- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
- 83
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Benim doktorum ulturasyonda bakarak karar vermişti duruma tahmini 4 kez belki daha fazla gittim muayneye 2 güne 1 gittim en son 3 defa 2 gün ara ile ilişki olsun sonra ay sonunu bekle adet olmazsa test yap demişti.Benim de çatlıyor canım sanırım. kist olmuyor en azından.. Bu catladigini göstermez mi? Geçen ay catlatma iğnesi vermeyip ilişki önermişti belli günlerde bu defa saati belli olsun diye sanırım iğne verdi.
Aslind aben de 4 kez gittim sanırım. Son gün cagirmamasi beni şüpheye düşüren şey oldu sanırım. Ama o da çok kafamı yormami istemiyor ondan birazda yapıyor gibi geliyor. BilemedimBenim doktorum ulturasyonda bakarak karar vermişti duruma tahmini 4 kez belki daha fazla gittim muayneye 2 güne 1 gittim en son 3 defa 2 gün ara ile ilişki olsun sonra ay sonunu bekle adet olmazsa test yap demişti.
Kist için ilaç vermedi mi canimÇatlatma iğnesi hiç yapmadı. Klomen verdi sadece oda kis yaptı 2 tane napıcam bilmiyorum.
Son gün dediğiniz iğneden sonra mı? Beni çağırmadı iğneden sonra çatlamış mı diye bakmaya belkide çatlamadıAslind aben de 4 kez gittim sanırım. Son gün cagirmamasi beni şüpheye düşüren şey oldu sanırım. Ama o da çok kafamı yormami istemiyor ondan birazda yapıyor gibi geliyor. Bilemedim
Yok canım iğneden iki gün önce çağırmıştı. Sonraki gün çağırmadı ve 2gun sonra igneyi yaptır dedi. Ama o son baktığında nerdeyse 20 mmye yakındı yumurta. Acaba ertesi gün de bakması gerekmez miydi diye düşündüm.Son gün dediğiniz iğneden sonra mı? Beni çağırmadı iğneden sonra çatlamış mı diye bakmaya belkide çatlamadıwcye çıkarken kasıklarım acayip ağrıyor ya üşüttüm ya da çatlamadı
Olabilir insan düşündükçe stres yapıyor sonuçta..Aslind aben de 4 kez gittim sanırım. Son gün cagirmamasi beni şüpheye düşüren şey oldu sanırım. Ama o da çok kafamı yormami istemiyor ondan birazda yapıyor gibi geliyor. Bilemedim
Hele ki ben canımOlabilir insan düşündükçe stres yapıyor sonuçta..
İyi işte seni bilerek sana yaklaşması daha iyi..Hele ki ben canımdoktor da bunun biraz farkında..
Doğru diyorsun canım.. Belki de bu kadar düşunmemek lazımİyi işte seni bilerek sana yaklaşması daha iyi..
Her ne olursa olsun ya insana bekledigi her şeye için her an stres yaşıyor
Ben yeni başladım 2. Çocuk için şuan adet söktürücü kullanıyorum sonra klomen çatlama iğnesi falann...Doğru diyorsun canım.. Belki de bu kadar düşunmemek lazımçok sağol bilgilerini paylaştığın için ❤ sen hala tedavi görüyor musun?
Hayırlısı olsun canım. İnşallah hemen gelirBen yeni başladım 2. Çocuk için şuan adet söktürücü kullanıyorum sonra klomen çatlama iğnesi falann...
İnşallah ikimizde kısa zamanda ulaşırız ama ilk çocuğun sitresi 2.ye göre daha çok oluyor bende öyleydim 9 ay bekledim her ay ayrı bir vaka.Hayırlısı olsun canım. İnşallah hemen gelirbenim daha ilk cocuk çabası
İnşallah canımİnşallah ikimizde kısa zamanda ulaşırız ama ilk çocuğun sitresi 2.ye göre daha çok oluyor bende öyleydim 9 ay bekledim her ay ayrı bir vaka.
En son doktor ilaçla olmaz (eşimden dolayı) aşılama yapmamız lazım dedi. O ay çok rahat geçti zaten olmuyacak diye şansıma tuttu... Aşılamaya gerek kalmadi
Aynen öyle insan rahat olunca oluyor.İnşallah canımAllah bize ve isteyen herkese nasip etsin. Galiba kafayı rahat tutmak lazım. Senin de o ay olmuş baksana..
Aşılama için önce rahim filmi mi istiyorlar canımBüyüdü ama yine kimyasal gebelik yaşadım canım bu ay aşılama oldum aşılama içinde iğne vuruldum büyüsün diye bugün 6. Gün bakalım hayırlısı ama hiçç umudum yok tükendim artık
Avicenna hastanesi o doktor verdi kadın doğum hapı. Medikal parka gittim kullanma dedi... Napıcam nereden neye başlıcam bilmiyorum :yıkıldımKist için ilaç vermedi mi canim
Geçmiş olsun canım soğan kürü iyi geliyormuş burda çok içen arkadaş var. Midende bi rahatsızlık yoksa deneyebilirsin belkiAvicenna hastanesi o doktor verdi kadın doğum hapı. Medikal parka gittim kullanma dedi... Napıcam nereden neye başlıcam bilmiyorum :yıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?