün başladım takibe dr klomen ve ovilveıle iğne verdi adetimin 3. günüydü 5.gününde ilacı sabah akşam kullan 12.gel iğne yapılcak dedi.inş. işe yarar 19aylık evliyim ama 8 aydır korunmuyoruz bebiş olmadı dr gittik eşimin değerleri normel bendede rahim yumurtalık hiç bir problem çıkmadı takibe aldı.hayırlısı Allah isteyen herkese biran önce verir inş. burdan nesli ve nazeyi tebrik ediyorum dua etsinlar hepimiz için bizde tadalım...
bende yumurta takibi yapıyorum bizde sorun eşimde tüp bebek yaptırdık sonra düşük yaptım doktorum gebelik oluşmuşken biraz tedaviyle deneyelim dedi ilk denememizde günüm geçti ama olmadı bu ay ikinci denememiz ve bugün adet günüm belirtimde yok geçen ayki kötü günlerden sonra umutlanamıyorum sanırım yine hüsran test yapmaya gücüm yok şuan yine negatise çok üzülecem sizlerdede böyle gecikmeler oluyormu bide ben çatlatma iğnesi yamıyorum sadece klomen kullanıyorum yumurtalarım kendiliğinden çatlıyor çatladıktan sonra progestan kullanıyorum ve tam yatak istirahati veriyor doktorum
kızlar mrh benide ekleyin listeye bende bugün başladım takibe dr klomen ve ovilveıle iğne verdi adetimin 3. günüydü 5.gününde ilacı sabah akşam kullan 12.gel iğne yapılcak dedi.inş. işe yarar 19aylık evliyim ama 8 aydır korunmuyoruz bebiş olmadı dr gittik eşimin değerleri normel bendede rahim yumurtalık hiç bir problem çıkmadı takibe aldı.hayırlısı Allah isteyen herkese biran önce verir inş. burdan nesli ve nazeyi tebrik ediyorum dua etsinlar hepimiz için bizde tadalım...
kızlar feci moralim bozuk.yumurtam salı günü 15 mmdi. bugün gitti gerilemiş,13 mm olmuş yine. çok üzüldüm.bidahaki ay hem klomen hem iğne kullanıcam. bakalım işe yarcakmı. ya yine olmazsa korkuyorum. bitane yumurta beni çok sevindirmişti ama şimdi tepetaklak oldum
Canım kusura bakma gözümden kaçmıştır.adet tarihin yaşın tedavi bilgilerini yaz da ekliyim canım.