• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta takibi ve çatlama iğnesi yardım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Avicenna hastanesi o doktor verdi kadın doğum hapı. Medikal parka gittim kullanma dedi... Napıcam nereden neye başlıcam bilmiyorum :yıkıldım
Canim eğer kist varsa kullan bence.. Kist problem çünkü benim de olmuştu doğum kontrol hapiyla geçti. Bir ayda geçiyor zaten

Naaptin canım nasıl geçti kontrol?
Çok şükür herşey yolunda arkadaşım, 3 tane yumurta gelişmiş, yarın ovitrelle çatlatma iğnesi vurulacam, 12de vurulacam ama doktor bana aynı gün ilişki önerdi, yani yarn öbür gün ilişki, sonra bir boş bir dolu, bakalım neler olacak kızlar

Çok şükür herşey yolunda arkadaşım, 3 tane yumurta gelişmiş, yarın ovitrelle çatlatma iğnesi vurulacam, 12de vurulacam ama doktor bana aynı gün ilişki önerdi, yani yarn öbür gün ilişki, sonra bir boş bir dolu, bakalım neler olacak kızlar
Çok güzel canım. 3 tane şansın var 😊 hadi inşallah tutar.. Her doktor farklı ilişki öneriyor hangisi doğru anlamış değilim valla

Benim yumurtalar büyümüyor ama düzenli adet oluyorum yumurta büyütme hapı kullandım adetimin 5. Günğ başladım 5 günde bitti hap hap bittikten 2 gün sonra çatlatma iğnesi verdi tabi yumurtalar 23 cm olmuştu
benim iki aydır femera ve klomen ile yumurtalarım büyüdü birinci ay iğne ile 2.ay kendiliğinden çatladı ama hamile kalamadım bir türlü,şimdi gene regliyim.Bitince rahim filmi çekilecek inşallah bişey yoktur.

Çok güzel canım. 3 tane şansın var 😊 hadi inşallah tutar.. Her doktor farklı ilişki öneriyor hangisi doğru anlamış değilim valla
İlişki konusunda aklım çok karışık ama bekleyip görecez valla.. Evet arkadaşım 3 şansım var ama ben birine bile razıyım :(

Bende arada bi karın ağrısı olmaya başladı ama ilk gebeliğimde ki gibi değil adet olcakmışım gibi çok kısa 8 gün var adetime inş üşütmemişimdir 😁💃🏼

benim iki aydır femera ve klomen ile yumurtalarım büyüdü birinci ay iğne ile 2.ay kendiliğinden çatladı ama hamile kalamadım bir türlü,şimdi gene regliyim.Bitince rahim filmi çekilecek inşallah bişey yoktur.
İnşallah canım bisey çıkmaz. Hsg den sonra hemen hamile kalınıyormus bakarsın güzel olur sonu

Back