- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
k
izlar ovulasyon testi cift cizgi cikti. yumurta catlamismi oluyor. catla ignesini carsamba gunu yaptim
Evet canım
Lh düşmüş yani çatlamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
k
izlar ovulasyon testi cift cizgi cikti. yumurta catlamismi oluyor. catla ignesini carsamba gunu yaptim
ins cnm catlamistir. bu ay hamis kalalim bizde. senin varmi bebisin yoksa sendemk igne yaptirdinEvet canım
Lh düşmüş yani çatlamış
inşAllah bu ay hamile qalarıqe
vet igne vurdirdim. bekliyorum. sonuc
sen turkiyedemi yasiosuninşAllah bu ay hamile qalarıq
ins cnm catlamistir. bu ay hamis kalalim bizde. senin varmi bebisin yoksa sendemk igne yaptirdin
yox Azerbaycanda, Bakıdasen turkiyedemi yasiosun
Canım çıktım 13mm olmuş sadece 1 mm büyümüş çok yavaş büyüyor dedi doktor salı günü tekrar gel dediEtiketle ya da alıntı yap dr dan sonra haber ver :)
Canım çıktım 13mm olmuş sadece 1 mm büyümüş çok yavaş büyüyor dedi doktor salı günü tekrar gel dedi
Yapacam canım onu da inşallah acaba alıp başlayayım mı yoksa önümüzdeki ki ay mı yapayım bu ay hayıt suyu içiyorum şuan daCanım benim 14. Gün mm bile söylemedi dr çok küçük dedi
17. Gün 15 mm olmuştu
Çünkü çörek otu bal tarcın yuttum sabah akşam kesinlikle tavsiye ederim
benim en buyu 15 mm diBenim 8 yaşında bir kızım var canım
İkinci için uğraşıyoruz
Geçen ay iğne oldum ama çatlamayı kaçırdık biz
Dr 36 saat sonra demişti ama erken çatlamış 23 mm di yumurtam
Bu ay iğne olmadım canım
benim en buyu 15 mm di
Yapacam canım onu da inşallah acaba alıp başlayayım mı yoksa önümüzdeki ki ay mı yapayım bu ay hayıt suyu içiyorum şuan da
Benim bugün 21.gün canım olmadı alayım bakayımBen 14. Gün hemen başladım canım
Bir zararı olacagını sanmıyorum bence yap
Benim bugün 21.gün canım olmadı alayım bakayım
15 mm di iki gun,sonrada igne verdi cnmO zaman mı iğne oldun canım?
15 mm di iki gun,sonrada igne verdi cnm
ins 20 olmustur o zaman. soyle 2 temmuzda da tekrar igne olucm. sanirim benim doktor farkli ilerlio20 olur iki güne diye düşünmüştür
ins 20 olmustur o zaman. soyle 2 temmuzda da tekrar igne olucm. sanirim benim doktor farkli ilerlio
merhaba canim benimde 8. gun bugun. varmi sende degisiklik agri falan. bende hic bisey olmadiTəşəkkürlər canım. Mende hele 8.ci gün. sabrsiizlanıram
bilmiorum cnmÇatlamayı garantilemek istiyor olabilir sanırım