- 26 Haziran 2018
- 262
- 311
Ay inşAllah canımİnşallah güzel haberlerni alırız kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşAllah canımİnşallah güzel haberlerni alırız kuzum
catlatma ignesinden sonra kac gun beklwmwk gerekio
təbriklər.hamilesiniz menceBenim en son görüntü bu
Bugün tekrar yapıcam test kuzum
aaa indi gördüm deyesen ovuulasyon testi imis)))) inşAllah hamilelik testini de bele paylaşarsan.Canım az önce yaptım bugünki testi evet ovu kuzum
Onu da ekleyeyim
aaa indi gördüm deyesen ovuulasyon testi imis)))) inşAllah hamilelik testini de bele paylaşarsan.
Geçen ay yapmıştım canım bu ay da doktor kontrolünde takip ediyorum diye almadım daha bakalım inşallah gerek kalmaz da bi daha hamilelik haberi alırız ayy ne özeniyorum şu hamilelere Ya gelip bebeklerin ultrason resimlerini alıyorlar ya çok imreniyorum walla
izlar ovulasyon testi cift cizgi cikti. yumurta catlamismi oluyor. catla ignesini carsamba gunu yaptimBizlere de nasip olur inşallah canım :)
Senin kaç mm yumoşlar ?
evet catlamisdirk
izlar ovulasyon testi cift cizgi cikti. yumurta catlamismi oluyor. catla ignesini carsamba gunu yaptim
İnşallah canım bekliyorum hala doktor Cuma’ya gidip geldiBizlere de nasip olur inşallah canım :)
Senin kaç mm yumoşlar ?
cift cizgi olunca kac gun iliskiye girmek gerekigor acabaevet catlamisdir
eger ki yoldasinin sperm sonuclari yaxsidirsa 1 gunden bir olun. yeni bu gun bir de sabah yox o biri gun. eger sperm sonuclari zayifsa onda 2-3 gun arayla oluncift cizgi olunca kac gun iliskiye girmek gerekigor acaba
tamam tatlim. tskler sende catlatma ignesi yaptinmieger ki yoldasinin sperm sonuclari yaxsidirsa 1 gunden bir olun. yeni bu gun bir de sabah yox o biri gun. eger sperm sonuclari zayifsa onda 2-3 gun arayla olun
evet canım yapdım. 18-19mm oldu yumurtam 8 gün əvvəl vurdurdum. Mənə dokdor iyneden 4-5 saat sonra ilişki dedi. Amma bu iyneden iyneye deyişir. Bazı iynelerde ise 36 saat sonra ilişki onerilir.mende ise 4-5 saat sonra deditamam tatlim. tskler sende catlatma ignesi yaptinmi
Ne tatlı konuşuyorsunuz Ya bayılıyorum Azeri konuşmalarınaeger ki yoldasinin sperm sonuclari yaxsidirsa 1 gunden bir olun. yeni bu gun bir de sabah yox o biri gun. eger sperm sonuclari zayifsa onda 2-3 gun arayla olun
bes sen? catlatma iynesi vurdurdun?tamam tatlim. tskler sende catlatma ignesi yaptinmi
))) Teşekkürler men türkce o qeder de yaxşı bilmirem. amma tam azerice yazanda bazen anlamırsız, başa düşmürsüz yeni. ona göre yarı türk yarı azeri yazıram bacardığım qederNe tatlı konuşuyorsunuz Ya bayılıyorum Azeri konuşmalarına
Çok güzel bacarıyorsun))) Teşekkürler men türkce o qeder de yaxşı bilmirem. amma tam azerice yazanda bazen anlamırsız, başa düşmürsüz yeni. ona göre yarı türk yarı azeri yazıram bacardığım qeder
Çok güzel bacarıyorsun
vet igne vurdirdim. bekliyorum. sonucbes sen? catlatma iynesi vurdurdun?
İnşallah canım bekliyorum hala doktor Cuma’ya gidip geldi