- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
Nedense umudum yok canım benim yumurtada büyümedi zaten bugün gidip bal tarçın çörek otunu alacam bakalım önümüzde ki ay içinİnşallah canım bekliyorum senden güzel haberi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedense umudum yok canım benim yumurtada büyümedi zaten bugün gidip bal tarçın çörek otunu alacam bakalım önümüzde ki ay içinİnşallah canım bekliyorum senden güzel haberi :)
Nedense umudum yok canım benim yumurtada büyümedi zaten bugün gidip bal tarçın çörek otunu alacam bakalım önümüzde ki ay için
İnşallah canım inşallahRabbim ol der oluverir :) umutsuz olma adet olana dek
salam canim. ne oldu dün adet günün idi? yeni bir xeber var?benimde 11. gunum canim. adet olacakmisim gibi agri var bende de. carsamba adet gunum normalde. beklemedeyim bende
Ay Amin inşAllahg
guzl haberlerinizi bekliyoruz. umutluyuz ins
canim adet olmadim adet gunum sadece pembe akinti geldi kesildi. devami yok idrar testi yaptim negatif cikti. kan testi yapmayada cesaretim yok. olsa idrarda cilardi diye dusunuyorum. adetim gecikti suan igneninde 14. günu. biraz daha gecikirsem kan vericemsalam canim. ne oldu dün adet günün idi? yeni bir xeber var?
belki yerleşme akıntısıdır. ola bilir. mence bir az daha gozle. adetinden 3-4 gün gecsin sonra bir daha test et. menim de adetimü 2 gun qalib iyneden ise 14 gun keçib. test etdim çıxmadı heç ne. gözləyirəm. adet olmasam yenə edəcəm test. inşAllah xeyirlisi 2miz üçün dəcanim adet olmadim adet gunum sadece pembe akinti geldi kesildi. devami yok idrar testi yaptim negatif cikti. kan testi yapmayada cesaretim yok. olsa idrarda cilardi diye dusunuyorum. adetim gecikti suan igneninde 14. günu. biraz daha gecikirsem kan vericem
sende nedir son durumlar
Canım bugün gittim hastaneye baktı dedi bi yumurtan çatlamış gibi görünüyor bi tane de 15 mm bugünleri değerlendir daha gelmene gerek Yok dedi hasta olursan hastalığın 2.günü gel dedi yvz13
Ayy hadi inşallah canım ya bilmiyorum ki bişey de demedi doktor gebelik olur mu ki bu boyda ki yumurtalarda bende anlamadımCanım ne güzel çatlamış :)
Mutlaka degerlendir
Belki diğeri de çatlar ve ikiz olur :)
Ayy hadi inşallah canım ya bilmiyorum ki bişey de demedi doktor gebelik olur mu ki bu boyda ki yumurtalarda bende anlamadım
insallahh canim ikimizde gruptaki herkezde hamile ayrilir burdan. Rabbim hepimizi sevindirsin. benim yumurtam adetimin 16 sinda catlatigi icin bugun ignenin 15. gunu oldu. bakalim pazartesiye kadar olmazsam kan vericem canim.belki yerleşme akıntısıdır. ola bilir. mence bir az daha gozle. adetinden 3-4 gün gecsin sonra bir daha test et. menim de adetimü 2 gun qalib iyneden ise 14 gun keçib. test etdim çıxmadı heç ne. gözləyirəm. adet olmasam yenə edəcəm test. inşAllah xeyirlisi 2miz üçün də
aynen bende de . yumurtam adetimin 16cı günü 18-19 mmdi. doktor aksama iyne yazdı 4 saat sonra da ilişki önerdi. bu gün 15ci günü tık yox. test etdim az evvel negativ. yarın adet günüm. hele heç bir alameti yox. inşallah xeyirlisiinsallahh canim ikimizde gruptaki herkezde hamile ayrilir burdan. Rabbim hepimizi sevindirsin. benim yumurtam adetimin 16 sinda catlatigi icin bugun ignenin 15. gunu oldu. bakalim pazartesiye kadar olmazsam kan vericem canim.
ben bugun adet oldum canim. insallah sen olmazsinda kavusursun bebisine.. bakalim bende bu ay rahim filmi cekilecegimaynen bende de . yumurtam adetimin 16cı günü 18-19 mmdi. doktor aksama iyne yazdı 4 saat sonra da ilişki önerdi. bu gün 15ci günü tık yox. test etdim az evvel negativ. yarın adet günüm. hele heç bir alameti yox. inşallah xeyirlisi
İnşAllah tez zamanda her 2miz kovuşuruzben bugun adet oldum canim. insallah sen olmazsinda kavusursun bebisine.. bakalim bende bu ay rahim filmi cekilecegim
Tamam canım sen n’aptınCanım zaten çatlamış ya bi tane :) belki diğeri de çatlar çalışmaları aksatmayın
Tamam canım sen n’aptın
Yaa hayırlısı olsun canım inşallah önümüzde ki ay olurBen bugün kan verdim negatif canım diğer aya kaldı
Yaa hayırlısı olsun canım inşallah önümüzde ki ay olur
negatifmiİnşalllah canım :)