Gebeliğe Hazırlık Yumurta takibi ve çatlama iğnesi yardım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum ulturasyonda bakarak karar vermişti duruma tahmini 4 kez belki daha fazla gittim muayneye 2 güne 1 gittim en son 3 defa 2 gün ara ile ilişki olsun sonra ay sonunu bekle adet olmazsa test yap demişti.

Benim doktorum ulturasyonda bakarak karar vermişti duruma tahmini 4 kez belki daha fazla gittim muayneye 2 güne 1 gittim en son 3 defa 2 gün ara ile ilişki olsun sonra ay sonunu bekle adet olmazsa test yap demişti.
Aslind aben de 4 kez gittim sanırım. Son gün cagirmamasi beni şüpheye düşüren şey oldu sanırım. Ama o da çok kafamı yormami istemiyor ondan birazda yapıyor gibi geliyor. Bilemedim

Aslind aben de 4 kez gittim sanırım. Son gün cagirmamasi beni şüpheye düşüren şey oldu sanırım. Ama o da çok kafamı yormami istemiyor ondan birazda yapıyor gibi geliyor. Bilemedim
Son gün dediğiniz iğneden sonra mı? Beni çağırmadı iğneden sonra çatlamış mı diye bakmaya belkide çatlamadı wcye çıkarken kasıklarım acayip ağrıyor ya üşüttüm ya da çatlamadı

Yok canım iğneden iki gün önce çağırmıştı. Sonraki gün çağırmadı ve 2gun sonra igneyi yaptır dedi. Ama o son baktığında nerdeyse 20 mmye yakındı yumurta. Acaba ertesi gün de bakması gerekmez miydi diye düşündüm.
İğnenin etkisi ile kasiklarda ağrı oluyor canım. Çok normal senin ağrılar.

Doğru diyorsun canım.. Belki de bu kadar düşunmemek lazım çok sağol bilgilerini paylaştığın için ❤ sen hala tedavi görüyor musun?
Ben yeni başladım 2. Çocuk için şuan adet söktürücü kullanıyorum sonra klomen çatlama iğnesi falann...

Hayırlısı olsun canım. İnşallah hemen gelir benim daha ilk cocuk çabası
İnşallah ikimizde kısa zamanda ulaşırız ama ilk çocuğun sitresi 2.ye göre daha çok oluyor bende öyleydim 9 ay bekledim her ay ayrı bir vaka.
En son doktor ilaçla olmaz (eşimden dolayı) aşılama yapmamız lazım dedi. O ay çok rahat geçti zaten olmuyacak diye şansıma tuttu... Aşılamaya gerek kalmadi

İnşallah canım Allah bize ve isteyen herkese nasip etsin. Galiba kafayı rahat tutmak lazım. Senin de o ay olmuş baksana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…