- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 35
hayirlisi, catlatma igneniz ovitrellemi idiistanbul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirlisi, catlatma igneniz ovitrellemi idiistanbul
evet oydu canimhayirlisi, catlatma igneniz ovitrellemi idi
İnşallah canım benimamin insallah cok tesekkur ederim insallah hepinizin bebisi olur dualarim hepinize cok zor bir surec ama sakin pes etmeyin cok dua edin insallah olucak
Salam canım bu gün artıq 10. günüm. qaz var karnımda. bilmirem niyedir. adetime 6 gün var. gözleyirem.sizde necedi veziyyet durum?m
merhaba canim benimde 8. gun bugun. varmi sende degisiklik agri falan. bende hic bisey olmadi
benimde 11. gunum canim. adet olacakmisim gibi agri var bende de. carsamba adet gunum normalde. beklemedeyim bendeSalam canım bu gün artıq 10. günüm. qaz var karnımda. bilmirem niyedir. adetime 6 gün var. gözleyirem.sizde necedi veziyyet durum?
guzl haberlerinizi bekliyoruz. umutluyuz insbenimde 11. gunum canim. adet olacakmisim gibi agri var bende de. carsamba adet gunum normalde. beklemedeyim bende
Canım 13 te kalmış büyümemiş mi?Canım bugünde gittim yine 13 mm dedi doktor ve yarın ilişkiye gir her an çatlayabilir belli olmaz dedi bide cuma gel dedi ama ben eve geldim iç çamaşırımda kahverengi lekelenme gelmiş bu ne demek acaba enfeksiyon falan mı kaptım çünkü kollarımda da şişlik oluştu çok ağrıyo yarın gidecem enfeksiyon varmı yokmu bu ağrılar şişlikler neden ona da baksınlar yvz13
Yok canım bal tarçın çörek otunu alamadım henüz fırsat bulamadım bi türlü yarın gidecem bakalım enfeksiyon varmı yok mu anlaşılır acaba çatladı da yumurtam o yüzden mi kahverengi leke oldu doktor büyümeden çatlayabilir sen ilişkiyi aksatma dedi Cuma’da gidecem işteCanım 13 te kalmış büyümemiş mi?
Ama dr çatlayabilir demiş Allah Allah
Enfeksiyon olduğuna eminmisin?
Kahve lekeye anlam veremedim ama önemli birşey oldugunu sanmıyorum canım
Yok canım bal tarçın çörek otunu alamadım henüz fırsat bulamadım bi türlü yarın gidecem bakalım enfeksiyon varmı yok mu anlaşılır acaba çatladı da yumurtam o yüzden mi kahverengi leke oldu doktor büyümeden çatlayabilir sen ilişkiyi aksatma dedi Cuma’da gidecem işte
Tamam canım benim sen ne yaptınOlabilir kuzum çatlama sırasında da leke gelebiliyor çünkü
İnşallah çatlamıştır canım haber ver mutlaka
Tamam canım benim sen ne yaptın
Bata mı iki gün vardı canımValla benim testte sonradan çıkan bir çizgi var ama hcg den seğil bence
Daha iki günüm var benim test için
Bata mı iki gün vardı canım
Kaç mm olmuştu canımYok testte çıkması için iki günüm var :)
Bata 8 var belki de 10
Yumurtlamam geç oldu iki gün
Kaç mm olmuştu canım
Çatladı mı peki canım nasıl anladın çatladıysaEn son 15 mm di çatlayana dek ne kadar büyüdü bilmiyorum kuzum
Çatladı mı peki canım nasıl anladın çatladıysa
Hadi inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize canımOvulasyon testleri ile
Hadi inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize canım