- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi sadeceMelek
Aynen öyle canım valla..Aynen öyle insan rahat olunca oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım valla..Aynen öyle insan rahat olunca oluyor.
Canim isterler mi bilmem ama bence öncesinde yaptırmak mantıklı.. Çünkü bir tıkanıklık vs varsa aşılama da boşa giderAşılama için önce rahim filmi mi istiyorlar canım
Naaptin canım nasıl geçti kontrol?Güzel arkadaşlarım ilaç ve iğne kullanımım bitti, yarın doktor kontrolüm var çok heycanlı ama bir o kadar stresli ve kaygılıyım![]()
Canim eğer kist varsa kullan bence.. Kist problem çünkü benim de olmuştu doğum kontrol hapiyla geçti. Bir ayda geçiyor zatenAvicenna hastanesi o doktor verdi kadın doğum hapı. Medikal parka gittim kullanma dedi... Napıcam nereden neye başlıcam bilmiyorum :yıkıldım
Canim yarım litre suya bir kahverengi soğanı dörde bölüp atıyorsun. Kaynatıp suyunu sabah ve akşam içiyorsun diye biliyorum benNasıl hazırlanıyor bu kür
Çok şükür herşey yolunda arkadaşım, 3 tane yumurta gelişmiş, yarın ovitrelle çatlatma iğnesi vurulacam, 12de vurulacam ama doktor bana aynı gün ilişki önerdi, yani yarn öbür gün ilişki, sonra bir boş bir dolu, bakalım neler olacak kızlarNaaptin canım nasıl geçti kontrol?
Çok güzel canım. 3 tane şansın varÇok şükür herşey yolunda arkadaşım, 3 tane yumurta gelişmiş, yarın ovitrelle çatlatma iğnesi vurulacam, 12de vurulacam ama doktor bana aynı gün ilişki önerdi, yani yarn öbür gün ilişki, sonra bir boş bir dolu, bakalım neler olacak kızlar
benim iki aydır femera ve klomen ile yumurtalarım büyüdü birinci ay iğne ile 2.ay kendiliğinden çatladı ama hamile kalamadım bir türlü,şimdi gene regliyim.Bitince rahim filmi çekilecek inşallah bişey yoktur.Benim yumurtalar büyümüyor ama düzenli adet oluyorum yumurta büyütme hapı kullandım adetimin 5. Günğ başladım 5 günde bitti hap hap bittikten 2 gün sonra çatlatma iğnesi verdi tabi yumurtalar 23 cm olmuştu
İlişki konusunda aklım çok karışık ama bekleyip görecez valla.. Evet arkadaşım 3 şansım var ama ben birine bile razıyımÇok güzel canım. 3 tane şansın varhadi inşallah tutar.. Her doktor farklı ilişki öneriyor hangisi doğru anlamış değilim valla
İnşallah canım bisey çıkmaz. Hsg den sonra hemen hamile kalınıyormus bakarsın güzel olur sonubenim iki aydır femera ve klomen ile yumurtalarım büyüdü birinci ay iğne ile 2.ay kendiliğinden çatladı ama hamile kalamadım bir türlü,şimdi gene regliyim.Bitince rahim filmi çekilecek inşallah bişey yoktur.
İnşallah olur canım. Şansın yüksek öyle düşünİlişki konusunda aklım çok karışık ama bekleyip görecez valla.. Evet arkadaşım 3 şansım var ama ben birine bile razıyım![]()
Çatlatma iğnesi yapabiliyor canım. Benim Bi öncekinde öyle olmuştu.Bende arada bi karın ağrısı olmaya başladı ama ilk gebeliğimde ki gibi değil adet olcakmışım gibi çok kısa 8 gün var adetime inş üşütmemişimdir![]()
YaaÇatlatma iğnesi yapabiliyor canım. Benim Bi öncekinde öyle olmuştu.
Usitmemissindir anlaminda söyledim canım ama tabi ki bebis de olabilir
Yok tatlım ya ha 1 ha 3 şans aynı, 1 yumurta 1 sperm yeter geneliğe ama o 1 taneler bizi birtürlü bulmuyor, umudum hiç yokİnşallah olur canım. Şansın yüksek öyle düşün![]()
Olsun canım 3 yumurta daha çok şans.. Moralini yüksek tutmaya çalışYok tatlım ya ha 1 ha 3 şans aynı, 1 yumurta 1 sperm yeter geneliğe ama o 1 taneler bizi birtürlü bulmuyor, umudum hiç yok![]()
Ama yumurtlama olması gerekmiyormu tatlım?Olsun canım 3 yumurta daha çok şans.. Moralini yüksek tutmaya çalış![]()
Tabi ki canım yumurtlama olması gerekiyor ama biri olmasa biri olur belki o anlamda şansın daha fazla dedimAma yumurtlama olması gerekmiyormu tatlım?
ayy hadi inşallahİnşallah canım bisey çıkmaz. Hsg den sonra hemen hamile kalınıyormus bakarsın güzel olur sonu